1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Ramira Beach Mitsis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Aage,
Vejle

+
Godt hotel, med god service og perfekt rengøring.
-
Vi havde forventet meget varm kaffe om om morgenen - det var med kold kaffe de første dage, vi spurgte om det var muligt at få varmt kaffe og så fik vi lunkent kaffe - dog blev det bedre de sidste dage. Note: Det burde være en selvfølge med meget varmt kaffe om morgenen - det er første gang vi har oplevet dette på et 5 stjernet hotel !!!!

Bekræftet køb : 2019-05-09


5 ud af 10

,

+
Saltvandspool
-

Bekræftet køb : 2019-05-09


10 ud af 10

Lise,
Odense

+
Ro og plads med mange hyggekroge
-
Ikke umiddelbart, det var et super skønt hotel med høj service standard

Bekræftet køb : 2018-10-19


10 ud af 10

Birthe,
Kolding

+
Det altid imødekommende og smilende personale, der vil gøre alt for dig. Vi har altid vores handicappede datter med, og de liner op med extra madras i sengen, så den bliver højere, og dermed lettere at komme ud af. Badetaburet. Skridsikker bademåtte i badekarret. Extra mange håndklæder etc.
-
Ingen.

Bekræftet køb : 2018-09-13


9 ud af 10

Mette,
Rødby

+
Utrolig god service, rent og pænt.
-

Bekræftet køb : 2018-07-06


8 ud af 10

Anne,
Esbjerg

+
Der er flere pooler, servicen vi fik ved den pool vi lå ved var fantastisk
-
Der skal mere personale til for at servicen kommer op, når vi havde bestilt drikke varer på en af terrasserne kunne der nogle gange gå meget lang tid inden det kom

Bekræftet køb : 2018-06-21


9 ud af 10

Pia ,
Taastrup

+
Mad og drikke og god service
-
Dæmpe lydniveauet ved aftenunderholdning. Mere original græsk underholdning

Bekræftet køb : 2018-05-18


9 ud af 10

Tatu,
Vantaa

+
Hyvä ruoka, juoma ja esitykset
-
Ehkä selkeämpiä ohjeita yms. Meni todella pitkään ennen kuin tiesi mitä oli missäkin ja sitten oli jo missannut paljon

Bekræftet køb : 2019-05-10


9 ud af 10

Teemu,
Tuusula

+
+ Sijainti + Henkilöstö + Ravintola kokonaisuutena + All inclusive
-
- Wifi oli toisinaan heikko huoneistossa, hotellin päärakennuksessa se toimi hienosti.

Bekræftet køb : 2018-10-19


9 ud af 10

,

+
Bra läge- lite utanför centrum men bra bussförbindelser
-
Bra program utbud . Musiken kunde sluta lite tidigare

Bekræftet køb : 2018-10-12


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

1399 bedømmelser
Meget godt
 
804
Godt
 
406
Middel
 
124
Mindre godt
 
45
Dårligt
 
20

5 nyeste bedømmelser

04-10-2018

Indlæg af Niels Ole P Kolding, Denmark

Hjem til Ramira for 21. Gang.

Så har vi atter været på Kos på ferie. Og som vanlig boede vi på Mitsis Ramira Beach hotel. Vi har en handicappet datter, som elsker dette sted, og hun vil absolut ikke holde ferie andre steder. Et super dejligt sted med det mest vidunderlige personale. Altid smilende og hjælpsomme. Dog vil jeg sige, at de i år habde ansat den forkerte manager for restauranten. Han var ikke sin opgave voksen. Stod, som han skulle ved døren ind til restauranten og tog imod gæsterne. Men han stod hele tiden med sin mobiltelefon og havde travlt med den. Derudover havde han travlt med at stå og snakke med de to unge damer, der også stod ved døren. Ikke et smil, eller en venlig kommentar. Ej heller gik han i front for at finde et bord til gæsterne. Og serveringspersonalet bar han direkte ubehalig overfor. Mange rejste p.g.a. ham. Så et godt råd til lederen af hotel Ramira: Fyr ham og find en mere kompetent person til næste sæson. Ellers levede alt op til vore forventninger.

 
16-07-2018

Indlæg af Pr9le Humlebæk, Danmark

Helt fantastisk ferie

Gennemført 5 stjernet hotel, top service og super super venligt personale. Gode store rum med dejlige senge til alle og forskellige puder at vælge i mellem. Morgenkåber, slippers osv. Håndklædeservice på værelset flere gange dagligt. Faciliteterne er i top - virkelig et sted, som er værd at besøge, hvis man ønsker sig en familieferie med afslapning og god stemning. Kan varmt anbefales!

 
06-09-2017

Indlæg af Britt T

Dejlig ferie på Ramira

Skønt all inklusiv hotel og omgivelser. Pæne og rene værelser. Sengene er lidt hårde. Meget søde, venlige og sjove personale. Pool områderne og bar er også rigtig fine - pænt og rent. Området er meget stort. Lidt svært hvis man er dårlig gående.

 
10-07-2017

Indlæg af olesanne brøndby

Hotel i landlige omgivelser

Hotellet ligger i Psaldi 5 Star All incl., service og betjening er god, dog er drikkevare af ringe kvalitet, maden er græsk og veltillavet, men bliver meget ens, efter et par dage, da det er stort set det samme, der er på buffet dagligt. Animation team er lige en tand for anmassende, de forstod ikke hvis man sagde nej til deres aktiviteter, og blev ved med at presse os, til at spille bold eller se deres show. Rengøring er fin, der blev skiftet håndklæder 2 gange om dagen på værelse. Et stort minus, er dog at der blev røget kraftigt på terrassen, og når man sad på denne kunne man ikke undgår, at blive kraftigt generet, af andres røg. Talte med manager, om det ikke var muligt, at opdele terrassen, i en ikke ryger og ryger del, men det var man ikke interreseret i fra hotels ledelse side. Stranden er rullesten og ikke brugbar uden badesko, til gengæld er der gode solsenge, med tykke madresser, i modsætning til poolområdet, hvor solsenge var meget dårlige. Der 3 pools, en hovedpool med dybden var fra 2-3 m, så hvis man ikke er habild svømmer, er den ubrugelig, ellers var der et børnepool område med vandrutchebane, samt en noget afsides liggende pool med en mere normal dybde, Området hotellet ligger i er landeligt, med få andre store hoteller, men ingen butikker eller lign. I området, til gengæld er der busstop lige uden fir hotellet, så nemt at tage denne til Kos by.

 
11-07-2015

Indlæg af charlottet878

Dejligt ophold i skønne omgivelser

Et rigtig dejligt all inclusive hotel, som ligger ca 4 km fra centrum af Kos by. Det giver ro og fred, men med mange aktiviteter på hotellet, kommer man ikke til at kede sig. Cykler kan lejes billigt på hotellet, og dét er en dejlig måde at komme rundt på i nærområdet. Maden på hotellet var god, og specielt besøget på hotellets italienske restaurant var et hit. De små barer rundt på hotellet er alle i top, men vi foretrak Chess baren om aftenen pga dens størrelse, og søde tjener, Niki. Høfligt og venligt personale hele vejen rundt, og rengøringen var i top hver dag. Mine bedste anbefalinger til dette sted. Skal der nævnes et lille minus var det vores aircondition, som ikke virkede optimalt.