Bedømmelse af Anais Summerstar

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 117 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


9 ud af 10

+
Fin beliggenhed, rengøring
-
I kataloget nævnes der at der er restaurant og bar. Ja ja maden bestilles på søsterhotel på anden gade og hentes der og baren lukker allerede kl 22, derefter var der intet at få

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

+
Venligt personale, der giver sig tid til at snakke og interagere med gæsterne.
-
Mulighed for at forudbestille bestemte værelser ville være godt. Der er ingen værelsesoversigt når man booker.

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
Vi synes at det var et pænt hotel med et flot udtryk og meget velplejet - samtidig med en god rengøring
-
Vi var meget tilfredse og vender gerne tilbage

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

+
beliggenhed. Dets arkitektur. Personalet
-

Bekræftet køb : 2019-08-31


8 ud af 10

+
Dejlige store lejligheder, og meget rent. Stille beliggenhed.
-
En udskiftning/opstramning af personalet i poolbaren. For to år siden var der andet personale med en mere åben attitude, hvilket afspejlede sig i en bedre stemning og betydeligt flere gæster.

Bekræftet køb : 2019-08-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

+
Livredderen Gabby hun forstår hvad det vil sige at være livredder passer sit job forlader ikke pool området sød og imødekommende og børn elsker hende
-
Menolis og hans kone skal tilbage i bar/restaurant området har været på hotellet flere gange det er dem der gør at folk vender tilbage deres måde at være på de er søde,sjove og hyggelige at være sammen med men efter de er væk så er det ikke det samme før var der fyldt med spisende gæster men nu finder folk andre steder at indtage deres måltider de piger der er ansat forstår ikke hvad det vil sige at betjene turister de står som stive statuer enten snakker de sammen,står med mobilen eller flirter med mandlige turister eller den mandlige livredder der er der om mandagen.

Bekræftet køb : 2019-08-03


8 ud af 10

+
God pool
-

Bekræftet køb : 2019-07-27


9 ud af 10

+
-
Der manglede aircondition i soveværelset. At reglen om at man ikke måtte reservere solstole blev håndhævet.

Bekræftet køb : 2019-07-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

98 bedømmelser
Meget godt
 
45
Godt
 
43
Middel
 
9
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

29-08-2018

Indlæg af Kenneth E Greve, Danmark

Dejligt lejlighedshotel!

Dette var vort andet ophold på Anais i Chrisi Akti, denne gang i Anais Suites. Vor begejstring fra sidste år blev fuldt ud bekræftet og understreget af de fine værelser, de farverige, velholdte yderarealer, poolområdet, restauranten og snackbaren, personalet, roen. Her får man virkelig holdt ferie, uanset om man vil ligge ved poolen, i poolen, gå ned til den gyldne strand (et par hundrede meter), nyde en iskold øl i et frossent glas i baren, læse en bog på altanen, eller tage bussen ind til Chania by (blot 10 minutter med en bus, der standser lige ved hotelindgangen). Man finder minimarkeder få meter fra hotellet, større supermarkeder en lille gåtur derfra. Café ved stranden. Restauranter i umiddelbar nærhed, hvis man da mod forventning har brug for andet end hvad hotellets restaurant kan byde på. Simpelthen en fornøjelse!

 
05-05-2018

Indlæg af Fistfight75 Holstebro, Danmark

Ok mad

Fik frokost en dag, meget stille service, men maden fejlede bestemt ikke noget, og der var nok af den da portionerne var rimelig store. Stedet er ikke noget at råbe hurra for, da det virker gammelt. Men alligevel kan det varmt anbefales !

 
19-07-2017

Indlæg af Carsten T Kjellerup, Danmark

Lige hjemkommet fra Kreta på lejlighedshotel Anaris Summerstar.

Lige hjemkommet efter en dejlig 8 dages ferie på Kreta hvor vi boede på Leglighedshotel Anais Summerstar. Hotellet er pænt og rent, der bliver gjort rent hver dag samt hvis du har en opvask stående klarer det søde personel det også. Dejlig lejlighed med sove værelse liggende for sig selv, gratis aircon samt wIfi. Der er balkon eller terrasse til alle værelserne. Der er god indretning rimelig køkken samt gode senge. Hotellet har en dejlig pool samt en dejlig restaurant hvor man får en dejlig mad. Personalet på Hotellet var rigtig søde, venlige og hjælpsomme. Vi ankom til hotellet kl:02:00 natten imellem fredag og lørdag og blev sat af på hovedgaden og måtte gå op af en ret stejl vej.........dette er det eneste minus jeg kan give ellers kan jeg kun anbefale hotellet på det varmeste.

 
26-07-2016

Indlæg af mpI434HL Ringsted, Danmark

Hyggeligt mindre familiehotel

Dejligt område, et hotel i rare omgivelser, med pænt vedligeholdt yderareal. Lejligheder med god indretning. Rimeligt køkken og gode senge. Pool er ikke den største, men alligevel rigelig til et hotel af denne størrelse, og med beliggenhed nær strand ca 500m er det fint. Og god mulighed for at købe morgenmad i søsterhotellets restaurant. Hvor der også kan spises både til middag og aften.

 
20-05-2016

Indlæg af BirgitV969 Hillerød, Danmark

Hyggeligt Hotel. Der er rent, pænt og en god atmosfære.

Vi er yderst tilfreds med behandlingen på hotellet. Personalet er parate til at gøre alt for gæsternes velbefindende. Vi fik en 'uheldig' lejlighed som jeg ikke følte mig godt tilpas i. Ejer og Sara fra receptionen var enestående til at hjælpe os til en tilfredsstillende lejlighed. Service er i top. Fotos af vores suite og udsigten!😄 Vil til enhver tid vende tilbage til Anais Hotel.