Bedømmelse af Kambos Village G D's Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 771 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

jesper,
daugård

+
Meget rent og pænt,lækkert pool område der virkeligt var en fornøjelse.Venligt personale der havde god tid til at fortælle og inspirere om evt udflugter/oplevelser. dejlig lejlighed med god udsigt og stor terrasse.
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


10 ud af 10

Pia,
Glostrup

+
beliggenhed, mest fantastiske personale, gode værelser:)
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

Leif,
Humble

+
Beliggenheden og roen
-
Et nyt køleskab.

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Joana,
Odder- Ørting

+
Service, mad, areal, plads, venlighed ,værelser ,rengøring ,alt i top.
-
Vi syntes at når man kommer sendt aften, kunne det være en god idea at der er lidt at spise, fx: brød med ost.

Bekræftet køb : 2019-09-06


6 ud af 10

Peter,
Tune

+
Beliggenhed
-
Bedre mad

Bekræftet køb : 2019-09-01


10 ud af 10

Helene,
Albertslund

+
Fredeligt og roligt.
-
Lidt irriterende at stort set alle solsenge og parasoller var “optaget” hele dagen, selv om de ikke blev brugt. Vi bevæger os meget rundt på øen, og vil gerne benytte poolen 1-2 timer, når vi kommer hjem midt på eftermiddagen, men da var de svært at finde håndklæde-fri solsenge.

Bekræftet køb : 2019-09-01


8 ud af 10

Annette,
Odense

+
Trænings svømmebassin 25 m
-
Ville være godt m vinglas, kaffekrus, en lille flaske m sulfo.

Bekræftet køb : 2019-08-31


10 ud af 10

Jane,
Hjørring

+
Skønneste beliggenhed og dejligt personale, har været der fire gange
-
Airconditioning virkede ikke, kom hurtig service mand og lavede det, meeeen det virkede stadig ikke, han kom igen og sagde, at nu var det ok. Men virkede stadig ikke. Når det stod på 16 grader, var der nok 25 grader, det var trælst

Bekræftet køb : 2019-08-30


8 ud af 10

,

+
Hjælpsom og venlige personale, både i receptionen og øvrige personale.
-
Mulighed for morgensvømning inden kl 10 i det store bassin. Bedre aftensmad incl. Kage fx. Græskaften, var der lækkert mad og gerne sammen niveau hver aften.

Bekræftet køb : 2019-08-24


9 ud af 10

Sabrina,
sorø

+
-
Bedre træningscenter med lidt forskellige maskiner m.m. Legepladsen kunne også godt trænge til en opdatering

Bekræftet køb : 2019-08-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

117 bedømmelser
Meget godt
 
38
Godt
 
59
Middel
 
15
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-07-2019

Indlæg af Sveskemor Aalborg, Danmark

Dejlig ferie i gode omgivelser

Vi har været to voksne og et barn på Kambos Village og kan kun anbefale hotellet. Fine værelser, lækker pool område og fin restaurant/forplejning. Ingen problemet med at få solsenge, poolen måtte først benyttes fra kl. 10.00, hvilket var positivt, stille og roligt ved poolen og meget rent. Vi havde all inclusive med salater, varieret retter hver dag og frisk frugt.

 
14-06-2019

Indlæg af CamillaH990 Holstebro, Danmark

Dejligt familiehotel

***** Værelse samt indretning. ***** Betjening.  ***** Beliggenhed. *** Bespisning. Skønt familiehotel, med godt poolområde. Masser af solvogne,fin bar ved poolen og flotte blomsterbede på hele hotellet. Hotellet er trukket et stykke væk fra hovedgaden, hvilket gør at hotellet ligger helt perfekt i forhold til larm og støj fra gaden, men samtidig med kort gåafstand til butikker. Ligeledes er der ca. 4 minutters gang til et busstoppested, så du nemt kan komme til Chania. Vi boede med direkte udsigt til pool og strand(se billede). Værelset var i god størrelse(2 soveværelser, 2 badeværelser med badekar samt mulighed for ekstra opredning i stue), med tilpas gode senge, og ikke en finger at sætte på rengøringen! Vi havde all. Incl. hvilket vi ikke vil bestille en anden gang. Maden er ofte tør, og det er alt for ens. Det findes mange gode restauranter omkring hotellet, som vi klart vil fortrække at prøve næste gang vi kommer til hotellet.

 
17-02-2019

Indlæg af kesu77 Horsens, Danmark

God mad, rent overalt og venlig personale.

Vi var på Kambos Village fra 6 til 14 september 2018. Vi have læst på TripAdvisor, at maden ikke var til at spise og lejlighederne lå afsides, dette var bestemt IKKE det vi oplevede. Vi boede i en af de bagerste lejligheder og den lå fantastisk, med udsige ud over poolen og havet. Maden var velsmagende og meget varieret, vi valgte endda at tilkøbe frokost 2 gange. Værelserne var rene og pæne og der var det man skulle bruge. Hver morgen gik hele rengørringsteamet og vaskede flise ved poolen og alle gangarealer samt alle gelænderne blev tørret at. Personalet var altid venlig og imødekomne, samt meget hjælpsomme. Alt i alt en SKØN ferie og vi vender helt sikkert tilbage.

 
03-12-2018

Indlæg af Søs R

Hyggeligt hotel

Vi havde en 2 værelses lejlighed på første sal med altan og kig til havet.Kaffemaskine, køleskab og kogeplader.Ganske fin buffet.gode pools og liggestole.lidt kedelig poolbar..men okay; det er jo også et familiehotel.Friske og flinke tjenere.Tag et par håndklæder med hjemmefra..og når I alligevel skal i supermarkedet, rundt om hjørnet,efter toiletpapir! Kan I sgu købe lurpak! By og strand er meget tæt på. Gode busforbindelser til de nærliggende byer. Transfer tog en lille time. Vi fik 2 nøgler til lejligheden. Dejlig stille om natten. Benny og Søs Odense.

 
22-08-2018

Indlæg af troelsc724 Svendborg, Danmark

Super hyggeligt og dejligt hotel

Vi har været her en uge nu, Vi kommer helt sikkert tilbage. Super flot og stort pool område med 3 pools, Gode store lejligheder, hvor der er rent og bliver gjordt godt rent næsten hver dag, Alle her er så venlige og hjælper hurtigt hvis der er noget. Eneste minus det er er maden, den er bestemt ikke ret god, vi havde morgenmad med og det var ikke noget spændene, Men udover det et dejligt og hyggeligt hotel som ligger godt placeret.