1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Atrion

  • • Vores gæsters foretrukne hotel på Kreta
  • • I gåafstand til stranden
  • • Bo op til 7 personer

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel i det centrale Agia Marina, som ligger i gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. Der er separat børnesektion (75 cm dyb), solstole og parasoller. For børn er her alle muligheder for leg og sjov. På legepladsen er der gynger og masser af plads at lege på. Der findes forskellige størrelser lejligheder, hvor der i den største kan bo op til 7 voksne.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-7 personer. 3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Stor ren Pool (25-30m). Balkon med både pooludsigt og havudsigt. God placering i forhold til sand...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Atrion er et centralt beliggende og populært hotel i Agia Marina på Kreta. Her er I nær restauranter, butikker og stranden. Stor pool med børnesektion (75 cm dyb), solstole og parasoller i frodige omgivelser. Poolhåndklæder mod betaling. Pool-/snackbar. Lille legeplads for børn. Underholdning et par aftener om ugen som fx. musikaften ved poolbaren og kretensisk aften. Gratis wifi på hotelområdet. Restaurant, a la carte-restaurant der er åben om dagen, bar og opholdsrum med tv. Massage og roomservice mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Vær opmærksom på, at der er mange trapper på hotelområdet. Ca. 2 km til Platanias og ca. 9 km til Chania by. Lokaltrafik.

Måltider

Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Dobbeltværelserne: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.
Morgenmadsbuffetten serveres kl. 07.00-10.00 og middagsbuffetten serveres kl. 19.00-21.00.