1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Aegean Houses

  • • Nær stranden
  • • Afslappende spaafdeling
  • • Tilkøb morgenmadsbuffet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På hotel Aegean Houses på Kos bor du nær stranden og centrum. 2-værelses lejligheder med rummelige balkoner og den hyggelige atmosfære er noget, vores gæster elsker. Fitness, sauna og jacuzzi er gratis, og du har også mulighed for at få en skøn massage, mod betaling. Velkommen.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. Større 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Fantastisk personale. Søde, hjælpsomme og nærværende.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Aegean Houses er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende i gåafstand til stranden. Dejligt poolområde med to pools, heraf en med børnesektion. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod depositum. Snackbar. Gratis wifi på hele hotelområdet. Internethjørne mod betaling. Opholdsrum med tv.

Gratis fitnessfaciliteter, sauna og jacuzzi. Massage mod betaling. Legeplads. Roomservice og vaskeservice mod betaling. Mod forespørgsel kan man gratis låne en babypakke indeholdende barneseng, barnestol, babyalarm, flaskevarmer og badekar. Der er cirka 1,2 km til Kos by. Nærliggende trafikeret vej kan virke forstyrrende.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet mod tillæg.