Delfinia

  • • Lige ved stranden
  • • Nær stranden
  • • Book værelse med havudsigt

På hotel Delfinia bor du lige ved stranden, og bestemmer selv om du vil bruge havet eller poolen til forfriskende dyp. I restauranten nyder du en dejlig buffet, og i den hyggelige taverne serveres der lokale retter. Vil du nyde bølgernes brusen fra værelset, så skal du booke et superior-værelse med havudsigt.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

At det lå så tæt på stranden.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Delfinia har en dejlig beliggenhed lige ved stranden, og her er også et poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Jacuzzi. Stranden består af sand blandet med rullesten, og her er også gratis solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet består af tre bygninger, hvor superior-værelserne er beliggende i hovedbygningen og dobbeltværelserne i de øvrige bygninger.

Hovedrestauranten Feakes serverer morgenmad og middag. Tavernen Nausica serverer lokale retter med udsigt ud over stranden. Strandbaren Circe Beach Bar. Gratis wifi på hotelområdet. Fitness mod betaling. Billard mod betaling. Gratis tennis, bordtennis og dart. Morgenaktiviteter som yoga og aftenaktiviteter nogle dage om ugen. Reception er åben døgnet rundt. Ca. 200 m til centrum i Moraitika.

Måltider

Halvpension.