Kipriotis Maris Suites

  • • Nær stranden og Kos by
  • • Tæt på vandpark
  • • Direkte transfer til hotellet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til Kipriotis Maris Suites og Apollo Mondo Family Resorts - familiehotellet med det lille ekstra af alt! Her bor hele familien skønt i rummelige værelser lige ved stranden. På hotellet er der både en svømmeskole og Apollos egen børneklub med Polly og Mino i spidsen. I restauranten serveres god og sund mad, og du kan vælge mellem mange forskellige aktiviteter og fire gratis træningshold om dagen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden var som hovedregel velsmagende og afvekslende - bestemt i den bedre ende af det vi har prøvet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Kipriotis Maris Suites ligger smukt i frodige omgivelser ved småstensstranden, ca. 3 km fra Kos by. Her kan hele familien nyde en afslappende ferie på et hotel, som har alt, men som er lidt mindre end vores andre Apollo Mondo Family Resorts, som f.eks. Mythos Beach.

Pool og børnepool
På hotellet er der både en større pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolområdet. Begge pools er opvarmede til mindst 20 grader i før- og eftersæsonen afhængig af vejret. På stranden ved hotellet (vej skal krydses) er der solstole og parasoller, som er gratis for hotellets All Inclusive gæster og mod betaling for øvrige gæster. Pool- og strandhåndklæder kan lånes mod depositum.

Børneklub og svømmeskole
Der er mange aktiviteter at vælge mellem for børnene på hotellet. Læs mere om Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino, og svømmeskole på Kipriotis Maris Suites – begge med specialuddannet skandinavisktalende personale/instruktører. Kloge og sjove Polly & Mino er børnenes favoritter. Hvorfor ikke overraske børnene og booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino.

Der er også en legeplads på hotelområdet. På søsterhotellet Kipriotis Aqualand Hotel ligger der en vandpark mod betaling med seks vandrutsjebaner for børn over 120 cm. Gratis minibus mellem Kipriotis Maris Suites og vandparken.

Spis sundt og lækkert med Mondo
I buffetrestauranten Amvrosia kan du nyde vores nye mad- og drikkekonceptet Mondo med god og sund mad. Her kan du se, hvad der indgår, når du tilkøber All Inclusive samt læse alt om mad og drikkevarer på Kipriotis Maris Suites. Baren Nectar har en stor, hyggelig terrasse ved poolen.
Lidt fra hotellet ligger kaffe- og juicebaren Mondo Café, hvor du kan købe ekstra god kaffe, friskpresset juice og godt bagværk. Cafépersonalet har fået en specialuddannelse af en af verdens bedste baristaer og ved hvordan man laver en perfekte latté.

For variation er det muligt én gang under opholdet at spise på buffetrestauranten Ariadne, som ligger på søsterhotellet Kipriotis Panorama Hotel & Suites. Husk at reservere bord, spørg receptionen om hjælp.

Sport og træning på Kipriotis Maris Suites
På hotellet ligger der et nyt veludstyret fitnessrum, som er gratis for hotellets gæster over 16 år. På hotellet tilbydes fire gratis hold om dagen, som ledes af professionelle, skandinavisktalende instruktører. Børneklubbens åbningstider er tilpassede, så det er let at træne for dig, der rejser med børn. Der er også hold, der passer til hele familien. Læs mere om vores hold på Kipriotis Maris Suites.

To gratis tennisbaner og bordtennis. Billard mod betaling. Holistisk spa samt jacuzzi mod betaling (på søsterhotellet Hotel Kipriotis Panorama Hotel & Suites). Cykeludlejning og cykelsti hele vejen frem til centrum. Løbebaner (også i terræn) og mountainbikeruter. Cykel- og løbevogne kan lånes mod depositum i receptionen. Gratis beachvolley. Vandsport mod betaling på søsterhotellet Kipriotis Village.

Gratis wifi og underholdning
Gratis wifi på hele hotellet for Apollos gæster. Vaskeservice og roomservice (kl. 07.00-23.00) mod betaling. Minisupermarked. Underholdning op til 3 aftener om ugen. Græsk aften en gang om ugen. Nær hotellet er der en busholdeplads, turen ind til Kos by tager ca. 10 min.

Læs mere om alle vores Apollo Mondo Family Resorts.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og All Inclusive mod tillæg.

Afrejselufthavne-billund-københavn

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Direkte transfer og check ind direkte på hotellet

Når du booker transfer til Kipriotis Maris, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved Kipriotis Maris, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 70 13 33 00.

Som gæst på Kipriotis Maris kan du regne med en smidig hjemrejse! Hvis du flyver med Novair eller SAS får du dit boardingkort og kan checke din bagage ind allerede på hotellet. Det betyder, at når du ankommer til lufthavnen, så kan du gå stille og roligt videre til sikkerhedskontrollen.

Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.