Santa Marina (Kos)

På hotel Santa Marina i Kos by bor du i bekvemme lejligheder og nyde ferien i eget tempo. Ved det hyggelige poolområde findes solstole og parasoller, og stranden findes lige i nærheden. En gåtur eller kort taxitur væk findes Kos by med restauranter og forlystelser.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Santa Marina lokker med skøn beliggenhed og et poolområde med solstole og parasoller. Ved poolen findes også en poolbar, der serverer drikkevarer og snacks. Stranden ligger inden for gåafstand, hvis du længes efter et dyp i Middelhavet. I lejlighederne findes alt, du behøver for at få en skøn ferie og nyde dagene i eget tempo. Døgnåben reception. Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Legeplads for børnene.

Gå ikke glip af et besøg i Kos by under dit ophold på Santa Marina. Gå en tur i de hyggelige stræder omkring Eletheris-torvet i den gamle del af byen eller besøg markedshallen der bl.a. sælger lokale varer som honning og olivenolie. Her findes også mange restauranter, barer og forlystelser.

Måltider

Ingen.