1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aegean Blu

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
7,5 ud af 10 baseret på 699 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
6,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


1 ud af 10

Mette ,
Jyllinge

+
-
Hold hotellet vedlige. service af airconanlæggene. Lav en regel omkring larm, støj og ro som udleveres ved ankomst.

Bekræftet køb : 2019-08-16


5 ud af 10

Agnete ,
Frederiksberg

+
Hotel Personalet var smilende og venlige
-
Aegean Blu lever ikke op til 4 stjerner Max 3 Lejligheden vi får har adgang via en kælder, hvor der lugter af kloak samt gammel kælder. - Selve lejligheden er minimalistisk indeholdende en gammel sovesofa som er ved at gå fra hinanden. - Der er ingen knager til håndklæder disse hænger vi på skabe, stole - Ikke noget håndsæbe til badeværelset - Lejligheden er slidt og lappet sammen forskellige steder - Toiletpapir skal smides i spand og ikke i toilettet - Byggelarm fra nabobygningen - Pool området er slidt - Rigtig dårlig wifi både i lejligheden og i hotellets område

Bekræftet køb : 2019-08-16


9 ud af 10

Vibeke,
Hedensted

+
Beliggenheden. Sødt personale, god rengøring.
-

Bekræftet køb : 2019-08-08


8 ud af 10

Eva,
Ølsted

+
Personalet i reception og poolbar var rigtig søde. Hyggelig græsk aften, med lækker mad. Dejlig stor lejlighed (2 separate soveværelser).
-
Ved ankomst måtte vi vente næste fem timer på vores lejlighed - uden at få information. Havudsigt - ja, men man skulle bare ignorere 50 m ruiner. Ingen aktiviteter på hotellet. Poolbar var alt for dyr - og hygiejnen der var elendig. Rengøring af lejlighed var mangelfuld, og vi måtte gemme vores toiletpapir ellers blev der ikke fyldt op. Ingen mulighed for at vaske op i lejlighed, så vi måtte bruge det samme brugte service hele ugen. Jeg synes ikke hotellet levet op til antallet af stjerner.

Bekræftet køb : 2019-07-26


8 ud af 10

Helle ,
Fredericia

+
Dejlige store værelser, rolig beliggenhed og tæt på stranden.
-
Bedre Rengøring, er ikke så god som sidst vi var på hotellet i 2017. Nogle knage til at hænge tøj, tasker og andre ting på. Kroge på badeværelse til håndklæder. Bedre service i køkkenet, der var ikke alm. Knive, kun små savtakkede frugtknive, de er svære at smøre med.

Bekræftet køb : 2019-07-25


10 ud af 10

,

+
Personale
-

Bekræftet køb : 2019-07-18


8 ud af 10

Bent,
Ry

+
Meget roligt og god service af personalet
-
Meget dårligt at hotellet ikke kan modtage betalingskort, det trækker meget ned

Bekræftet køb : 2019-07-11


8 ud af 10

Tonny,
Videbæk

+
Det bedste var at lejligheden lå langt væk fra byggestøjen men rengøringspersonalet råbte til hinanden fra kl 9 til 16 mega træls
-
Man skal ikke skrive at der er wi-fi når det ikke er eksisterende kun ved hotellet

Bekræftet køb : 2019-07-04


7 ud af 10

Leif ,
Bedsted

+
Søde og venlige personale.
-
Mere og bedre service i køkkenet, ingen kniv der kunne skære brød og lign. kaffemaskine kunne ikke varme vandet. Bedre stole på terrassen eller hynder. Levede ikke op til de 4 stjerner I gir den.

Bekræftet køb : 2019-06-27


6 ud af 10

Hans,
Fredericia

+
Lejlighedens beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

118 bedømmelser
Meget godt
 
51
Godt
 
35
Middel
 
20
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

26-05-2019

Indlæg af billen43 Bjæverskov, Danmark

Det værste hotel på Kos - booket med Apollo

Vi er netop hjemkommet fra en uge på dette sted. Vi rejser mindst 2 gange om året og vant til lidt af hvert. Apollo har rated stedet til 4 stjerner, men det er helt ude af proportioner og det det værste ophold vi nogensinde har haft. Værelset vi ankom til lå i en "kælder-etage", hvori solen slet ikke kunne trænge ind, så der var SÅ koldt og lugtede ramt af kloak at vi ikke kunne holde det ud. Hotellet flyttede os til en anden lejlighed, som tilsyneladende var forladt af et andet par - men kloak stanken var stadig tydelig og så var der voldsom byggestøj fra naboen, der var i gang med at rive et gammelt hotel ned. Det havde Apollo intet sagt om inden ankomsten. Derfor blev oplevelsen omkring poolen ret spoleret, idet der var konstant larm lige på den anden side af den tynde mur ind til naboen. Poolen blev ikke renset - på sidste dagen var der så meget skidt i på bunden at man vadede rundt på sand og man kunne også se rester af solcreme etc. flyde rundt på overfladen sammen med blade, insekter etc. Morgenbuffet MEGET skrabet. Fugle fløj ind og "stjal" pålæg fra fadene - ret ulækkert. Vi kunne ikke betale turistskat med kreditkort - de modtog kun kontanter og kvittering fik man heller ikke. Sluttelig skal nævnes at varmt vand var næsten ikke-eksisterende og køkkenet fuld af myrer. Efter 2 dage valgte til at booke et nyt hotel via Booking.com og så flyttede vi resten af ferien til Peridis Family Resort - ANBEFALELSESVÆRDIGT ! Hold dig fra Aegean Blu hotel på Kos - håber Apollo vælger at dette forfærdelige hotel ud af deres program.

 
14-05-2019

Indlæg af Herning3

Hotellet kan ikke bære 4 stjerner

Personalet er utrolig hjælpsomme og venlige, men der er for mange småting, som ikke virker. Udsigten fra værelse 1207 er et kig ned på gammelt, stablet inventar, som måske skal genbruges på nabohotellet, som er ved at blive renoveret. Der er byggestøj og udsigten til delvis nedrevet og genopbygget hotel er ikke noget spændende syn. Fjernsynskanaler er udelukkende græske og reklame, som er ubrugelige. Jeg lod nogle euro ligge på sengen og rengøringspersonalet kvitterede straks med udskiftning af alle håndklæder, og der blevet lavet svaner og hjerter i flot stil. Så det kan anbefales at "efterlade" euro på sengen, hvis der ønskes en god oplevelse.

 
08-05-2019

Indlæg af Jens B Rødkærsbro, Viborg, Denmark

Dejligt hotel i forfærdelige omgivelser

Vi var de første gæster i 2019, så personalet var søde, men uden erfaring, bortset fra den unge, kvindelige manager, der var yderst kompetent og fik løst de mange problemer, der var. Ingen varmt vand i flere dage, myrer, strømafbrydelser, kogeplade, der ikke virkede en dag (hvilket udløste en gratis middag med vin - flot). Jeg fik byttet værelse p.g.a. en uudholdelig larm fra nabogrunden, hvor man var ved at bryde armeret beton ned med lufthamre, store maskiner og vinkelslibere. Selv om søndagen arbejdede de. Apollo oplyser ikke, at der er byggelarm, men jeg er sikker på det vil fortsætte i lang tid endnu. P.g.a. de mange problemer bød hotellet på en gratis "græsk aften" med musikere, dansere og mad og vin. Desværre var maden kold, men tak for initiativet. Kommer gerne igen når larmen er aftaget.

 
30-08-2018

Indlæg af KSHolgersen Fredericia, Danmark

Et dejligt hotel

Vi rejste med Apollo til Aegean Blu og havde en dejlig ferie. Hotellet har gennemgået et større renovation, med små skønhedsfejl. Selve værelset er rigtig pænt, vi boede på værelse 1106 en lækker 2 vær. Lejlighed med stor balkon, der er masser af plads og det mest basale i køkkenet. Værelset blev rengjort dagligt og håndklæder skiftet jævnligt. Det var en fornuft størrelse pool, vi oplevede ikke at der på noget tidspunkt var fyldt op. Morgenmaden var gennemsnitligt, der var lidt variation men absolut de 50 euro værd. Hotellet er meget lokalt placeret, ca. 1.6 km fra Kos centrum, det er meget let at finde en til byen. Der er flere supermarkeder og gode restauranter omkring hotellet, og der er en strand 150 meter fra hotellet, det anbefales dog at man tager stranden ved restursnten Old River, det er gratis (i skrivende stund), og der er service på stranden. Det bedste ved hotellet er dog personalet, altid glade, og hjælpsomme, var der det mindste, så var de klar til at hjælpe, de var helt klart med til at sætte prikken over denne ferie. Hvis vi tager til kos igen, så bor vi her.

 
15-06-2018

Indlæg af 105trinep Hobro, Danmark

Okay hotel

Udmærket hotel, fine store værelser og balkon. Boede i en 2 værelses 1209. Fin rengøring, venligt og hjælpsomt personale. Dog var der problemer med at kunne regulere vandet - enten stegende varmt eller iskoldt de fleste dage. Velfungerende wi-fi på værelset. Havde bestilt med morgenmad - men fik det kun benyttet få gange da det ikke var voldsomt inspirerende. Fint afstand til stranden, hvor strandmutter Helen kan anbefales. Ligeledes i gåafstand til Kos by men uden for larm og støj.