Santa Marina (Agios Nikolaos)

  • • Nær marinaen
  • • Få meter fra stranden
  • • Morgenmadsbuffet indgår

Velkommen til den dejlige Santa Marina i byen Agios Nikolaos på Kreta, en mellemstor by med en småby atmosfære. Her kan du gå rundt og bare nyde byens puls - du lærer hurtigt at orientere dig i gaderne omkring kanalen samt finde vejen til Ammos-stranden og marinaen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dejlige Santa Marina ligger i hjertet af Agios Nikolaos lige ved marinaen. Den populære Ammos-strand ligger kun få meter væk. Her kan du nyde nærheden til både stranden, marinaen og byen med dens dejlige restauranter og butikker.

Hotellet har en lille pool med solstole. Poolhåndklæder mod betaling.

Hotellet har en hovedrestaurant og en bar, og der er også en anden bar lige uden for hotellet. Morgenmadsbuffeten serveres i hovedrestauranten hver morgen. Her serveres bl.a. æg, bacon, brød, ost, juice, kaffe og te, samt sunde favoritter som smoothies og mørkere brød. Specielle fødevarer (gluten- og laktosefri) kan arrangeres mod forespørgsel før ankomst. En tidligere kontinental morgenmad er også mulig mod forespørgsel.

På hotellet findes billard og vaskeservice (ekstern service) mod betaling.

I byen Agios Nikolaos ligger strandene i Kitroplatia og Ammos Beach på hver side af havnen. Du er tættest på Ammos Beach, hvor der er solstole og parasoller mod betaling.

Agios Nikolaos er tæt på flere bjerge, og hvis du vil, kan du gå op i dem, både til fods eller med mountainbike. Her kan du beundre de naturskønne omgivelser, mens du går rundt mellem små kretensiske bjergbyer. Du kan også tage på udflugt til Spinalonga-halvøen med venetianske fæstninger og en spøgelsesby, der engang var en koloni for spedalske.

Måltider

Morgenmadsbuffet.