Udflugter, Kos

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Smagen af Kos

På denne udflugt stifter du bekendtskab med de herlige ting, der produceres på Kos! Turen er for dig, der er interesseret i at vide mere om de lokalt producerede produkter. På halvdags udflugten besøger vi en familieejet olivenfabrik, og får et indblik i hvordan olivenolien produceres. Derefter tager vi videre til en charmerende græsk vingård, hvor vinstokkene står flot på rad og række.

Vi afslutter rundturen på gården med en prøvesmagning af de lokalt producerede vine. Udflugten afsluttes i den maleriske by, Zia, på restaurant Olympia. Her bydes vi velkommen i køkkenet, og får tips af kokken om, hvordan man skridt for skridt tilbereder den perfekte moussaka.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men kan købes på restaurant Olympia. 

Aegean Cruise med transfer

Tag med på en afslappende bådtur på en traditionel træbåd. Her kan du tilbringe dagen på soldækket med noget kølig at drikke. Kaptajnen tager os med til tre smukke og nærliggende øer; Plati, Pserimos og Kalymnos. På Plati vil der være mulighed for at svømme og snorkle i det krystalklare hav. Vi besøger den gyldne strand ved Pserimos, og på Kalymnos benytter vi lejligheden til at stifte bekendtskab med et af øens kendemærker - den traditionelle badesvamp.

Barbecue-måltid er inkluderet i prisen, og det er muligt at købe drikkevarer om bord på båden. I prisen er også bustransfer mellem afhentningssted og havnen inkluderet.

Voksne (12+ år): 410 DKK
Børn (2-11 år): 209 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag
Book

Nissyros (med transfer)

Oplev den græske ø-verden! Tag med på en heldagstur til den fortryllende ø, Nissyros. Vi sejler med båd langs Kos fine kyst, hvor vi her bliver mødt af den vulkanske ø Nissyros.

Øen er kendt for sin aktive vulkan, som du kan opleve på nært hold, når vi går ned i vulkanens enorme krater. Ved vulkanen er der desuden en utrolig smuk natur, og her lugter man svovlen. I løbet af dagen vil der være et spændende besøg til klostret, Panagia Spilane.

Indgår i prisen: Bustransfer mellem afhentningssted til båden i Kardamenas havn.

Indgår ikke i prisen: Mad og drikkevarer kan købes i løbet af dagen. Entrébillet til selve vulkanen er på 3 EUR og betales på øen Nissyros.

Voksne (12+ år): 365 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Paradise Beach

Vi tager til en af Kos bedste strande, Paradise Beach, som er lavvandet strand, der passer til alle. Her er vandsport, solstole mod gebyr og dejligt blødt sand.

Mad, drikkevarer og is indgår ikke i prisen, men er muligt at købe på stedet.

Lido Vandland med transfer

Tag med familien og vennerne til en sjov og fartfyldt dag  øens spændende vandland. Her er alle slags vandrutsjebaner; prøv Crazy- eller Lazy River, Kamikaze eller nogle af de andre vovehals-agtige attraktioner, der venter her. Det bliver en dejlig og sjov dag i solen for både voksne og børn.

I prisen indgår bustransfer mellem afhentningssted og vandparken tur/retur samt entrébillet. I prisen indgår ikke mad og drikkevarer, men det er muligt at købe på stedet.

Bodrum i Tyrkiet med transfer

Benyt lejligheden til at besøge to lande på samme ferie. Tag til Bodrum i Tyrkiet og shop så meget du orker. Her findes et væld af butikker og boder. Find cd'er, tøj, guld og sølv, lædervarer og forskelligt håndværk. Enhver der kan kunsten i at prutte om prisen, vil blive meget tilfredse med handlerne! I Bodrum har du også muligheden for at se gravmonumentet, som regnes blandt verdens syv klassiske vidundere, og har givet navn til ordet mausoleum.

Bustransfer mellem afhentningssted og paskontrollen på havnen i Kos By, samt havneskatter og en byrundtur i Bodrum er inkluderet i prisen.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men der findes mange muligheder for at købe gode tyrkiske madretter i Bodrum.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Kids Cruise

Tag hele familien med på en herlig dag med sol og badeture når vi sejler mellem fantastiske strande, pittoreske byer og skønne badeture direkte fra båden!

Vi starter dagen med en leg for at lære hinanden at kende før vores første stop ved en sandstrand i den pittoreske Vlychadia-bugt. Her er der god tid til at sole og bade på stranden. Der er også tid til at besøge det imponerende Valsamidismuseet, hvis du har lyst, den består af en privat samling af en af Kalymnians dykkere.

Frokosten serveres om bord på båden inden vi sætter kurs mod naboøen Nera. Her lægger vi til, i en smuk og rolig bugt hvor vi skal bade og lege. Vil man røre sig, ligger der en fin lille kirke i gåafstand, som ligger på en bakke og har en fantastisk udsigt over bugten. Dagen fortsætter med at vi sejler rundt om Nera og gør stop i en blågrøn lagune på Kefala. Her kan I hoppe lige ned i det turkise vand fra båden.

Frokost er inkluderet i prisen.

Drikkevarer og is er ikke inkluderet i prisen, men kan købes om bord på båden hele dagen.

Sejltur i solnedgangen inkl. middag

Tilbring en sen eftermiddag ude på havet og nyd Kos fantastisk smukke sydlige kyst. Vi går om bord på båden i Kefalos havn og sejler til Sarakinos bugt. Her er der tid til at bade i det klare vand. Derefter fortsætter vi sejlturen, og når vi lægger til, er det tid til en fælles middag.

Efter middagen runder vi Kefalos og beundrer den smukke solnedgang. Derefter er der et stop ved kaptajnens private strand. Her er der musik og dans, indtil vi runder aftenen af og sejler tilbage. Vi er sikre på at denne dag vil skabe skønne ferieminder.

BBQ-middag og drikkevarer under middagen er inkluderet i prisen.
Øvrige drikkevarer resten af aftenen er ikke inkluderet i prisen, men kan købes.

Voksne (12+ år): 365 DKK
Børn (2-11 år): 183 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Søndag
Book