1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Ramira Beach Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 179 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Pernille,
København

+
Mange aktiviteter for enhver smag.
-
Flere stole ved de forskellige pools.

Bekræftet køb : 2019-07-19


9 ud af 10

Tina,
Frederiksberg

+
Servicen i receptionen, meget venligt og hjælpsom med alt. Velkomsten til hotellet. Smilende personale. Maden i buffet restauranten var alsidig og lækker. Dejligt at personalet ved poolen kom og tog i mod drikkevarer bestillinger og kom med små lækkerier, som vandmelon eller små pandekager haps'er.
-
Maden i den italienske restaurant, var virkelig ringe. At personalet gør en AKTIV insats mod håndklæde reservering på liggestole både ved pool's og stranden. Der var håndklæder der blev lagt kl. 6 om morgen og ikke rørt hele dagen. Der var håndklæder der blev liggede i 4 dage og nætter. Uacceptabelt. Dette var meget irriterende og ikke forventet på et hotel af den standart.

Bekræftet køb : 2019-07-19


9 ud af 10

kenneth,
greve

+
servicen
-
alle solsenge blev reserveret inden kl 06,30 med håndklæder fra gæster, til trods for at der adskildige steder stod at man ikke matte reservere disse. Vendte det med receptionen med lige meget hjalp det

Bekræftet køb : 2019-06-21


9 ud af 10

Mette,
Silkeborg

+
Værelset lå perfekt lige ud for pool. Sødt personale all-round, FANTASTISK mad og service. Følte sig rigtigt godt tilpas. Dejlige omgivelser.
-
Med all-inclusive at få vand p vær. hver dag og ikke hver anden. Til gengæld fik vi skiftet håndklæder to gange/dag. Unødvendigt! Var i reception hver anden dag for at hente vand (ja, vi ku bare ha købt noget, men..). At sætte en bruser op ved pool, til afskyldning før og efter. OG skilte om at man IKKE kan lade sine håndklæder ligge og reservere stole hele dagen. Vi fik kun liggestole to dage, da alle var “optagede” uden mennesker. Et lille fitness center ville gøre underværker, de udendørs var intet værd. Bedre internetforbindelse ku ha været rart, men det er nok generelt sådan (og det var jo oplyst). Vi bar på Bodrum udflugt. 10,5 timer, hvoraf kun tre i byen. Hvis vi havde vist al det hurlumhej før og efter kort sejltur (kø i timer formkontrol), var vi blevet på hotel. Så frem til sightseeing i 1,5 timer i Bodrum, men vi blev blot bragt til bizart smykkemekka for millionærer og blev regulært overfaldet derinde af sælgere. Ret ubehageligt, synes vi. Så kun halv time bus rundt i by. Fuldstændig spild.

Bekræftet køb : 2019-06-06


10 ud af 10

mikael,
fredericia

+
2 x håndklæder-gratis safebox-gratis mini bar
-
Større glas i resturant , der er 3 mundfulde i og det er kun tjener der kan komme med drikkevare, man kunne sætte en sodavands automat op. Det ville også aflaste tjenere der har meget travlt.

Bekræftet køb : 2019-05-30


10 ud af 10

Per,
Kolding

+
Venligt personale, fin service.
-

Bekræftet køb : 2019-05-30


10 ud af 10

Claus,
Kastrup

+
Beliggenhed, lækre solsenge på stranden
-
A la carte restauranterne. Den italienske på det jævne, den asiatiske dårlig. Ringe wi-fi.

Bekræftet køb : 2019-05-24


10 ud af 10

Sami,
Silkeborg

+
Dejle og flot hotel .alt Perfect
-
Ikke noget

Bekræftet køb : 2019-05-23


8 ud af 10

Henrik,
Skelhøje - Karup J

+
God - og uventet service, allerede ved ankomsten. Venlighed og tjenestevillighed over alt.
-

Bekræftet køb : 2019-05-09


9 ud af 10

Aage,
Vejle

+
Godt hotel, med god service og perfekt rengøring.
-
Vi havde forventet meget varm kaffe om om morgenen - det var med kold kaffe de første dage, vi spurgte om det var muligt at få varmt kaffe og så fik vi lunkent kaffe - dog blev det bedre de sidste dage. Note: Det burde være en selvfølge med meget varmt kaffe om morgenen - det er første gang vi har oplevet dette på et 5 stjernet hotel !!!!

Bekræftet køb : 2019-05-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

1514 bedømmelser
Meget godt
 
895
Godt
 
421
Middel
 
131
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
21

5 nyeste bedømmelser

10-08-2019

Indlæg af Christian H

Virkelig godt hotel

Var her for 2 uger siden. 1 uges afslapning. Super skønt sted. Vi ankom sidste på aftenen og fik et glas limonade og børnene fik en lille gave i receptionen. Det var jo en god start. Der bliver gjort rent hele tiden. Alle ansatte er flinke og maden er god. Den er også varieret. Vi kommer gerne igen

 
04-10-2018

Indlæg af Niels Ole P Kolding, Denmark

Hjem til Ramira for 21. Gang.

Så har vi atter været på Kos på ferie. Og som vanlig boede vi på Mitsis Ramira Beach hotel. Vi har en handicappet datter, som elsker dette sted, og hun vil absolut ikke holde ferie andre steder. Et super dejligt sted med det mest vidunderlige personale. Altid smilende og hjælpsomme. Dog vil jeg sige, at de i år habde ansat den forkerte manager for restauranten. Han var ikke sin opgave voksen. Stod, som han skulle ved døren ind til restauranten og tog imod gæsterne. Men han stod hele tiden med sin mobiltelefon og havde travlt med den. Derudover havde han travlt med at stå og snakke med de to unge damer, der også stod ved døren. Ikke et smil, eller en venlig kommentar. Ej heller gik han i front for at finde et bord til gæsterne. Og serveringspersonalet bar han direkte ubehalig overfor. Mange rejste p.g.a. ham. Så et godt råd til lederen af hotel Ramira: Fyr ham og find en mere kompetent person til næste sæson. Ellers levede alt op til vore forventninger.

 
16-07-2018

Indlæg af Pr9le Humlebæk, Danmark

Helt fantastisk ferie

Gennemført 5 stjernet hotel, top service og super super venligt personale. Gode store rum med dejlige senge til alle og forskellige puder at vælge i mellem. Morgenkåber, slippers osv. Håndklædeservice på værelset flere gange dagligt. Faciliteterne er i top - virkelig et sted, som er værd at besøge, hvis man ønsker sig en familieferie med afslapning og god stemning. Kan varmt anbefales!

 
06-09-2017

Indlæg af Britt T

Dejlig ferie på Ramira

Skønt all inklusiv hotel og omgivelser. Pæne og rene værelser. Sengene er lidt hårde. Meget søde, venlige og sjove personale. Pool områderne og bar er også rigtig fine - pænt og rent. Området er meget stort. Lidt svært hvis man er dårlig gående.

 
10-07-2017

Indlæg af olesanne brøndby

Hotel i landlige omgivelser

Hotellet ligger i Psaldi 5 Star All incl., service og betjening er god, dog er drikkevare af ringe kvalitet, maden er græsk og veltillavet, men bliver meget ens, efter et par dage, da det er stort set det samme, der er på buffet dagligt. Animation team er lige en tand for anmassende, de forstod ikke hvis man sagde nej til deres aktiviteter, og blev ved med at presse os, til at spille bold eller se deres show. Rengøring er fin, der blev skiftet håndklæder 2 gange om dagen på værelse. Et stort minus, er dog at der blev røget kraftigt på terrassen, og når man sad på denne kunne man ikke undgår, at blive kraftigt generet, af andres røg. Talte med manager, om det ikke var muligt, at opdele terrassen, i en ikke ryger og ryger del, men det var man ikke interreseret i fra hotels ledelse side. Stranden er rullesten og ikke brugbar uden badesko, til gengæld er der gode solsenge, med tykke madresser, i modsætning til poolområdet, hvor solsenge var meget dårlige. Der 3 pools, en hovedpool med dybden var fra 2-3 m, så hvis man ikke er habild svømmer, er den ubrugelig, ellers var der et børnepool område med vandrutchebane, samt en noget afsides liggende pool med en mere normal dybde, Området hotellet ligger i er landeligt, med få andre store hoteller, men ingen butikker eller lign. I området, til gengæld er der busstop lige uden fir hotellet, så nemt at tage denne til Kos by.