Stellina Village Resort - Sommer 2019

apollo mondo enjoy

 • • Apollo Mondo Enjoy-hotel
 • • Tæt på stranden og Chania by
 • • Tilkøb All Inclusive

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til det populære Stellina Village Resort og Apollo Mondo Enjoy - hoteller med et lokalt touch og en høj tilfredshed blandt vores mange gæster. Resortet består af 3 områder, og du kan frit benytte alle pools og samtlige faciliteter. Beliggenheden er perfekt blot et par minutter fra den gode sandstrand Chryssi Akti og en kort bustur til Chania by.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med privat pool for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med All Inclusive for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder med privat pool for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Rent og på alle måter gode leiligheter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Charmerende og velholdte Stellina Village Resort består af tre områder med i alt 12 bygninger: Tidl. Ellina (bygget 1990), Tidl. Stellina Village (bygget 2001) og tidl. Stellina Royal (bygget 2007). De to ældste bygninger er renoverede. Lejlighederne, hvor All Inclusive er inkluderet i prisen (sommer 2019) er beliggende i det tidl. Stellina Royal, øvrige lejligheder ligger i de to andre bygninger. Øvrige lejligheder kan være beliggende i alle områder. Hotellet har også en smuk have med citrustræer, krydderiplanter og flere andre skønne planter.

I alt kan du vælge mellem tre pools og to separate børnepools. To poolbarer. Solstole og parasoller ved alle poolområder.

Har du tilkøbt måltider serveres de (sammen med drikkevarer) i buffetrestauranten KIMA (på tidl. Stellina Royal). Det er muligt at bestille glutenfri måltider (skal bestilles ved booking af rejsen). Flere gange om ugen er der forskellige temaer i restauranten. På resortet findes også taverne og la carte-restauranten Helios (indgår ikke i All Inclusive).

Legerum og lille legeplads for de mindste. Gratis fitness-faciliteter (minimumalder 16 år. Mindreårige skal være i selskab med en voksen). I receptionen udleveres et kort der giver adgang til fitness. Vaskeservice mod betaling. Have. Gratis wifi på hotelområdet. Gratis internethjørne i lobbyen. Billard mod betaling. Skønhedscenter, massage, frisør og sauna mod betaling. Gratis madlavningskursus en gang om ugen, book på forhånd i receptionen. Minimarked. Tremmeseng og klapvogn findes på hotellet. Du tilvælger det, når du booker din rejse eller efterfølgende på "Din rejse" for at få garanteret en tremmeseng/klapvogn. Konferencerum med plads til op til 150 personer.

Gåafstand til den lavvandede sandstrand Chryssi Akti, hvor der er solstole og parasoller mod betaling. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 4 km. Ca. 150 m til busholdeplads.  Lokaltrafik samt lyd fra spillemaskiner kan virke forstyrrende i nogle lejligheder beliggende i det tidl. Stellina Royal.

Her kan du læse mere om alle vores Apollo Mondo Enjoy-hoteller.

Måltider

Nogle lejligheder (beliggende i det tidl. Stellina Royal) har All Inclusive. De andre lejligheder har ingen måltider. Morgenmad eller All Inclusive mod tillæg. Når voksne tilkøber All Inclusive, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Snacks, kl. 11.00-12.30
 • Eftermiddagssnacks, kl. 16.30-18.00 og 19.00-21.00
 • Is til børnene, kl. 13.00-15.00, 16.30-18.00 og 19.00-21.30
 • Kaffe, kl. 11.00-22.30
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 11.00-22.30
 • Drikkevareautomat står på det tidligere Stellina Village. Al øvrig All Inclusive serveres kun på tidligere Stellina Royal

Ændringer kan forekomme. All Inclusive-programmet (måltider og drikkevarer) gælder kun i restauranten på det tidligere Stellina Royal. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Officiel klassificering for tidligere Ellina & Stellina Village er 4, mens tidligere Stellina Royal har officiel klassificering 5. 

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2020 indgår aircondition ikke i 1-værelses lejligheder inkl. All Inclusive.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Høj kundetilfredshed
 • Hyggelig beliggenhed
 • Gode faciliteter
 • Gratis wifi