Bedømmelse af Kambos Village G D's Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 878 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

Jan,
Holbæk

+
Jamen vi var/er meget tilfredse med det hele.
-
Værelserne trænger nok snart til en overhaling,og sengene kunne selvfølgelig også være lidt bedre. Dette er ikke stor kritik af hverken værelser eller senge.

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

Jannie,
Aarup

+
Roomservice, og meget lækker mad, fantastisk rengøring, rigtig god placering i forhold til både by og strand.
-
Selvom der står internet på værelset, så var der dage, hvor det var fuldstændigt umuligt at komme på. Og de dage, hvor vi kom på var det er en temmelig ringe kvalitet.

Bekræftet køb : 2019-10-12


8 ud af 10

Arne,
Kastrup

+
poolen personalet
-
motions rummet meget dårlig, vidste ikke at man ikke måtte smide toiletpapir i toilettet før vi kom.

Bekræftet køb : 2019-10-11


10 ud af 10

Tina,
Brønderslev

+
Pool område, beliggenhed og service. Gode terrasser næsten alle ud mod poolen. Meget venligt personale. Efter henvendelse til dem før ankomst fik vi "vores" værelse som vi havde sidst vi boede der.
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


8 ud af 10

Poul Erik ,
Gedved

+
God plads rundt på hotellet alle kunne få en liggestol i hvert fald da vi var der, flink personale.
-
Poolen trængte til en ordentlig rengøring fuger var sorte. Der blev en dag hold fest i dagtimerne for en meget fuld besøgende af personalet som ikke boede på hotellet, håber det var en engangsforestilling. Nu fik vi en meget billig rejse men havde jeg betalt den fulde pris ville jeg have været skuffet over værelset som virkede noget slidt, måske fik vi dette værelse pga den billige rejse ???

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

Inger Lise ,
Vesløs

+
Lyst og åbent ! - og stille (det var ikke særligt lydt, hverken fra siden eller ovenfra)
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


10 ud af 10

Annette ,
Assens

+
Pænt og dejlig rolig beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

Anna,
Frederiksberg

+
-
vi var meget overraskede over den dårlige strand som ikke var beskrevet

Bekræftet køb : 2019-09-28


10 ud af 10

,

+
Beliggenhed
-
Trapper istedet for bakken

Bekræftet køb : 2019-09-28


8 ud af 10

Jesper,
Aalborg SV

+
Det var et mindre hotel, havde 3 skønne pools, lå rigtig godt til butikkerne og stranden.
-
Det er ikke godt nok at man først kan bruge poolen fra kl. 10.00. Vi var flere gæster der var utilfredse med, at man ikke kunne benytte den noget før. Den må i se at få lavet om til næste sæson, så man kan bruge den før som man kan mange andre steder

Bekræftet køb : 2019-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

119 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
60
Middel
 
15
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

05-10-2019

Indlæg af snuske46 Vorupør, Danmark

Dejlig ferie, der fuldt ud levede op til vores forventninger

Vi giver stedet vores bedste anbefalinger og synes kun det var positivt, at stedet ligger lidt væk fra vejen og havet. Her er meget pænt og fredeligt og masser af plads til børnene. Lejligheden 1-vær. var ligeledes meget rummelig. Stranden er ikke den bedste, men til gengæld er poolområdet dejligt. Prøv en tur op i bjergene med det lille tog, der kører fra modsat side af vejen.

 
21-09-2019

Indlæg af S7189HQmariab Randers, Danmark

Rigtig dejligt hotel

Besøgte hotellet en uge i sep. 2019 med min kæreste. Vi fik en fantastisk ferie i skønne omgivelser. Alt var upåklageligt . Fin et værelses lejlighed med god stor altan med udsigt over poolområdet. Bare en smut over vejen og vi stod i vandkanten. Perfekt varieret morgenmad hvor der var noget nyt på buffeten hver morgen. Sødt personale der kun ville os det bedste. Dejlig poolområde med masser af liggestole ( son der ikke var kamp om) Dog var poolen dog lidt kold . Vi rejse med Apollo rejser og har intet at klage over.

 
15-07-2019

Indlæg af Sveskemor Aalborg, Danmark

Dejlig ferie i gode omgivelser

Vi har været to voksne og et barn på Kambos Village og kan kun anbefale hotellet. Fine værelser, lækker pool område og fin restaurant/forplejning. Ingen problemet med at få solsenge, poolen måtte først benyttes fra kl. 10.00, hvilket var positivt, stille og roligt ved poolen og meget rent. Vi havde all inclusive med salater, varieret retter hver dag og frisk frugt.

 
14-06-2019

Indlæg af CamillaH990 Holstebro, Danmark

Dejligt familiehotel

***** Værelse samt indretning. ***** Betjening.  ***** Beliggenhed. *** Bespisning. Skønt familiehotel, med godt poolområde. Masser af solvogne,fin bar ved poolen og flotte blomsterbede på hele hotellet. Hotellet er trukket et stykke væk fra hovedgaden, hvilket gør at hotellet ligger helt perfekt i forhold til larm og støj fra gaden, men samtidig med kort gåafstand til butikker. Ligeledes er der ca. 4 minutters gang til et busstoppested, så du nemt kan komme til Chania. Vi boede med direkte udsigt til pool og strand(se billede). Værelset var i god størrelse(2 soveværelser, 2 badeværelser med badekar samt mulighed for ekstra opredning i stue), med tilpas gode senge, og ikke en finger at sætte på rengøringen! Vi havde all. Incl. hvilket vi ikke vil bestille en anden gang. Maden er ofte tør, og det er alt for ens. Det findes mange gode restauranter omkring hotellet, som vi klart vil fortrække at prøve næste gang vi kommer til hotellet.

 
17-02-2019

Indlæg af kesu77 Horsens, Danmark

God mad, rent overalt og venlig personale.

Vi var på Kambos Village fra 6 til 14 september 2018. Vi have læst på TripAdvisor, at maden ikke var til at spise og lejlighederne lå afsides, dette var bestemt IKKE det vi oplevede. Vi boede i en af de bagerste lejligheder og den lå fantastisk, med udsige ud over poolen og havet. Maden var velsmagende og meget varieret, vi valgte endda at tilkøbe frokost 2 gange. Værelserne var rene og pæne og der var det man skulle bruge. Hver morgen gik hele rengørringsteamet og vaskede flise ved poolen og alle gangarealer samt alle gelænderne blev tørret at. Personalet var altid venlig og imødekomne, samt meget hjælpsomme. Alt i alt en SKØN ferie og vi vender helt sikkert tilbage.