1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Candia Park Village

 • • Børn spiser for kun 1 kr.
 • • Fantastisk poolområde
 • • Lejligheder for hele familien

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Candia Park Village på Kreta er et fint og populært familiehotel, bygget som en lille by med lejligheder, som ligger i små huse ved stranden. I nogle lejligheder er der plads til seks personer, så på dette hotel, er der også plads til den større familie. Hotellet har et populært poolområde samt to private strande. Og med blandt andet basket, tennis og vandsportsaktiviteter er der masser at tage sig til.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses superior lejligheder for 2-4 personer. Større 2-værelses lejligheder for 2-6 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Det var endnu bedre end jeres beskrivelse. Fantastisk sted.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Candia Park Village på Kreta er et populært lejlighedshotel beliggende i et roligt område et stykke udenfor Agios Nikolaos centrum. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Agios Nikolaos-bugten. Hotellet er bygget i kretensisk stil og ligner en lille by, hvor lejlighederne ligger i bungalowlignende huse ned mod havet. Her er et hyggeligt poolområde med to pools og en separat børnepool, samt solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Hotellet har to private strande, den ene med sand og den anden med sten.

Candia Park Village har to restauranter. Agapi, som har servering indendørs- og udendørs og som tilbyder en morgenmadsbuffet og à la carte-retter til middag. Et par gange om ugen holdes der kretensiske aftener, grillaftener og underholdning med dans og musik. På tavernen Fili nær poolområdet serveres lette retter til frokost og middag. Tre barer, heraf en poolbar.


Hotellet har et opholdsrum med tv. Gratis wifi og internethjørne mod betaling. Gratis bordtennis, boule, dart og basket. Tennis og billard mod betaling. Vandsport ved stranden mod betaling. Legeplads samt børneklub i hotellets regi. Minimarked og souvenirbutik. Vaskeservice mod betaling. På hotelområdet er der et klokketårn som har ringer hver time kl. 09.00-14.00, samt 18.00-21.00. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Når voksne tilkøber morgenmadsbuffet, spiser børn for kun 1 kr.

Værd at vide

Trapper fører til begge strande.

Altid på vores hoteller for børnefamilier
 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for ekstra store værelser med plads til min. 3-4 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder