Udflugter, Korfu

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Bådudflugt med Seabreeze samt BBQ

Følg med kaptajn Aris og hans familie på en afslappende bådtur, over til det græske fastland og den skønne sandstrand i naturområdet Kalamas. Her kan du nyde stranden og tage en forfriskende dukkert i havguden Poseidons hav. På stranden serveres der en velsmagende BBQ-frokost. Herefter sejler vi forbi Igoumenitsa, inden vi stopper i en pittoresk bugt for at bade i det krystalklare vand. Derefter passerer vi Mon Repo og Pontikonissi, hvor der er stor chance for at tage nogle rigtig fine feriebilleder.


Inkluderet: Frokost, vin og sodavand (om bord findes der også en kiosk, som sælger enkle snacks og drikkevarer).

Voksne (12+ år): 336 DKK
Børn (2-11 år): 172 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Albanien - Saranda & Butrint

Tag med på en tur til nabolandet Albanien og oplev fantastisk natur og kultur. Turen afgår fra Korfus havn og fortsætter langs den Albanske kystlinje indtil vi når Saranda. Her kontrolleres passene, inden vi tager med bus mod sydkysten. Under busturen passerer vi små pittoreske byer og kilometerlange sletter. Dagens højdepunkt bliver besøget på det arkæologiske udgravningsområde Butrint, hvor vi får en guidet tur rundt på området, inden vi begiver os til en restaurant, hvor vi skal nyde en dejlig frokost sammen. Efter frokost tager vi tilbage til Saranda, hvor du selv bestemmer, om du vil opleve Saranda på egen hånd eller sammen med guiden.

Inkluderet: Frokost. Bustransfer til og fra havnen. Bådturen til og fra Albanien.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, kan købes på stedet. Havneskat koster 10 EUR pr. person.
Vær opmærksom på: Pasoplysninger skal gives til Apollos personale direkte, når udflugten bookes, enten via sms eller mail. I visse tilfælde kræves dokumentation, hvis du rejser med børn op til 18 år. Denne skal nøje udfyldes, udskrives og medbringes på rejsen.

På egen hånd i Korfu by

Dette er en dejlig aftenudflugt i Korfu by eller Kerkyra, som lokalbefolkningen selv kalder den. Korfu by har aner fra Middelalderen, og langs de smalle stræder findes masser af småbutikker og caféer. Midt i byen ligger den fantastiske Esplanade, som er en fin kombination af park og torv. Her er også et bredt udbud af restauranter, caféer og barer.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 150 DKK
Børn (2-11 år): 83 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Naboøerne Paxos og Antipaxos

Tag med på en afslappende dag til Korfus smukke naboøer Paxos og Antipaxos. På Paxos oplever vi en lille hyggelig by, hvor du kan gå langs de smalle gader og slå dig ned på en taverne og bestille frokost. Vi går ikke i land på Antipaxos, men vi stopper båden omkring øen og hopper direkte i havet fra båden.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 157 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Fredag, Lørdag
Book

Aqualand - Korfus største vandland

Korfus største vandland med Grækenlands største bølgemaskine. Det er en stor legeplads for børn og barnlige sjæle! For de modige er der adrenalinpumpende forlystelser såsom blandt andet Kamakazes, Hydrotube og Free Fall Plus. For børnefamilierne med lidt større børn er der mulighed for at prøve f.eks. Crazy River, Giant Slide og bølgemaskinen og for de yngste gæster er der Fantasy Island og Caribbean Pirate Adventure Pool. Her er i alt 38 vandrutsjebaner, 15 eventyrsbassiner, rafting og meget meget mere! En fantastisk dag for hele familien.

Entré samt transfer til og fra vandparken er inkluderet i prisen. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes på stedet. Deponeringsskabe kan lejes for EUR 3 eller 5, afgørende af skabets størrelse.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 224 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Søndag
Book

Ioniske perler - Parga og Sivota

Tag med på afkoblende bådtur til den skønne middelalderby Parga på fastlandet. Her kan du slentre rundt i de hyggelige stræder, få en is ved den lange havnepromenade eller gå op til byens gamle fort og få en enestående udsigt over Parga by. Husk også at spise frokost på de små, lokale taverner.

Om eftermiddagen fortsætter bådturen til Sivota, hvor der ligger luksuriøse yachter og smukke sejlbåde på række i havnen. Inden vi vender tilbage til Korfu, gør vi et badestop direkte fra båden.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Stoppene i Parga er på egen hånd.

Voksne (12+ år): 307 DKK
Børn (2-11 år): 150 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Korfus Perler

Lær smukke og frodige Korfu at kende på en dag! Med bus skal vi opleve en fantastisk natur og øens kultur og historie på nært hold. Vi starter turen med et besøg ved halvøen Kanoni og den berømte udsigt over Pontikonisi og klostret Vlacherna. Herefter stopper vi ved Achillion-paladset, der engang tilhørte den østrigsk-ungarske kejserinde Elisabeth. Både paladset og haven er nogle af Korfus mest besøgte og populære udflugtsmål, da de bl.a. er med i James Bond filmen "For Your Eyes Only". I parken findes flere kendte statuer heraf den mest kendte er den døende Achilles. Efter Achillion-paladset besøger vi fabrikken Lazaris, hvor vi får mulighed for at prøvesmage deres lokale mandelnougat.
På vejen mod den lille by Paleokastritsa, kører vi gennem frodige Ropadal. Vel fremme i Paleokastritsa gør vi et kortere stop, inden vi fortsætter langs med de smalle bjergveje til udsigtspladsen, Bella Vista, hvor vi spiser frokost. På vejen tilbage gør vi et kort stop i byen Makrades hvor der er mulighed for at smage og købe lokalproducerede varer.


Inkluderet: Engelsktalende guide.

Ikke inkluderet: Mad, drikkevarer og entré til paladset på 5 EUR pr. voksen. Entréen til Achilles-paladset betales direkte på stedet.

Voksne (12+ år): 329 DKK
Børn (2-11 år): 172 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Oplev det sydlige Korfu med jeep

Opdag Korfus sydlige del med en jeepsafari som tager dig til nogle af øens mest fantastiske områder! Under turen besøger vi traditionelle små byer og smukke kapeller, nyder øens fantastiske udsigter og lærer mere om Korfus historie og hverdagsliv.

Det første stop er i den traditionelle by Kinopiastes, hvor vi holder en lille kaffepause inden vi tager videre ad snoede veje gennem det frodige landskab. Vi tager op til toppen af Agioi Deka Pantokratoras  hvor vi nyder den betagende panoramaudsigt over Korfu. Her tager vi en kort gåtur til klostret og kapellet inden vi fortsætter jeepturen. Vi kører på bjergenes gemte småveje gennem byer med frodig vegetation og postkortsmukke udsigter, mens vi hører mere om Korfus historie. Udflugten afsluttes med en god frokost med lokale retter og god vin.


Inkluderet: Frokost, vin og kaffe eller te.

Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Paleokastritsa

Tilbring en dag på egen hånd i den smukke lille by Paleokastritsa på det vestlige Korfu.
Paleokastritsa har mange fantastiske sand- og rullestensstrande i skønne og frodige omgivelser. Pak snorkeludstyret ned eller lej det på stedet– her er både små bugter med krystalklart vand og gemte undervandsgrotter. Når det nærmer sig frokost, er der både minimarkeder og taverner at vælge mellem.

Inkluderet: Bustransfer fra hotellet til Paleokastritsa.
Ikke inkluderet: Frokost.

Voksne (12+ år): 157 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag
Book

Oplev det nordlige Korfu med jeep

Oplev Korfus nordlige dele med en jeepsafari! Turen tager os op på bjerget Pantokratoras, som tilbyder Korfus bedste udsigter, og her lærer vi mere om den lokale historie og hverdagslivet. Udflugtens første stop bliver i en traditionel by. Her tager vi videre via snoede små veje op til toppen af Pankratoras, hvor vi nyder udsigten. Næste stop bliver Sinies, en smuk by, inden vi tager videre ad bjergets gemte små veje gennem frodige byer og postkortsmukke udsigter. Udflugten afsluttes med en skøn frokost i en traditionel lille by.

Inkluderet: Frokost, vin og kaffe eller te.
Vær opmærksom på: Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Albanien - på egen hånd

Tag med på en spændende heldagsudflugt med båd til Albanien. Vi tager med båd til byen Saranda, hvor du har hele dagen på egen hånd. Her kan du se dig omkring og møde en anderledes kultur og natur, du kan nuppe en dukkert eller blot nyde en kop kaffe i skyggen – du vælger helt selv!

Inkluderet: Bustransfer til og fra havnen og bådturen til og fra Albanien.

Ikke inkluderet: Tillæg for havneskat på EUR 10 pr person betales på stedet.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her.

Pasoplysninger skal afleveres til Apollos personale ved booking, enten via sms eller mail. Der kan kræves dokumentation hvis du rejser med børn op til 18 år. Denne skal udfyldes, udskrives og tages med på rejsen.

Snorkling på Korfu

På Korfu venter en spændende verden under havets overflade. Tag med på en snorkeltur og udforsk det klare vand! De guidede ture afgår fra flere forskellige byer på øen.

Inkluderet: Al udstyr.
Vær opmærksom på: Turen varer ca. 3 timer. Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.