Bedømmelse af Aegean View Aqua Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 43 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,8 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Helle,
Hørning

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


4 ud af 10

Junnie Angell,
Tåstrup

+
Stor pool.
-
Få solceller så der ikke er udfald på strømmen og få ventilation i den store restaurant.

Bekræftet køb : 2019-08-09


6 ud af 10

Nina,
Vanløse

+
De mange niveauer som beboelserne lå på og de mange gode pools.
-

Bekræftet køb : 2019-08-09


9 ud af 10

Elin Beck,
Lystrup

+
Et skønt familieresort - hyggelig landsbyagtigt - små pools. Dejlig mad og yders serviceminded personale.
-
Træningscenter eksisterer ikke mere, det savnede vi.

Bekræftet køb : 2019-08-08


7 ud af 10

David Allan,
Stenløse

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-26


5 ud af 10

Mee Ri,
Frederiksberg c

+
Pool områderne Det lokale personale
-
Sørge for, at billederne af hotellet/værelserne stemmer overens med de faktiske forhold. Vi boede i et gammelt og slidt rum med mug på badeværelset. Strømmen gik ud 7-10 gange dagligt, det bør der rettes op på

Bekræftet køb : 2019-07-26


5 ud af 10

Ann-Karina,
Korsør

+
Beliggenhed=udsigten. Det var altid muligt at få liggestole ved poolen.
-
Strømmen går mange gange hver dag. Ofte var der ikke vand i hanerne og toiletterne kunne ikke skylle ud. Hotellet var meget slidt, toiletsæder faldt af. Malingen fra poolen skaldede ad i store flager. En del af liggestolene ved poolen manglede skruer, så man skulle tjekke inden man satte sig/lagde sig. Hotellet benytter store mængder af plastik ved poolbaren. Når skraldespandene var fyldte, blev de ikke tømt. Krager tømte derfor skraldespandene i deres søgen efter mad og plastik tallerkner og kopper fløj rundt og en del endte desværre i poolen. Dagligt var der noget galt med sodavand/vand automaterne, så vand havde en grim, nærmest klor-agtig eftersmag.

Bekræftet køb : 2019-07-26


8 ud af 10

Viggo,
Saltangara, færøerne

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-19


8 ud af 10

Lotte,
Roslev

+
Rent og pænt over det hele også i poolen
-
De havde ikke fitness og massage som der stod i beskrivelsen fra Apollo

Bekræftet køb : 2019-07-18


9 ud af 10

Kenneth Leding,
Hørning

+
Aktivitetsholdet var fantastisk!
-
Måske gøre mere ud af at der sker ret meget for børnefamilierne samt en del aktiviteter generelt.

Bekræftet køb : 2019-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

659 bedømmelser
Meget godt
 
249
Godt
 
224
Middel
 
98
Mindre godt
 
56
Dårligt
 
32

5 nyeste bedømmelser

03-05-2018

Indlæg af Miss_WarHorse

Fantastisk ferie!

Det var virkelig en lækker ferie som jeg aldrig vil glemme og et hotel jeg savner og længtes efter at besøge igen!! Det var faktisk også min aller første flyve rejse :) min moster fyldte 60 år og i den anledning var min søster, svorger, 2 niecer, moster, onkel og jeg på ferie på dette skønne og mega hyggelige hotel! Flinkt personale og en super sød receptionist som min onkel fik mange gode snakke med under vores ophold :D lækker by kun ca. 3 km fra hotellet og verdens smukkeste udsigt som jeg ville ønske jeg kunne hive med hjem <3 fine værelser og fin underholdning for børn :) det var også super lækker mad :) jeg har nærmest ikke noget dårligt at sige om dette fantastiske hotel....det skal opleves vil jeg mene <3 :) Minus: En af dem der kørte club car han kunne godt være ret sur og drinksene i den store pool bar var måske også en smule vandet men ellers super fint alt andet :) Billederne som jeg selv har taget får lige en kort beskrivelse :) Billede 1: Udsigten fra mit værelse <3 Billede 2: Udsigten udover det store pool område set fra restauranten på 1. Sal :) Billede 3: Buffet maden om aftenen som altid var lækkert :) Billede 4: Solnedgang ved den lille ekstra pool i det store pool område den sidste aften vi var der :) Billede 5: Udsigten som vi kaldte stedet hvor vi sad hver aften efter aftensmaden...det var bare mega hyggeligt :) Billede 6: Udsigten fra udsigten som er den udsigt jeg ville ønske at jeg kunne tage med hjem...øen man ser er Bodrum i Tyrkiet :) Billede 7: Solnedgangen ved udsigten :) Billede 8: Solnedgang som blev taget da vi kørte med club car op til vores værelser om aftenen :) Billede 9: Min skøre onkel og den søde receptionist :D Billede 10: Hele familien samlet undtaget min moster som tager billedet...vi står sammen med verdens bedste bartender Alex den sidste aften...du er savnet Alex :)

 
02-08-2014

Indlæg af DuritaM København, Danmark

Smuk udsigt!!

Netop kommet hjem fra dette hotel. Overordnet har det været en fantastisk ferie her ved dette sted, men dog alligevel, har der været nogle småting hen af vejen der har irriteret os en smule. Det skal dog siges at intet af det har ødelagt vores ferie. Positivt: Rigtig stort sted, fantastisk udsigt - det er simpelthen så smukt! Rigtig god mad, meget forskelligt hver dag, husk at prøv deres taverna med græsk bbq. Mange pools, så hvad enten du er til med fart på eller blot ønsker at tage den mere med ro, er der mulighed for begge dele, da der er så mange pools at vælge imellem. Modtagelsen for alle gæsterne var også rigtig god og meget rart at mærke at de tog sig god tid af os alle der ankom. Bussen ind til Kos by ligger højst 5 min. gå gang fra hotellet, hvilket er et kæmpe plus, meget nemt og hurtigt at komme ind til byen. Der blev gjort rent hver dag, selv om jeg har læst at det ikke var hver dag, samt blev håndklæderne skiftet. Negativt: Den lille dame i receptionen, samt en mand der var der til tider, var virkelig dårlige til at yde god servide. Det virkede som om vi var irriterende at vi havde spørgsmål og vi helst skulle være hurtig ude igen. Den lille dame, var til tider meget spids og faktisk ret ubehøvlet. Manden som vi tjekkede ud hos, sagde ikke engang "tak for jeres ophold, håber i har nydt det eller god tur hjem" - nej han sagde intet. Jeg blev så forbavset at jeg blev nødt til at spørge om det var det. Det skal lige siges at alt andet personale var rigtig venligt, især dem der kørte de små "biler", samt "reparatør"-manden. Det var også de to vi valgte at give drikkepenge til, fordi de bare virkede så venlige og de ønskede os begge to en god rejse hjem, hvilket de ikke kunne finde ud af i receptionen. Vi havde desværre en reparatør ude hele 4 gange og lave 4 forskellige ting ude på badeværelset. Hvilket ikke var ok. Vi havde et standard dobbelt værelse, hvilket ikke var særlig meget at prale af. Deres private strand, var virkelig trist - de kunne godt gøre noget mere ud af selve det strandområde, der er deres. Til sidst er dette et feriested, hvor der kommer enormt mange hollænder. Det er første jeg har oplevet dette og man skal blot vide at de fylder enormt meget. En af de ansatte sagde at 90% kom fra Holland og det kunne man virkelig mærke. Til trods for de her ting, var det en rigtig god ferie og vi nød det. Jeg ville ikke anbefale dette sted til par, da størstedelen er børnefamilier og man godt kan mærke der er meget run på hele tiden - ikke sagt at man sagtens kan trække sig lidt tilbage, men så ville jeg hellere foretrække et andet hotel som par. Et godt feriested der holder børnene beskæftiget og glade.

 
16-07-2014

Indlæg af Karen W Århus, Danmark

Kan varmt anbefales!

Usædvanlig dejligt hotel, utrolig smukt beliggende i bakkerne lidt bag byen. 10 minutter med offentlig bus til Kos by og stoppested udenfor hotellet. (1,10 euro) Hotellet har shuttlebus til egen strand 4 gange daglig. Var der i maj 2013 med børn og børnebørn på 6 og 12 år. Stor succes for alle aldersgrupper. Havde på forhånd aftalt, at vi skulle til byen og spise rigtig godt og græsk et par gange i løbet af ugen, men ingen havde behov. Alles forventninger blev fuldt ud indfriet på hotellet. Buffetrestauranten er i en klasse for sig. Helt usædvanlig god kvalitet og fantastisk udvalg. Alt er meget velsmagende og hjemmelavet. Kvalitet som man kun vil kunne finde på et langt dyrere hotel. Mange græske retter og specialiteter. Hotellet har eget landbrug og anvender egne produkter i køkkenet. God poolbar med sandwiches, pizza, hotdogs og isvafler. Udover drikkevarer ad libitum. Vi vender normalt aldrig tilbage til samme feriested 2 gange, men gentog succesen i 2014, dog uden børn. Igen en dejlig oplevelse. Super god og venlig service og rengøring. Alt fungerer på bedste måde. Nogle værelser har den smukkeste udsigt over havet og tyrkiets kyst. Samme udsigt fra hotellets populære terrasse. Flere pools at vælge imellem og godt vandland.

 
29-07-2012

Indlæg af Lena J Valby, Staden Kobenhavn, Denmark

Fremragende

Vi var en uge på Aegean View på Kos, to voksne og en dreng på 7 år. Det var et super lækkert hotel, med masser af pools i forskellige størrelser og beliggenheder. Området er så stort, så man kan gå på opdagelse og udforske de forskellige pools. Der er masser underholdning i løbet af dagen og i løbet af aftenen, og de sørger for at der er noget for alle. Maden er super varieret, og der er desserter til alle måltiderne. (Om det så er en god eller skidt ting, må man selv vurdere.) Hvis vi oplevede nogle problemer eller ting vi gerne ville have ændret på, gik vi bare op i receptionen og sagde det, og så var det fikset før vi nåede tilbage på værelset. Meget høj renlighed. Alt i alt et hotel der virker som om de har styr på tingene.

 
07-11-2019

Indlæg af adsg2017 Gloucester, Storbritannien

It's ok.

Arriving, staff,,room, buggy access, swimming pools, slides closed, pool bar, pool bar food, restaurant food, slippy floor everywhere, unfinished rooms,cats everywhere, TV not working, air conditioning, pool table, table tennis, hot dogs,.....Tarzan bar Kos We.....a group of 10, 4 adults and 6 children ages between 1 - 14 arrived at the hotel early evening and were welcomed by friendly staff who gave us room keys and took our luggage to our rooms which was a nice touch after a long day. The room seemed nice and clean and my 2 kids were happy as we stayed in a maisonette and they had a spacious room upstairs with it's own aircon. Our room downstairs seemed nice with a large bed and a travel cot for our 1 year old. There was a large chair in the corner of the room by the bed which ended up being in the way but no big issue really. There was a TV in the room which we could never get a signal on and neither could anyone else which seemed a bit silly, would not of been watching the TV but to have the news on in the background or something on for 30 mins for the kids while getting ready would of been nice, so really its pointless the TV being there. Nice to have a fridge in the room to keep bottles of water in also. A nice big bath in the bathroom which had jets on so we all enjoyed a big bubble bath. Some parts of the bathroom seemed unfinished which I will add pictures of but again no big issue really. The toilet didn't work that well and stopped working completly a few times. The plugs in the sink and bath dont really properly so water levels dropped pretty quickly. GETTING AROUND. This was fairly tricky if one of us was on our own with the buggy as there are no ramps that I saw, just stairs.......considering it's a family hotel, it's not that easy if your on your own. Wheel chair users I think would struggle, which is a shame. SWIMMING POOLS. As we stayed in a maisonette we had a shared pool right outside our front door which was amazing and the kids loved that. All of the pools were really nice and clean and there are a good selection of pools. The only downside is there is no shallow end! It's either 1.6 meters or a kids pool which is in the shade so Is freezing, I didn't seen one child in the kids pool. WATER PARK. Walking to the water park is quite a trek with a buggy......I did the walk a few times on my own with baby in buggy, loads of steps!. You can get a lift to the water park which is located at the top of the hotel but every time I went to reception and asked if I could have a lift to the water park, the driver was busy doing other things. On first Glance of the water park it looked amazing, just what the kids were hoping for. Loads of inflatable, a water trampoline, Slides.........EPIC. There is even a baby and toddler pool with slides at the water park but up more stairs again After 20 mins of exploring we found out that only one out of the 3 water slides were working which was rubbish, we asked why and they said they are broken. The bar at the water park was ok.......you could ask for beer of a soft drink and order either chicken nuggets, chips or a cheese and ham Toastie. In all the water park was good fun but the slides looked really tired and run down, all it needs is an update and it would be AWSOME. RESTAURANT FOOD. I'm not to sure where to start to be honest.... The layout is nice, the food looks nice......BUT......its stone cold!. All the time its luke warm at best.....which is a shame. The only time the food was hot is when the BBQ was on in the evening.......that was really tasty and very welcoming. They must waste so much food, nobody wants cold food unless it's a salad.........which by the way were really nice. The food let's this hotel down massively....... CATS If your not a fan of cats........prepare yourself as there are quite a lot about. Not horrible cats.....most are tiny and cute but there are some there which are a bit in your face. There is a black and white one there that only has 3 legs but is really nice......we named him tripod lol. In all.........I think going towards the end of the season like we did and I have never done before was a big mistake. Before we arrived and like it said in the Brochure the pool bar served burgers and hot dogs throughout the day, when we arrived......the only thing they were serving were ham and cheese Toasties from tired and pretty miserable staff which was great for a day or two but got very boring and tasteless very quickly. The indoor pool advertised.......wasn't open at all, pretty much everything was shutting down around us.......which really ruined the atmosphere and the holiday. Beers were served in little plastic cups, the cocktails were served is glasses but pretty poor cocktails to be honest......just bland and effortless. The male who served the cocktails though at night was good fun. If I ever did return to this place which is unlikely I wouldn't go in the same week as it wasnt the place that we hoped and paid for.