Bedømmelse af Kipriotis Maris Suites

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 1002 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

,
Allerød

+
Stor swimmingpool. God og varieret mad.
-
På værelset (nr. 66) lugtede der kraftigt af skimmelsvamp når airconditionen blev tændt. Vi benyttede derfor stort set ikke aircondition.

Bekræftet køb : 2019-09-13


9 ud af 10

John,
Roskilde/ Gub

+
Alt samt sødt og venligt personale vi har været på hotellet 3 gange og kommer igen
-
At man muligvis lavede en brusekabine da bruse forholdet i badekaret ikke er så godt, bruser på væg hænger for lavt

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Rikke,
Odense

+
Dejlig varierende mad, mange salater. Tæt på stranden, aktivitetstilbuddene er gode. Fint at man kan tilkøbe all inclusive ved ankomst eller bare for 1 aften. Masser af liggestole både ved pool og strand.
-
Badebro så man kan undgå sten på stranden. Værdiboks på værelset koster 20 euro at leje, dyrt.

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

Ole,
Krogager

+
Vi boede på 147, og vi havde et supert værelse med en super terrasse. Masser af liggestole ved pool og strand. Der var ro fra kl 22.30. Mulighed for at spise en enkelt aften på nabohotellet
-
Afrydningspersonalet mod gaden (pigerne) tog tallerknerne før man var færdig med at spise

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

Sarah ,
Tjele

+
Lækkert mad som var forskelligt. Skønne omgivelser for stor og små
-
Måske lave lidt tema på morgenmaden. Den blev lidt traditionel, selvom der var meget at vælge imellem

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

Majbritt ,
Båring, Fyn

+
Maden! Sødt og smilende personale. Junior suite var vist overdrevet beskrivelse af vores rum, rigelig stort til os.
-
Bruser var mildest talt elendig! Bruseforhæng kunne ønskes, hele badeværelse sejlede efter badning. Liggestole ved strand kunne trænge til udskiftning. Vi gk til næste hold liggestole, hvor der var madrasser på stolene 8€ for 2 stole og parasol.

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

Linda,
Taastrup

+
Det har en god beliggenhed - nær strand og ikke langt til Kos by, som der går busser til rimeligt tit og stoppestedet ligger 5 min. Er fra hotellet. Søde og smilende og meget hjælpsommt personale
-
Maden ved Poolbaren skal serveres hurtigere - vi ventede 40 min. er på 1 pizza og 30 min. er på en salat og en burger og der var ikke så mange gæster i baren på dette tidspunkt

Bekræftet køb : 2019-09-06


9 ud af 10

June,
Sorø

+
Det søde og hjælpsomme personale
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


8 ud af 10

Jan,
Horsens

+
Middag og aftens buffeten var lækker med forskellige teamer og masser af kage Personalet var venlige, sjove og børnevenlige
-
En lille rutsche bane til børnepoolen. Vi skulle rykke for højstol og babyseng 2 gange inden vi fik det, samt vi ikke fik info om hvor vi kunne hente klapvognen, det var først da vi rykkede 2.gang vi fik det og vide

Bekræftet køb : 2019-09-05


8 ud af 10

Pia,
Silkeborg

+
-
Områder i den udendørs bar hvor der ikke måtte ryges. Ret generende for ikkerygere at være omgivet af rygere i det ellers dejlige område vejr hvor også ikkerygere gerne vil nyde det dejlige vejr

Bekræftet køb : 2019-09-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

731 bedømmelser
Meget godt
 
341
Godt
 
249
Middel
 
83
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

23-08-2019

Indlæg af berdal Dragør, Danmark

Dejligt hotel med god mad og service

Skønt hotel med gode værelser, strålende buffet morgen, middag og aften. Alle ansatte var hjælpsomme og søde og der var aldrig problemer med at få solstole hverken ved poolen eller på stranden. Når vi ikke giver hotellet 5 stjerner, skyldes det beliggenheden noget udenfor alting.

 
23-08-2019

Indlæg af Christina N

Fantastisk hotel

Min veninde og jeg var begge meget imponeret over hotellet og maden der blev serveret. Hotellet har mange forskellige aktiviteter at byde på, hvilket vi benyttede os af. Rengøringsniveauet var i top både på værelserne og ved hotellets restaurant/buffet. Kan varmt anbefale dette hotel.

 
19-07-2019

Indlæg af martinkU1452JW

Opvarmet pool

Gode rummelige værelser. Vi havde bestilt en suite, da vi havde 2 børn med, men det viste sig, at standard værelserne havde samme størrelse (vi var blot garanteret en terrasse i stedet for en balkon). Stort udvalg i restauranten til alle måltider og stor variation i aftensmåltiderne. KÆMPE plus, at begge pools var opvarmet til 26 grader - fantastisk når man har små børn med!!! Jeg var skuffet over udvalget af drikkevarer i all inklusive. Der var ALT for meget, hvor man skulle betale ekstra!

 
14-07-2019

Indlæg af Sofandersen

Fantastisk sted!!!

Vi havde ikke andet en en fantastisk ferie på Kipriotis Maris Suites! Stedet er dejligt, flot og renligt og servicen er helt i top! Vi var 3 piger på ferie i en uge på hotellet og vi havde den bedste ferie! Stedet havde bare det hele! Fine værelser, lækkert pool område, LÆKKER mad, massere af muligheder for aktiviter, bl.a havde de holdtræning i løbet af dagene, tæt på stranden, ikke mere end 5 minutters bustur fra Kos by, og ikke mindst det sødeste og behjælpelige personale. Vi havde all-inklusive på hotellet og det var SÅ lækkert, bedste all-inklusive jeg nogensinde har prøvet. De havde så lækker mad, og det varierede hele ugen! Drikkevarerne og diverse drinks var lækre. Der var også rengøring på værelserne hver dag. Det her er bare et hotel med hele pakken, også perfekt til familieferie! Jeg kan ikke andet end helt klart at anbefale det her fantastiske hotel! Jeg kunne sagtens finde på at komme igen til næste år. Lækkert, lækkert, lækkert!

 
12-06-2019

Indlæg af Twinz73 Vanløse, Danmark

Herlig ferie

Vi havde en skøn ferie. Maden var fin og varieret - altid med et kæmpe dessertbord - havde dog ønsket flere af de gode salater. Værelset (suiten) var mindre end lovet, og der var meget larm fra nabohotellet frem til kl 23. Men virkelig søde medarbejdere i receptionen.