Bedømmelse af Anais Holiday

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 310 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Carl,
Hillerød

+
Beliggenhed og service.
-
Bedre information ang. de åbenbart ret forskellige værelser og deres beliggenhed. Værelse 23 hvor balkon ligger uden udsyn, lige ved køkken hvor der er meget madlugt, er absolut ikke 4 stjerner værdig.

Bekræftet køb : 2019-10-04


7 ud af 10

Hanne,
Silkeborg

+
Beliggenhed tæt på strand, by og bus, hyggeligt miljø omkring pool og restaurant.
-
Foreslå hotellet at de lydisolerer alle lejlighederne og specielt dem der ligger med vinduer ud mod vejen, der er MEGET trafikstøj, selv i nummer 2 lejlighed vi fik, nr 25. Nr 15 er efter min mening ikke bebolig for hørende mennesker.

Bekræftet køb : 2019-09-29


9 ud af 10

Jane,
Hjørring

+
Personalet
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

Morten,
Søborg

+
Super god restaurant. Meget venligt og imødekommende personale.
-
Oplysning om, at det kan være rigtig meget trafikstøj, også om natten.

Bekræftet køb : 2019-09-06


10 ud af 10

,

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2019-08-25


9 ud af 10

Louise,
Odense

+
Den gode service
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

Dorte,
Kalundborg

+
Fin service, smilende venligt personale
-

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

,

+
Den aldrig svigtende service fra alle ansatte på hotellet og i restauranten.
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


8 ud af 10

George,
Aalborg Sv

+
beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

Susanne,
Næstved

+
Meget venligt personale
-

Bekræftet køb : 2019-04-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

92 bedømmelser
Meget godt
 
50
Godt
 
32
Middel
 
8
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

16-10-2018

Indlæg af Jeppe T

Dejligt ophpld

Vi har netop boet en uge på dette dejlige hotel. En virkelig dejlig oplevelse hvor vi følte os velkommen fra første sekund. :) Plusser: Store lejligheder Hyggelig græsk atmosfære – Personalet er alle utrolig søde Der er en dejlig ro omkring hotellet Rengøringen er i top Lækker børnevenlig sandstrand 200 meter fra hotellet Bussen til Chania/Platanias kører lige foran hotellet Lille bar på Anais Summerstar som viser alt fodbold (Også dansk) Minusser: Vi havde to enkeltsenge slået sammen i stedet for en dobbeltseng Sengene var meget hårde Stor trafikkeret vej ved hotellet Alt i alt har vi haft en fantastisk ferie og vores søn på 3 år har ligeledes hygget sig. Vi kommer helt sikkert gerne igen og nyder den græske gæstfrihed. 😊

 
06-08-2016

Indlæg af Kenneth J

Fint fungerende hotel med kort afstant til Chania.

Fint fungerende hotel. Rent og pænt. Altid personale til rådighed. Rimelige priser. Bus tager 7-12 min indtil fantastiske Chania. Børnevenlig strand 200 meter væk. Ikke nær så meget larm som i Platanias Vi kommer der igen tror jeg !

 
29-05-2016

Indlæg af pouled Skagen, Danmark

Anais! Et must, når ferierejsen går til Chania

De gode oplevelser, står i kø, når man bor eller besøger Anais. Det første man møder, som gæster på Anais, er den gode stemning, personalet skaber med deres måde, at håndtere deres job på. Menukortet indeholder kun veltillavet retter. Hotellet er velholdt og rent, inde som ude. Udeområdet er hyggeligt, med blomster, grønne planter og pool.

 
26-05-2016

Indlæg af 975ullal Egernsund, Danmark

Hyggeligt hotel

Et dejligt sted da bussen holder udenfor hotel Maden er god, og har man special ønsker ordner de det, man skal bare være OB's på at de kun har åben 9.00-22,00 Man kan se ned til havet , dejlig strand, men er man til liv så skal man ikke vælge dette hotel, for vil man se noget skal man med bus eller taxa Jeg personlig kunne ikke lige at solvogne næsten ligger op af spisebordene, hvor andre spiser Og er man til natur område er dette stedet

 
20-05-2016

Indlæg af mariatyndeskov Århus, Danmark

Dejligt, hyggeligt hotel med sødt personale

Dejligt hotel med hyggelig, ren pool og restaurant med gode priser. Hotellet ligger tæt på strand og mulighed for indkøb. Personalet er venlige og smilende og hjælper gerne med spørgsmål, anbefalinger mm - De går meget op i at man får et godt ophold. Vi har følt os meget velkomne og rigtig godt behandlet. Kan helt sikkert anbefales