1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Aegean Blu

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


1 ud af 10

Helle,
Ringsted

+
At vi blev flyttet til et andet hotel, da vi anmodede Apollo om dette
-
Hotellet er på ingen måde 4-stjernet, mange defekter på vores værelse. Generet af byggestøj / trykluftbor fra nabogrund, det kan man ikke byde sine gæster

Bekræftet køb : 2019-05-17


8 ud af 10

Gitte,
Ringsted

+
Venligt personale
-
Svært at få varmt vand i bruser. Vandet var kun lidt varmt hvis der næsten ikke var tryk på vandet. Morgenmaden var ok, men heller ikke mere. Nogle gange løb de tør for ting eller spejlæg/røræg var knastørt.

Bekræftet køb : 2019-05-17


3 ud af 10

,

+
Personalet og servicen
-
Opdater billed af hotellet på Apollo!’s hjemmesiden Det har givet et forkert indtryk!

Bekræftet køb : 2019-05-17


5 ud af 10

Grete og elna,
Kbhn og køge

+
Pænt og rent. Men absolut ikke et 4 stjernet som vi var lovet
-
Være mere forberedt. til at modtage og bedre organiseret det var elendigt .måske manglede der nogle oplysninger ang.altså lige op ad en byggeplads larm kl 7 om morgenen og malere der kravlede lige oppe på taget de kunne følge i vores morgentoilette og morgenkaffe.

Bekræftet køb : 2019-05-10


3 ud af 10

Morten,
Slagelse

+
Beliggenhed ved stranden.Gode lejligheder og store altaner.Rengøring i top
-
Helt uacceptabelt med byggestøj og støv,dette skal væk før det er behageligt at opholde sig på hotellet

Bekræftet køb : 2019-05-10


7 ud af 10

Hans,
Brøndby

+
Service orienteret personale, som handlede kompetent i relation til de gener der opstod eksempelvis voldsom bygge støj med trykluftsbor.
-

Bekræftet køb : 2019-05-10


5 ud af 10

Pia,
Køge

+
Udsigten fra vores balkon.Rengøringspersonalet var en positiv oplevelse.Hotellet lå tæt ved stranden.Personalet i receptionen var rigtig søde.
-
At hotellet når det lukker op for sæsonen gør det i god tid så alt er klar og tjekket om alt virker på hele hotellet og specielt også værelserne.Det her havde for meget der var i uorden.At der bliver gjort opmærksom på at der er byggestøj rundt om hele hotellet i jeres materiale inden man køber rejsen.At når saftyboksen ikke virker og vi efter flere dage får en ny bare bliver stillet løs oven på den anden uden at være sat fast så den bare kan tages under armen er ikke særlig trygt.At døre til balkonen ikke er så svære at låse fordi det hele er skævt.At dørene på toiletterne kan lukkes uden man bliver låst inde på toilettet fordi det er gamle lukke/låsemekanismer der ikke kan åbnes igen indefra .At der er varmt vand .At branddøren kan lukkes i så den ikke står og banker i hele natten i blæsevejr så man som gæst vågner flere gange om natten,den blev så ikke ordnet selv om det blev påtalt flere gange til personalet.At lyset på gangen virker så man ikke skal komme hjem i mørke og selv må tænde lyset på vores telefon så vi kunne se hvor vi gik.At personalet husker at give kvittering til gæsten når der bliver betalt gebyr til hotellet ved ankomst,vi blev konfronteret ved udtjekning at vi ikke havde betalt det er temmelig ubehageligt .

Bekræftet køb : 2019-05-10


9 ud af 10

Orla,
Svendborg

+
-
At nedbrydningen på nabogrunden, kun 5 meter fra vort værelses bagvæg, ikke var færdig generede os utroligt meget: var man på toilettet når gravemaskinens trykluftbor startede troede man næsten at det var væggen til huset de var i gang med. Vi boede på værelse 4001, og klagede på stedet til Apollos kontor ved Sofie Sjö. Selvfølgelig kunne man ikke vide at nedbrydningen ikke var færdig, men det havde været rart at vide at der var en risiko for denne støj, som en morgen startede kort efter kl. 07.00. Først efter kl. 15-15.30 kunne man vende tilbage til hotellet hvis man skulle undgå larmen.

Bekræftet køb : 2019-05-10


4 ud af 10

Flemming,
Harlev J

+
Ligger i rolige omgivelser
-
Mange småting som justering af døre, nøgleolie til låse, smøring af altandøre, opgradering af køkkenudstyr, badeforhæng på badeværelse, bedre belysning af badeværelse, afløb på badeværelse, bedre hygiejne omkring poolen med afvask inden man går i poolen. Telefonliste på værelset til receptionen m.m

Bekræftet køb : 2019-05-09


1 ud af 10

Jan ,
Esbjerg V

+
Størrelserne på værelserne, selv om der var fuld af tissemyrer.
-
Varmt vand i bruseren, et varmt bad på en hel uge. Ingen varme på værelserne. 12 kanaler på tv med reklamer, og intet andet. Mangelfuld køkkeninventar.Nedrivning af nabohotel fra morgen til aften i alle syv dage.

Bekræftet køb : 2019-05-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

104 bedømmelser
Meget godt
 
49
Godt
 
32
Middel
 
19
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

14-05-2019

Indlæg af Herning3

Hotellet kan ikke bære 4 stjerner

Personalet er utrolig hjælpsomme og venlige, men der er for mange småting, som ikke virker. Udsigten fra værelse 1207 er et kig ned på gammelt, stablet inventar, som måske skal genbruges på nabohotellet, som er ved at blive renoveret. Der er byggestøj og udsigten til delvis nedrevet og genopbygget hotel er ikke noget spændende syn. Fjernsynskanaler er udelukkende græske og reklame, som er ubrugelige. Jeg lod nogle euro ligge på sengen og rengøringspersonalet kvitterede straks med udskiftning af alle håndklæder, og der blevet lavet svaner og hjerter i flot stil. Så det kan anbefales at "efterlade" euro på sengen, hvis der ønskes en god oplevelse.

 
08-05-2019

Indlæg af Jens B Rødkærsbro, Viborg, Denmark

Dejligt hotel i forfærdelige omgivelser

Vi var de første gæster i 2019, så personalet var søde, men uden erfaring, bortset fra den unge, kvindelige manager, der var yderst kompetent og fik løst de mange problemer, der var. Ingen varmt vand i flere dage, myrer, strømafbrydelser, kogeplade, der ikke virkede en dag (hvilket udløste en gratis middag med vin - flot). Jeg fik byttet værelse p.g.a. en uudholdelig larm fra nabogrunden, hvor man var ved at bryde armeret beton ned med lufthamre, store maskiner og vinkelslibere. Selv om søndagen arbejdede de. Apollo oplyser ikke, at der er byggelarm, men jeg er sikker på det vil fortsætte i lang tid endnu. P.g.a. de mange problemer bød hotellet på en gratis "græsk aften" med musikere, dansere og mad og vin. Desværre var maden kold, men tak for initiativet. Kommer gerne igen når larmen er aftaget.

 
30-08-2018

Indlæg af KSHolgersen Fredericia, Danmark

Et dejligt hotel

Vi rejste med Apollo til Aegean Blu og havde en dejlig ferie. Hotellet har gennemgået et større renovation, med små skønhedsfejl. Selve værelset er rigtig pænt, vi boede på værelse 1106 en lækker 2 vær. Lejlighed med stor balkon, der er masser af plads og det mest basale i køkkenet. Værelset blev rengjort dagligt og håndklæder skiftet jævnligt. Det var en fornuft størrelse pool, vi oplevede ikke at der på noget tidspunkt var fyldt op. Morgenmaden var gennemsnitligt, der var lidt variation men absolut de 50 euro værd. Hotellet er meget lokalt placeret, ca. 1.6 km fra Kos centrum, det er meget let at finde en til byen. Der er flere supermarkeder og gode restauranter omkring hotellet, og der er en strand 150 meter fra hotellet, det anbefales dog at man tager stranden ved restursnten Old River, det er gratis (i skrivende stund), og der er service på stranden. Det bedste ved hotellet er dog personalet, altid glade, og hjælpsomme, var der det mindste, så var de klar til at hjælpe, de var helt klart med til at sætte prikken over denne ferie. Hvis vi tager til kos igen, så bor vi her.

 
15-06-2018

Indlæg af 105trinep Hobro, Danmark

Okay hotel

Udmærket hotel, fine store værelser og balkon. Boede i en 2 værelses 1209. Fin rengøring, venligt og hjælpsomt personale. Dog var der problemer med at kunne regulere vandet - enten stegende varmt eller iskoldt de fleste dage. Velfungerende wi-fi på værelset. Havde bestilt med morgenmad - men fik det kun benyttet få gange da det ikke var voldsomt inspirerende. Fint afstand til stranden, hvor strandmutter Helen kan anbefales. Ligeledes i gåafstand til Kos by men uden for larm og støj.

 
22-05-2018

Indlæg af Speedtsberg Galten, Danmark

Høj service. Kan mærke at de gerne vil gøre gæsterne tilfredse.

Vi boede i en bungalow. Flyttede til nabo lejligheden på dag 3 pga. problemer med strømmen..Maria og Pavlos ville have flyttet det hele uden os. Ny lejlighed var helt ok. Rengøringen var helt i top og daglig. Vi brugte ikke baren meget. Vi deltog i en græsk aften som hotellet arrangerede. Det var helt i topklasse. Både maden og underholdningen var super. Kan anbefales. (billigt) Stor ros til Maria og Pavlos i receptionen. Superproffesionelle.