Bedømmelse af Aegean Blu

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 874 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

Ulla ,
København

+
Dejlige store lejligheder med fine altaner. Masser af plads
-
Der kunne godt være lidt mere udstyr på værelset. Måtte selv købe en opvaskebalje, idet proppen i vasken ikke kunne holde tæt. Manglede en låge til fryseren, så fryseren kørte på fuld tryk. Der var en glasvæg til brusebadet, men den var placeret forkert så vandet væltede ud på gulvet ved siden af. Et gardin til at dække resten af åbningen havde været bedre. Der manglede kroge/knager i badeværelset til håndklæderne, og i lejligheden ved køkkenet kunne der godt have været et par hylder til opbevaring.

Bekræftet køb : 2019-10-04


7 ud af 10

Jane,
København

+
Personalet, søde og rare
-
Vedligeholdelse af omgivelser, toiletter i forbindelse med pool, i

Bekræftet køb : 2019-10-04


7 ud af 10

Erik ,
Søborg

+
Vi havde en stor 3-værelses lejlighed med 2 balkoner og 2 badeværelser, med en noget beskæmmet havudsigt.
-
Knager til håndklæder på badeværelserne. det ene toilet var placeret klods op af en brusevæg, og var nærmest ubrugeligt. gulvristene ligger løst. inventaret var meget sparsomt. ingen elevator, ingen restaurant. hotellets gæstetoilet var rædselsfuldt, cisternerne løb så der ikke kunne trækkes ud, beholderne til papir var overfyldte, det flød med papir alle vegne. den store krageflok ved hotellet larmede periodevist helt forfærdeligt

Bekræftet køb : 2019-09-27


3 ud af 10

Tina,
Humlebæk

+
Venligt personale, der dog ikke kunne præstere mere med de få resourcer de havde til rådighed. Mange ting havde de ikke ingredienser til.
-
Nedgradere stjerne antallet. Det er ikke et 4 stjernet hotel.

Bekræftet køb : 2019-09-27


8 ud af 10

Erling,
Herlev

+
-
1 ud af 7 dage var vandet varmt om morgen, ok om eftermiddagen. Havde manglende oplysninger om , at det var en byggeplads vi boede på, der blev arbejdet alle ugens dage.

Bekræftet køb : 2019-09-27


7 ud af 10

Dorthe,
Roskilde

+
Personalet, venlighed placering i forhold til strand
-
At Apollo oplyser at der er støj fra byggeprojekt fra nabogrund fra kl. 7 til kl. 18 dagligt incl. lørdag og søndag At der sættes afskærmning op ved pool område således at børn og dårligt seende ikke ryger i vandet, at der sættes advarselstape GULT op ved trin fra indgangen til pool området, meget svært at se om aften når det er mørkt, vi boede i bungalow og skulle gå den vej for at komme ned dertil om aften. At gulvet i badeværelset i bungalow bliver lavet således at vandet ikke oversvømmer hele badeværelses gulvet med fare for at falde. at bruse holderen bliver flyttet ned i en højde så man kan nå den var placeret ca 2 meter over samt at holderen til bruser vendes rigtigt så den virker. Sparsomt køkken service fx var der ikke en pande som standard service i køkkenet.

Bekræftet køb : 2019-09-27


7 ud af 10

Annie ,
Ølstykke

+
centralt fra byen. venligt og imødekommende personale rummelig lejlighed. Fin service med rengøring på værelserne og skiftning af håndklæder og sengetøj. Hotellet skal roses for den dejlige græske aften de holdt.
-
Det er fin service at service i lejligheden blev vasket op. Dog savner man en karkklud og viskestykke, opvaskemiddel. Herudover var 2 vinglas i stykker. vi stillede dem frem med en seddel hvor vi på engelsk havde skrevet de var i stykker. De blev fjernet men der blev ikke sat nye i stedet. Vi kunne sikkert havde fået nogle nye udleveret i receptionen, hvis det var, Ellers var der ingen bemærkninger.

Bekræftet køb : 2019-09-27


5 ud af 10

,

+
tæt ved strand og rabataftaler hos nærliggende supermarked, aircondition let at betjene
-
opsupplering af køkkeninventar - meget mandlede, udsugning i badeværelse, sæbe/shampoo i badeværelse og evt. køkken, andre end græske programmer på TV, f.eks. BBC News, håndklæder til pool/strand. Hotellet var godt til prisen - ca. halv af katalogpris. Kvaliteten skuffende, idet det var kat. som 4 stjernes, i vor uge små 3 mere passende

Bekræftet køb : 2019-09-19


7 ud af 10

Erik,
Juelsminde

+
Tæt ved stranden
-
Få ryddet op på nabogrundene

Bekræftet køb : 2019-09-19


8 ud af 10

,

+
Det ligger tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

134 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
35
Middel
 
23
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

23-08-2019

Indlæg af caro5028

Fantastisk hotel og service

En uge på Aegean Blu med kæresten. Personalet er så flinke og gode til engelsk. Vi boede i en 2 værelses med stor og rummelig altan. Kan godt forstå at folk skriver at der kunne bruges flere ting i køkkenet men det kunne der nu for det meste og det hele koster omkring et par euro i nærmeste supermarked hvis man virkelig mangler det. Hyppig rengøring og pænt værelse generelt (1206). Poolen var aldrig fyldt op og der var stille og roligt. Vi bookede igennem Apollo og alt i alt en fantastisk oplevelse uden problemer og til billige penge. Vi kommer gerne igen :)

 
26-05-2019

Indlæg af billen43 Bjæverskov, Danmark

Det værste hotel på Kos - booket med Apollo

Vi er netop hjemkommet fra en uge på dette sted. Vi rejser mindst 2 gange om året og vant til lidt af hvert. Apollo har rated stedet til 4 stjerner, men det er helt ude af proportioner og det det værste ophold vi nogensinde har haft. Værelset vi ankom til lå i en "kælder-etage", hvori solen slet ikke kunne trænge ind, så der var SÅ koldt og lugtede ramt af kloak at vi ikke kunne holde det ud. Hotellet flyttede os til en anden lejlighed, som tilsyneladende var forladt af et andet par - men kloak stanken var stadig tydelig og så var der voldsom byggestøj fra naboen, der var i gang med at rive et gammelt hotel ned. Det havde Apollo intet sagt om inden ankomsten. Derfor blev oplevelsen omkring poolen ret spoleret, idet der var konstant larm lige på den anden side af den tynde mur ind til naboen. Poolen blev ikke renset - på sidste dagen var der så meget skidt i på bunden at man vadede rundt på sand og man kunne også se rester af solcreme etc. flyde rundt på overfladen sammen med blade, insekter etc. Morgenbuffet MEGET skrabet. Fugle fløj ind og "stjal" pålæg fra fadene - ret ulækkert. Vi kunne ikke betale turistskat med kreditkort - de modtog kun kontanter og kvittering fik man heller ikke. Sluttelig skal nævnes at varmt vand var næsten ikke-eksisterende og køkkenet fuld af myrer. Efter 2 dage valgte til at booke et nyt hotel via Booking.com og så flyttede vi resten af ferien til Peridis Family Resort - ANBEFALELSESVÆRDIGT ! Hold dig fra Aegean Blu hotel på Kos - håber Apollo vælger at dette forfærdelige hotel ud af deres program.

 
14-05-2019

Indlæg af Herning3

Hotellet kan ikke bære 4 stjerner

Personalet er utrolig hjælpsomme og venlige, men der er for mange småting, som ikke virker. Udsigten fra værelse 1207 er et kig ned på gammelt, stablet inventar, som måske skal genbruges på nabohotellet, som er ved at blive renoveret. Der er byggestøj og udsigten til delvis nedrevet og genopbygget hotel er ikke noget spændende syn. Fjernsynskanaler er udelukkende græske og reklame, som er ubrugelige. Jeg lod nogle euro ligge på sengen og rengøringspersonalet kvitterede straks med udskiftning af alle håndklæder, og der blevet lavet svaner og hjerter i flot stil. Så det kan anbefales at "efterlade" euro på sengen, hvis der ønskes en god oplevelse.

 
08-05-2019

Indlæg af Jens B Rødkærsbro, Viborg, Denmark

Dejligt hotel i forfærdelige omgivelser

Vi var de første gæster i 2019, så personalet var søde, men uden erfaring, bortset fra den unge, kvindelige manager, der var yderst kompetent og fik løst de mange problemer, der var. Ingen varmt vand i flere dage, myrer, strømafbrydelser, kogeplade, der ikke virkede en dag (hvilket udløste en gratis middag med vin - flot). Jeg fik byttet værelse p.g.a. en uudholdelig larm fra nabogrunden, hvor man var ved at bryde armeret beton ned med lufthamre, store maskiner og vinkelslibere. Selv om søndagen arbejdede de. Apollo oplyser ikke, at der er byggelarm, men jeg er sikker på det vil fortsætte i lang tid endnu. P.g.a. de mange problemer bød hotellet på en gratis "græsk aften" med musikere, dansere og mad og vin. Desværre var maden kold, men tak for initiativet. Kommer gerne igen når larmen er aftaget.

 
30-08-2018

Indlæg af KSHolgersen Fredericia, Danmark

Et dejligt hotel

Vi rejste med Apollo til Aegean Blu og havde en dejlig ferie. Hotellet har gennemgået et større renovation, med små skønhedsfejl. Selve værelset er rigtig pænt, vi boede på værelse 1106 en lækker 2 vær. Lejlighed med stor balkon, der er masser af plads og det mest basale i køkkenet. Værelset blev rengjort dagligt og håndklæder skiftet jævnligt. Det var en fornuft størrelse pool, vi oplevede ikke at der på noget tidspunkt var fyldt op. Morgenmaden var gennemsnitligt, der var lidt variation men absolut de 50 euro værd. Hotellet er meget lokalt placeret, ca. 1.6 km fra Kos centrum, det er meget let at finde en til byen. Der er flere supermarkeder og gode restauranter omkring hotellet, og der er en strand 150 meter fra hotellet, det anbefales dog at man tager stranden ved restursnten Old River, det er gratis (i skrivende stund), og der er service på stranden. Det bedste ved hotellet er dog personalet, altid glade, og hjælpsomme, var der det mindste, så var de klar til at hjælpe, de var helt klart med til at sætte prikken over denne ferie. Hvis vi tager til kos igen, så bor vi her.