Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Rummelige, lyse og pæne 1-værelses lejligheder, som har et minikøkken med enkel køkkenudrustning med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine samt bord og stole. Satellit-tv. Gratis deponering og aircondition og wifi. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med bord og stole.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder

Rummelige og lyse 2-værelses lejligheder med et kombineret opholdsrum og minikøkken med køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine samt bord og stole. Satellit-tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan.
Antal personer: 1-4 personer eller 1-5 personer.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Rummelige 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med et kombineret opholdsrum og minikøkken med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine og godt køkkenudstyr samt bord med stole og et separat soveværelse. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, deponering og aircondition. Brus og toilet. Balkon i stueplan.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Lyse og rummelige 3-værelses lejligheder med et kombineret opholdsrum og minikøkken med køleskab, mikrobølgeovn, køkkenudstyr og kaffemaskine samt bord og stole. Satellit-tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med bord og stole.
Antal personer: 2-6 personer.

Mindre 1-værelses lejligheder

Lyse og pæne mindre 1-værelses lejligheder, som har et minikøkken med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine samt bord og stole. Satellit-tv. Gratis deponering og aircondition og wifi. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.
Antal personer: 1-3 personer.

Mindre 2-værelses lejligheder

Mindre 2-værelses lejligheder med kombineret opholdsrum og minikøkken med køleskab, mikrobølgeovn, kaffemaskine og godt køkkenudstyr samt bord med stole og et separat soveværelse. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Gratis wifi, deponering og aircondition. Brus og toilet. Terrasse.
Antal personer: 1-4 personer.