1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Atrion

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

Eva,
Tune

+
belligenhed og det er godt for gangbesværede , Personalet er meget i møde kommende og hjælpsomme
-
Nu havde vi halv pension morgenmaden var super men aftensmaden var ok men man skulle komme som nogle af de første da de var meget dårlige til at fylde op i buffeten det var tit fadene var tomme

Bekræftet køb : 2019-05-19


3 ud af 10

Peiter,
Vejby

+
Poolen
-
vi havde en udsigt fra vores lejlighed til en 7 meter høj betonvæg

Bekræftet køb : 2019-05-19


10 ud af 10

,

+
Go beliggenhed
-
Egentligt ikke

Bekræftet køb : 2019-05-12


10 ud af 10

Karina,
Herlev

+
Der service og imødekommenhed. 2’de gang vi er der og vi vil bestemt besøge dem igen.
-
Vi havde 1/2 pension og morgenmaden var fin nok ( hvis du da var heldig at få porcelæn) men aftensmaden var meget ringe. Kom ofte til middag ved 20 tiden hvor der stort set var spist op og fadene tomme. Meget ringe udvalg

Bekræftet køb : 2019-05-11


8 ud af 10

,

+
har været der 4 gange
-

Bekræftet køb : 2019-05-11


5 ud af 10

Pia,
Fårevejle

+
Ok senge, stor pool, dog så kold st man ikke kunne bade
-
Fortæl poolen ikke er varm i maj mdr.sidst vi var der blev man modtaget på værelset med frugtkurv, to små flasker vin, en flaske vand og en madbillet til buffeten. Det var der så ikke denne gang.... håndklæder var så gamle og trænerne hang ud af dem, det samme med både måtten. Det virkede som om det var lavpris på den kedelige måde.

Bekræftet køb : 2019-05-11


2 ud af 10

Christian,
Helsingør

+
Poolen
-
I burde ændre jeres billeder på hjemmesiden, så jeres kunder ikke føler sig snydt.

Bekræftet køb : 2019-05-11


10 ud af 10

Jannie,
Vallensbæk

+
Dejligt hotel med super beliggenhed og stor pool med mange solsenge. Meget venligt personale. Fik fuld valuta for pengene, så derfor - det tåler gentagelse.
-

Bekræftet køb : 2019-05-11


8 ud af 10

Jan,
Aars

+
Service i reception så fin og det samme med rengørring. Fin med ro. God beliggenhed til strand. Smilende personale. Morgenmaden ok.
-
Værelse 118 meget koldt og klamt (vådt), trods udluftning. Solen titter i en halv time på terrassen . Vi vil gerne benytte hotellet igen, men så skal det være alle de andre værelser. Vi har set på de andre værelser I har og de er særligt gode ovre foran pølen, vi. Vi vender tilbage i det nye år, hvor vi har specifikke ønsker, ellers vælger vi ikke hotellet. Næste gang vælger vi ikke aftensmad, idet aftensmaden ikke smagte af noget. Servicen var minimal, vi prøvede maden tre gange uden at blive spurgt om drikkevare. De gik uden om os. Det bliver man da lidt træt af. Så de skal henvende sig til alle.

Bekræftet køb : 2019-05-05


8 ud af 10

Ole,
Broby

+
Et meget serviceminded og venligt personale. Fin beliggenhed og god p-plads til udlejnings-bil.
-
Vejen på skråningen op til p-pladsen bør udbedres. Den er i miserabel stand. Vi savnede stol ved skrivebordet, og kaffen til morgenmaden var udrikkelig.

Bekræftet køb : 2019-05-05


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Værelser
 • 4/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4/5 Renlighed

71% af gæsterne anbefaler

532 bedømmelser
Meget godt
 
221
Godt
 
200
Middel
 
80
Mindre godt
 
20
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

28-10-2018

Indlæg af mortiltre96 Aalborg, Danmark

Afslapning

Dejligt hotel, ro, ren og dejlig beliggenhed. God mad i poolbaren og god service fra de ansatte. Skøn poolområde og dejligt hotel. Boede i et værelses lejlighed som havde alt hvad man havde brug for til ens ferie. Tæt på indkøb og restauranter.

 
03-10-2018

Indlæg af Sonja B Taastrup, Danmark

Atrion Hotel igen, igen, igen -----

Lige vendt hjem fra en uges ophold på Atrion Hotel, kan vi igen anbefale dette dejlige hotel med skønne faciliteter, fremragende service og meget venligt og hjælpsomt personale. Flot rengøring både på værelser og de udendørs faciliteter. Beliggenheden er rigtig god, tæt på stranden, forretninger, restauranter samt busstoppesteder. Et sted man vender tilbage til igen og igen

 
24-08-2018

Indlæg af miecindie Silkeborg, Danmark

Dejligt hotel, super billigenhed.

En rigtig god oplevelse at bo på Atrion! Det var et enormt sødt og behjælpeligt personale, der formår at give en rigtig god service. Rigtigt godt poolområde, hvor der er godt med plads. Vi havde et rigtig fint værelse, med god plads og rigtig fint indrettet! Aircondition og safety box var endda gratis, så kæmpe plus 👍🏼 Beliggenheden var fantastisk, med kort gåafstand til stranden, og kun en spytklat væk fra en masse hyggelige restauranter! * maden i buffeten var ikke værd at råbe hurra for, så ville ikke anbefale halvpension! * bestikket er meget sløvt, og knivene kan ikke skære meget, så måske på tide at skifte dem. *lagenerne blev skiftet fint, men var plettede(selvom jeg er sikker på de var rene!) Meget dejligt hotel, og de meget få minusser det var, var på ingen måde nok til at trække ned! Blot små forbedringer 👍🏼 - Helt sikkert et sted jeg ville kunne finde på at vende tilbage til.

 
29-06-2018

Indlæg af Sonja B Taastrup, Danmark

Bliver aldrig trætte af at bo på Atrion, Elsker stadig dette hotel

Har nu boet på Atrion mange gange, og vi har aldrig fået nogen dårlige oplevelser. Venlighed og hjælpsomhed, samt rengøring er helt i top. Faciliteteterne er som de skal være alting er i orden Man føler sig virkelig velkommen på dette hotel. Ejere samt personale gør alt for at hjælpe hvis der opstår problemer, og det er med til at vi gang på gang vælger dette hotel

 
24-06-2018

Indlæg af omik2308 Århus, Danmark

Dejligt hotel tæt på alt

Vi har igennem apollo rejser boet en uge på dette gode hotel beliggende meget centralt i Agia Marina. Kan ikke finde noget at være utilfreds med omkring hotellet. Vi havde en lejlighed og stod selv for morgenmaden som vi nød på terrassen hvor vi kunne følge med i at hotellet vågnede. Service i receptionen og af det øvrige personale var helt ok, vi fik rene håndklæder hver anden dag, og rengøring 6 dage i ugen. Stedet lægger vægt på at være miljøvenligt. Vi brugte ikke restauranten, men de mange gæster der tyder på tilfredshed. Stedet er meget handicapvenlig med elevator i hovedbygningen og køreramper i terrænet, der var flere gæster med rollator som færdedes fint på området.