Udflugter, Psalidi

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Aegean Cruise med transfer

Tag med på en herlig bådtur hvor vi gør et stop på de tre smukke øer; Kalymnos, Plati og Pserimos.
Her kan du tilbringe dagen på soldækket hvor der er stole og borde. Nyd noget koldt at drikke og den smukke udsigt over havet. Første stop er Kalymnos, øens kendetegn er de traditionelle badesvampe. Vi skal høre historien om disse og udforske øen på egen hånd. Herefter er der frokost inden turen går videre til Plati, hvor der vil der være mulighed for at svømme og snorkle i det krystalklare hav. Vi afslutter dagen med et stop på den gyldne strand ved Pserimos.

Inkluderet: Frokost på båden eller på en taverne. Bustransfer mellem afhentningssted og havn.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, disse kan købes om bord på båden.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 210 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Torsdag
Book

Nissyros (med transfer)

Oplev den græske ø-verden! Tag med på en heldagstur til den fortryllende ø, Nissyros. Vi sejler med båd langs Kos fine kyst, hvor vi her bliver mødt af den vulkanske ø Nissyros.

Øen er kendt for sin aktive vulkan, som du kan opleve på nært hold, når vi går ned i vulkanens enorme krater. Ved vulkanen er der desuden en utrolig smuk natur, og her lugter man svovlen. I løbet af dagen kan du på egen hånd gøre et spændende besøg til klostret, Panagia Spilane.

Inkluderet: Bustransfer mellem afhentningssted til båden i Kardamenas havn.
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, dette kan købes i løbet af dagen. Entrébillet til selve vulkanen er på 3 EUR og betales på øen Nissyros.

Voksne (12+ år): 389 DKK
Børn (2-11 år): 195 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Kos højdepunkt - bjergbyen Zia

Benyt dig af muligheden for at opleve en af Kos' smukkeste perler - bjergbyen Zia med sine fantastiske udsigter over solnedgangen. Vi besøger en vingård og der, hvordan man producerer de lokale vine, og selvfølgelig får vi også mulighed for at smage nogle af Kos' bedste vine. I Zia er der tid til at udforske byen på egen hånd. Herefter skal vi smage den lokale græske mad under en madlavningsopvisning.

Inkluderet: Mad samt et glas vin, en øl eller en alkoholfri drik.

Bodrum i Tyrkiet med transfer

Benyt lejligheden til at besøge to lande på samme ferie. Tag til Bodrum i Tyrkiet og shop så meget du orker. Her findes et væld af butikker og boder. Find cd'er, tøj, guld og sølv, lædervarer og forskelligt håndværk. Enhver der kan kunsten i at prutte om prisen, vil blive meget tilfredse med handlerne! I Bodrum har du også muligheden for at se gravmonumentet, som regnes blandt verdens syv klassiske vidundere, og har givet navn til ordet mausoleum.

Inkluderet: Bustransfer, havneskatter og en guidet byrundtur i Bodrum.
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, men der findes mange muligheder for at købe gode tyrkiske madretter i Bodrum.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.
Bemærk at hvis du som enlig forælder skal rejse med dit barn i Bodrum, skal du have
et dokument med en skriftlig tilladelse fra den anden forælder samt en kopi af deres pas eller anden ID. Hvis barnet kun har én forælder, skal du have et familiebevis.

Sejltur i solnedgangen inkl. middag

Tilbring en sen eftermiddag ude på havet og nyd Kos fantastisk smukke sydlige kyst. Vi går om bord på båden i Kefalos havn og sejler til Sarakinos bugt. Her er der tid til at bade i det klare vand. Derefter fortsætter vi sejlturen, og når vi lægger til, er det tid til en fælles middag.

Efter middagen runder vi Kefalos og beundrer den smukke solnedgang. Derefter er der et stop ved kaptajnens private strand. Her er der musik og dans, indtil vi runder aftenen af og sejler tilbage. Vi er sikre på at denne dag vil skabe skønne ferieminder.

Inkluderet: BBQ-middag og drikkevarer under middagen.
Ikke inkluderet: Øvrige drikkevarer resten af aftenen, disse kan købes.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 210 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Søndag
Book

Lido Vandland med transfer

Tag med familien og vennerne til en sjov og fartfyldt dag  øens spændende vandland. Her er alle slags vandrutsjebaner; prøv Crazy- eller Lazy River, Kamikaze eller nogle af de andre vovehals-agtige attraktioner, der venter her. Det bliver en dejlig og sjov dag i solen for både voksne og børn.

Inkluderet: Bustransfer mellem afhentningssted og vandparken tur/retur samt entrébillet.
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, dette kan købes på stedet.

Kids Cruise

Tag hele familien med på en herlig dag med sol og badeture når vi sejler mellem fantastiske strande, pittoreske byer og skønne badeture direkte fra båden!

Vi starter dagen med en leg for at lære hinanden at kende før vores første stop ved en sandstrand i den pittoreske Vlychadia-bugt. Her er der god tid til at sole og bade på stranden. Der er også tid til at besøge det imponerende Valsamidismuseet, hvis du har lyst, den består af en privat samling af en af Kalymnians dykkere.

Frokosten serveres om bord på båden inden vi sætter kurs mod naboøen Nera. Her lægger vi til, i en smuk og rolig bugt hvor vi skal bade og lege. Vil man røre sig, ligger der en fin lille kirke i gåafstand, som ligger på en bakke og har en fantastisk udsigt over bugten. Dagen fortsætter med at vi sejler rundt om Nera og gør stop i en blågrøn lagune på Kefala. Her kan I hoppe lige ned i det turkise vand fra båden.

Inkluderet: Frokost.
Ikke inkluderet: Drikkevarer og is, dette kan købes om bord på båden hele dagen.

Paradise Beach

Vi tager til en af Kos bedste strande, Paradise Beach, som er lavvandet strand, der passer til alle. Her er vandsport, solstole mod gebyr og dejligt blødt sand.

Ikke inkluderet: Mad, drikkevarer og is. Dette kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 150 DKK
Børn (2-11 år): 75 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Torsdag
Book