1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Corfu Holiday Palace Kanoni

  • • Populært hotel
  • • Fantastisk udsigt
  • • Dejligt poolområde

Corfu Holiday Palace Kanoni ligger på en bakke over bugten i Kanoni, og har en utrolig smuk udsigt over havet og Mouse Island. Hotellet er omgivet af fine fyrretræer. Hotellet har tre restauranter og fire barer. For den aktive er der bl.a. fitness og tennis at vælge mellem.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser superior i bungalow for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skønt hotel beliggende på en høj og med smuk udsigt over havet. Fint poolområde med solstole og parasoller. Hotellet har en privat sandstrand cirka 100 meter fra hotellet, som du kan komme til via trapper eller elevator. På stranden er der gratis solstole og parasoller mod Udendørs saltvandspool. Gratis håndklæder.

Buffetrestauranten Eptanissa serverer morgenmad og middag. Der er også en à la carte-restaurant Eptanissa Grill, og en sushi restaurant Kukutsi Sushi Bar. Poolbar der serverer kaffe, cocktails og enkle retter. Strandbar der serverer drinks, alkoholfrie drikkevarer og enkle retter. Baren Kefi har underholdning som livemusik og i loungen serveres snacks og drikkevarer.

Vaskeservice mod betaling. Legeplads. Gratis fitness. Spillerum mod betaling. Gratis bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Spa med massage og behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Hotellet ligger lige ved lufthavnen og flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Halvpension.

Morgenmad kl. 07.30-10.00. Middag kl. 19.00-21.30.