Udflugter, Korfu

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Aftentur til Korfu by

På grund af begrænsede aftenturer med lokalbus indtil Korfu by, eller Kerkyra som lokalbefolkningen kalder deres by, så tilbyder vi denne tur.

Du får næsten 4,5 time på egen hånd i denne fine by fra Middelalderen. Korfu by er for blot et par år siden blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og den gamle bydel er kendetegnet af de smukke venezianske stræder. Her er shopping mulighederne gode og i centrummet finder man den store Spianada-plads, Esplanaden, som er en fin kombination af park og torv. Her er også et stort og bedt udbud af gode restauranter, så her kan du sidde og nyde en god middag inden at turen atter går med bussen tilbage. 


Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 149 DKK
Børn (2-11 år): 82 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Albanien - Gjirokastra og Blue Eye

Tag med på en spændende tur til nabolandet Albanien og oplev en fantastisk natur og kultur. Med bus kører vi op igennem de smukke bjerge, via Muzinapassagen og til byen Gjirokastra. Gjirokastra er en af de få byer i verden, hvor man stadig kan opleve det ottomanske riges fine arkitektur. Her tager vi en rundtur til fods igennem deres små krogede gader og hyggelige stræder og her er der også mulighed for, at besøge et etnografisk museum. I byen spiser vi også frokost.

På tilbagevejen stopper vi ved den mærkelige sø, Blue Eye. Ikke nok med dens iøjnefaldende skønhed, så holder den en konstant temperatur på de cirka 12 grader. Hvis du tør, så er der tid til en forfriskende dukkert i det kølige vand.

Mad er inkluderet i prisen og drikkevarer er muligt at købe på stedet.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Albanien - på egen hånd

Tag med på en spændende heldagsudflugt med båd til Albanien. Vi tager med båd til byen Saranda, hvor du har hele dagen på egen hånd. Her kan du se dig omkring og møde en anderledes kultur og natur, du kan nuppe en dukkert eller blot nyde en kop kaffe i skyggen – du vælger helt selv! Vi kan anbefale, at du melder dig på en guidet tur til den UNESCO-beskyttede antikke fortids by, Butrint. Her kan du se spændende levn fra de gamle græske, romerske og venetianske kulturer.

Bustransfer til og fra havnen er inkluderet i prisen, såvel som bådturen til og fra Albanien. Tillæg for havneskat på EUR 10 pr person betales på stedet. Udflugten til Butrint er valgfri og koster EUR 23 pr person, den betales direkte på stedet og i den indgår der frokost. Udflugten gennemføres af en engelsktalende guide.

Bemærk at du på denne udflugt kommer uden for et EU-land. Tjek venligst derfor om din rejseforsikring dækker dette. Såfremt du har købt forsikring igennem Apollo, læs mere her. Ved spørgsmål inden afrejse kontakt venligst vore rejsekonsulenter på 70 13 33 00.

Apollo Seabreeze & BBQ

Følg med kaptajn Aris og hans familie på en afslappende bådtur, over til det græske fastland og den skønne sandstrand i naturområdet Kalamas. Her kan du nyde stranden og tage en forfriskende dukkert i havguden Poseidons hav. På stranden serveres der en velsmagende barbeque til frokost. Hvis vejret tillader det fortsætter bådturen til den blå lagune, hvor vi bader i det klare vand. På hjemvejen gør vi et badestop udenfor Perama og derefter passerer vi Mon Repo og Pontikonissi, hvor der er stor chance for at tage nogle rigtig fine feriebilleder.

Frokost, vin og sodavand til maden er inkluderet i prisen. Om bord findes der også en kiosk, som sælger enkle snacks og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 336 DKK
Børn (2-11 år): 172 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag
Book

Aqualand - Korfus største vandland

Korfus største vandland med Grækenlands største bølgemaskine. Det er en stor legeplads for børn og barnlige sjæle! For de modige er der adrenalinpumpende forlystelser såsom blandt andet Kamakazes, Hydrotube og Free Fall Plus. For børnefamilierne med lidt større børn er der mulighed for at prøve f.eks. Crazy River, Giant Slide og bølgemaskinen og for de yngste gæster er der Fantasy Island og Caribbean Pirate Adventure Pool. Her er i alt 38 vandrutsjebaner, 15 eventyrsbassiner, rafting og meget meget mere! En fantastisk dag for hele familien.

Entré samt transfer til og fra vandparken er inkluderet i prisen. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes på stedet. Deponeringsskabe kan lejes for EUR 3 eller 5, afgørende af skabets størrelse.

Voksne (12+ år): 313 DKK
Børn (2-11 år): 224 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Søndag
Book

Ioniske perler - Parga og Sivota

Tag med på afkoblende bådtur til den skønne middelalderby Parga på fastlandet. Her kan du slentre rundt i de hyggelige stræder, få en is ved den lange havnepromenade eller gå op til byens gamle fort og få en enestående udsigt over Parga by. Husk også at spise frokost på de små, lokale taverner.

Om eftermiddagen fortsætter bådturen til Sivota, hvor der ligger luksuriøse yachter og smukke sejlbåde på række i havnen. Inden vi vender tilbage til Korfu, gør vi et badestop direkte fra båden.

Indgår ikke i prisen: Mad og drikkevarer. De 2 stop er på egen hånd.

Voksne (12+ år): 306 DKK
Børn (2-11 år): 149 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Onsdag
Book

Naboøerne Paxos og Antipaxos

Tag med på en afslappende dag til Korfus smukke naboøer Paxos og Antipaxos. På Paxos oplever vi en lille hyggelig by, hvor du kan gå langs de smalle gader og slå dig ned på en taverne og bestille frokost. Vi går ikke i land på Antipaxos, men vi stopper båden omkring øen og hopper direkte i havet fra båden.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 313 DKK
Børn (2-11 år): 157 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Lørdag
Book

Paleokastritsa

Tilbring en dag på egen hånd i den smukke lille by Paleokastritsa på det vestlige Korfu.
Paleokastritsa har hele 15 fantastiske sand- og rullestensstrande i skønne og frodige omgivelser. Pak snorkeludstyret ned eller lej det på stedet– her er både små bugter med krystalklart vand og gemte undervandsgrotter. Når det nærmer sig frokost, er der både minimarkeder og tavernaer at vælge mellem.

Bustransfer fra hotellet til Paleokastritsa er inkluderet.
Frokost er ikke inkluderet
.

Voksne (12+ år): 157 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag
Book

Smag på Korfu

Afgår fra: 

Lær mere om Korfus lokale delikatesser! Udflugten begynder med at besøg på et kumquat-destilleri. Den store valnødslignende citrusfrugt, Kumquat, dyrkes på Korfu og anvendes bl.a. til likør og geleslik. Her kan du også købe likør med hjem, hvis du skulle have lyst.

Derefter fortsætter vi til Theotoky Estate, som ligger i en frodig dal. Gården har været ejet af den samme familie i lang tid, og de producerer blandt andet nogle af Korfus største vine og olivenolie. På gården kan du se, hvordan produktionen foregår samt prøvesmage vin sammen med frisk brød og lidt ost og oliven. Vi slutter besøget af, og til sidst er der mulighed for at købe vin og olivenolie med hjem.

Prøvesmagning af vin, olivenolie og tilbehør indgår i prisen.

Øtur på Korfu

Lær smukke og frodige Korfu at kende på denne heldagsudflugt med bus. Vi oplever fantastisk natur og øens kultur og historie i løbet af dagen. Vi stopper blandt andet ved Achillion-paladset, der engang tilhørte den østrigsk-ungarske kejserinde Elisabeth. Både paladset og haven er nogle af Korfus mest besøgte og populære udflugtsmål, da de bl.a. er med i James Bond filmen "For Your Eyes Only". I parken findes flere kendte statuer heraf den mest kendte er den døende Achilles.


Efterfølgende kører vi videre gennem Ropa-dalen mod den lille by Paleokastritsa. På en bakke over landsbyen ligger Jomfru Marias kloster, der har en smuk udsigt ud over havet og omgivelserne. I Paleokastritsa har du tid på egen hånd til at spise frokost eller bade ved den fine strand. Derefter fortsætter vi langs de smalle bjergveje til udsigtspladsen, Bella Vista, og på vej tilbage kommer vi gennem byerne Kouloura og Kalami.


Indgår i prisen: Engelsktalende guide.

Indgår ikke i prisen: Mad, drikkevarer og entré til paladset på 5 EUR pr. voksen. Entréen til Achilles-paladset betales direkte på stedet.

Voksne (12+ år): 328 DKK
Børn (2-11 år): 172 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book