1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Margarita Beach Resort G D's Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


7 ud af 10

Nina,
Humlebæk

+
-Udsigten fra restauranten -Tæt på stranden -Underholdning med musik og græsk dans - Venligt personale
-
- Maden er ikke særlig spændende i forhold til prisen. Det virker og smager som færdig mad fra store bøtter. Det var ikke særlig varierende. Spise området er meget lille og jeg forestiller mig, at det kan være kaotisk ved høj sæson.

Bekræftet køb : 2019-05-18


8 ud af 10

,

+
-
For de gæster som skal afrejse senere end kl 12 var der mulighed for at bade og skifte det var ok , men på de samme toiletter som anvendes af rest.og poolens gæster hvis toilet og bad var adskilt ville det være rigtig godt for alle.

Bekræftet køb : 2019-05-18


5 ud af 10

,

+
Beliggenhed
-
Bedre mad

Bekræftet køb : 2018-10-21


6 ud af 10

Carsten,
Slagelse

+
Nærhed ved vandet. Rent og pænt
-
At man ikke kalder det 2 værelser når det er med gennemgang

Bekræftet køb : 2018-10-21


9 ud af 10

,

+
venlig betjening, dejlig altan
-
skriv i annoncen at havet er svær at tilgå pga store beton stykker vores morgenmadskurv ved tidlig afrejse bestod af vand, juice og kage. Der var ingen brød el sandwich =mad

Bekræftet køb : 2018-10-20


7 ud af 10

Jens,
Aarhus

+
Receptionen og rengøringen var søde
-
Vi havde betalt for all inclusive, fordi vi troede det ville være nemt og lækkert. Vi opgav at bestille drikkevarer hos personalet, da de virkede alt for koncentrede om de gæster der betalte på stedet. Herudover var maden kedelig, og vi talte med 4 som havde fået maveinfektion.

Bekræftet køb : 2018-10-20


8 ud af 10

Mette ,
Nykøbing

+
-
Vi havde ikke valgt all inclusive og spise i hotellets restaurant en enkelt aften. Tjenerne var vist ikke vant til andre gæster end all inclusive gæsterne, og vi måtte ud og hente dem i baren efter ret lang tids venten og ligeledes da vi skulle betale. De virkede uangagerede, trætte og mere optaget af deres smartphones og hinanden, end deres gæster. Ikke det fedeste indtryk af stedet og dårlig reklame for hotellet, hvis der kommer gæster udefra som bor et andet sted.

Bekræftet køb : 2018-10-19


10 ud af 10

Karen,
Hedensted

+
Beliggenhed, rengøring
-

Bekræftet køb : 2018-10-12


10 ud af 10

Nynne,
Toksværd

+
Det venlige og søde personale.
-
Loppekur til de hyggelige katte, som gik på besøg i lejlighederne. Der er dårlige kloaker i hele byen, som trænger til at blive ordnet.

Bekræftet køb : 2018-10-12


10 ud af 10

Inger Marie ,
Herning

+
BeligenhedBadeværelset, bl.a brusekabinen, var helt lukket.
-
Måske køkkenting til fire.

Bekræftet køb : 2018-10-12


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Søvnkvalitet
 • 3,5/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

50% af gæsterne anbefaler

62 bedømmelser
Meget godt
 
21
Godt
 
23
Middel
 
12
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

30-08-2016

Indlæg af A9635AKjand København, Danmark

Dejligt hotel

Vi er absolut blevet positivt overrasket over dette hotel. Boede i en 2 værelse lejlighed. Rent og ok. Dejligt roligt. Kan fra vores lejlighed ikke høre gaden og kan sove med terrassedøren åben. Personaler i receptionen og restauranten er altid søde og imødekommende. Kommer gerne igen.

 
05-08-2014

Indlæg af JBH238 Hedehusene, Danmark

Ophold på Margarita Beach hotel

Oplevelsen af opholdet på hotellet blev desværre ødelagt af en infernalsk larm fra en defekt elektromotor på nabohottellet. Det meget ærgerligt, for beliggenheden ved stranden er rigtig god. Kan ikke anbefale ophold. Rejsearrangør er Apollo, som desværre ikke er lydhør for klager.

 
19-09-2013

Indlæg af Carstengn Fredericia, Danmark

Dejlig hotel med rigtig god beliggenhed

Vi var 1 par afsted. Vi nød den tætte nærhed af stranden, da hotellets have går helt ned til stranden. Små 2 værelses lejlighed, men der var den plads man havde brug for. Tingene virkede i lejligheden, hvis det ikke gjorde blev det ordnet. Da vi ankom sent om aftenen var sæbeholderen gået i stykker . Uden at vi havde nævnt det nogen steder blev det lavet i løbet af næste dag. God service fra hotellets side og sådanne var det hele ugen. Meget flinkt og rart personale.

 
18-09-2013

Indlæg af helle56 Humlebæk, Danmark

Komfortabelt lejlighedshotel i Agia Marina.

Værelserne er indrettet i en art " rækkehuse" i 3 plan, stueplan, 1. plan og 2. plan, og strækker sig fra hovedgaden ned mod vandet, med egen strand. Alle har balkon/altan. Poolen er placeret umiddelbart før man kommer ned på stranden. Poolen er ikke så stor, og kan nok være lidt for lille i højsæsonen, med mange gæster, idet stranden hurtig bliver stenet og glat på bunden. Vi havde en 2 - værelses lejlighed, med køkkenniche med de nødvendige køkkenting. Aircondition i begge rum (gratis) og gratis safebox i et af klædeskabene. TV med meget få kanaler, til gengæld også gratis WiFi, som virker bedst i nærheden af receptionen, som ligger op mod hovedgaden. Vi boede lige overfor receptionen, på 1. sal, og kunne derfor bruge vor iPad uden problemer på rummet. Har man værelser længere nede mod havet, giver dette naturligvis bedre udsigt til pool og strand, og det er absolut, i vore øjne, en fordel at bo på 1. eller 2. sal. Liggestole og parasoller omkring poolen er gratis, men på stranden skal man betale for det, 4 - 5 euro pr. dag. Bussen holder lige udenfor hotellet, og vil man ikke betale de relativt høje priser i de lokale " supermarkeder " - og man ikke har lejet bil - kan man tage bussen det korte stykke vej ud gennem Platanias, hvor der ligger en stor Lidl. Man kan naturligvis også gå derud, hvilket er overkommeligt, men så skal man jo slæbe varer tilbage. Bussen går naturligvis også den anden vej, til Chania, og busserne er billige. 3 eller 4 stjernet ? Tja, det er svært at afgøre, men alt er forholdsvist nyt, der er rent og pænt på udenomsarealerne, med mange blomsterbede, og rengøringen af værelserne er helt i orden. Personalet var alle meget venlige og imødekommende. Det er et sted, vi godt kunne finde på at komme tilbage til igen. Der er meget roligt og beliggenheden er god. Der er hverken bar eller restaurant, men det er der til gengæld masser af lige i nærheden.

 
04-09-2017

Indlæg af Eva S

Lovely and comfortable hotel and very nice and helpful staff - prefect location by the beach.

Nice and clean apartment with a bedroom, a living room with cocking facilities and a bathroom. Air condition in both rooms. Nice balcony viewing a beautiful garden. We really appreciated the nice and friendly staff. The hotel is situated by the beach - a beach where you can take long walks and stop anywhere to swim. We had a great week. Thank you!