1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Alantha

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

Arne,
Køge

+
Lejligheden specielt en god altan
-
For mange trapper for at nå til elevatoren

Bekræftet køb : 2018-09-09


10 ud af 10

Karin,
Odense

+
Dejlig lejlighed, god kvalitet, store altaner, venligt personale
-
Mulighed for at spise der om aftenen.

Bekræftet køb : 2018-06-10


10 ud af 10

,

+
-
Køleskab, pære manglede.

Bekræftet køb : 2018-05-27


10 ud af 10

Riitta,
Lahti

+
Huoneessa oli valmiina jääkaapissa vesipullo.kylpyhuoneessa oli pienet pullot pesuaineita.
-
Uusi jääkaappi. Jääkaappi haisi pahalle.Sinne oli kaatunut jotakin ,myös moottoritilaan.joka haisi.

Bekræftet køb : 2018-10-01


8 ud af 10

Tiina,
Hämeenlinna

+
Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Siivouksen taso hyvä.
-

Bekræftet køb : 2018-09-24


8 ud af 10

Essi,
Hamina

+
Henkilökunta on mukavaa ja ruoka hyvää, allasalue hyvällä paikalla
-
Allasalue on aika ahdas. Alue voisi myös olla myöhempään auki ja juomavalikoima laajempi. Matkalaukuissa on aika kantaminen hotellin toiseen rakennukseen. Esimerkiksi jonkinlainen ramppi portaiden vieressä helpottaisi huomattavasti.

Bekræftet køb : 2018-09-17


9 ud af 10

Paula,
Lohja

+
Siisti, rauhallinen paikka ja mukava henkilökunta. Tuntui turvalliselta. Kiitos!
-

Bekræftet køb : 2018-08-06


9 ud af 10

,

+
Rengjøringen
-
I og med at det er mange leiligheter som er uten utsikt burde Apollo prise disse forskjellig sånn at du kan bestille leilighet med utsikt og vite at du får dette. Kommer nok ikk til å bestille på dette hotellet igjen så lenge du kan risikere å få leilighet under bakken eller uten utsikt.

Bekræftet køb : 2018-09-30


4 ud af 10

Svein,
Norge

+
Stor fin leilighet med litt sjøutsikt
-
Vi hadde problemer med toalettet flere ganger og når vi dusjet kom vannet opp i sluken i gulvet ,og heisen stod i 2dager .personalet var hyggelig og ordnet opp raskt og greit

Bekræftet køb : 2018-09-30


7 ud af 10

Wenche,
Skedsmokorset

+
Veldig sentralt. Bodd der ved 3 besøk i Agios Nikolaos, her får man fin service av hyggelig personale.
-

Bekræftet køb : 2018-09-23


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

289 bedømmelser
Meget godt
 
137
Godt
 
85
Middel
 
41
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

11-07-2018

Indlæg af I4490KKmichaels

Godt lejlighedshotel, der ikke føles overrendt

Personalet er søde og imødekommende! Lejlighederne er udmærket med et lille køkken og balkon. Visse senge har været lidt slidt i fjedrene, og der er ikke altid fuldt udstyr i køkkenskabene, men det fungerer. Der kan være lidt trafikstøj, især hvis værelset vender ud mod vejen, og man skal betale 8€ pr. dag få aktiveret air condition. Herligt mindre pool-område på taget med tilknyttet bar fra 8:30 til 18:00. Fantastisk udsigt og altid adgang til ledige liggestole - i hvert fald i første uge af juli. Der er pool og bordtennis i kælderen. Hotellet egner sig nok bedst til voksne eller familier med lidt større børn.

 
16-07-2016

Indlæg af Jeff-Lund Odense

Glimrende hotel

Fint hotel med god service og gode værelser. Central beliggenhed i gåafstand fra havnen og centrum med mange gode restauranter. Dejlig pool på taget med meget flot udsigt over byen og havet. Oplagt til voksenferie.

 
26-09-2018

Indlæg af craigdrysdale2011 London, Storbritannien

lovely place to stay

stayed for 2 weeks in August. The apartment was perfect for us. My friend and I had a twin bedroom which was a good size with a balcony, The living room /kitchenette was also very roomy and also with a balcony. If you did want to eat indoors there are lots of utensils, crockery, pans etc. The staff were very friendly and very helpful. A great location. If I was to return to agios nikolaos I would definately try and book here again. Thank you

 
26-09-2018

Indlæg af Jason L Nottingham, Storbritannien

Great place and great staff.

Really enjoyed my time at at this lovely place. From the first night when Pete greeted us and all the way through with Dominique helping us with info, bedding, pizza and advice. I liked our room as into was spacious and overall (the cooker needs a while to heat up and the kettle had a small leak) with good facilities. Great location too as close enough to the main street but not noisy at all. Amazing setting also as A.N is a beautiful part of Greece and the world. Thank you.

 
13-08-2018

Indlæg af Fran G Bristol, Storbritannien

Great Place to stay.

Alantha Apartments is a great base from which to explore Crete. The staff are friendly and helpful, the facilities are good and the rooftop pool has views to die for. The rooms are kept clean with a maid service six days a week. You can have a lovely breakfast by the pool or you can cook it yourself in the kitchenette equipped with everything you need - there is a good supermarket nearby. From the pool you have beautiful views of the mountains and the sea. There are books in the reception if you need something to read and you will find a games room in the basement with pool and table tennis in case of wet weather so there is plenty to keep you amused. There is much to do in Agios Nikolaos that we didn't stray out of the town. There is a sandy beach close by, a diving school nearby too and interesting boat trips. The restaurants are fabulous and many are littered around the freshwater lake. The shops are good too with lovely Greek wares to bring home as gifts or souvenirs. If you want a late check-out this can be arranged for a fee. Crete has a really laid- back atmosphere and the stylish Alantha Apartments will give you a relaxing break on a stunningly beautiful island.