Corfu Holiday Palace Kanoni

  • • Populært hotel
  • • Fantastisk udsigt
  • • Dejligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Corfu Holiday Palace Kanoni ligger på en bakke over bugten i Kanoni, og har en utrolig smuk udsigt over havet og Mouse Island. Hotellet er omgivet af pinjetræer og frodige omgivelser der giver behagelig skygge på de solvarme dage. Stranden og havet ligger lige nedenfor og her kommer du lettest til med hotellets lille elevator.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser superior i bungalow for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vores halvpension var fantastisk
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Skønt hotel beliggende på en høj og med smuk udsigt over havet. Fint poolområde med solstole og parasoller. Hotellet har en privat sandstrand cirka 100 meter fra hotellet, som du kan komme til via trapper eller elevator. På stranden er der gratis solstole og parasoller mod Udendørs saltvandspool. Gratis håndklæder.

Buffetrestauranten Eptanissa serverer morgenmad og middag. Der er også en à la carte-restaurant Eptanissa Grill, og en sushi restaurant Kukutsi Sushi Bar. Poolbar der serverer kaffe, cocktails og enkle retter. Strandbar der serverer drinks, alkoholfrie drikkevarer og enkle retter. Baren Kefi har underholdning som livemusik og i loungen serveres snacks og drikkevarer.

Vaskeservice mod betaling. Legeplads. Gratis fitness. Spillerum mod betaling. Gratis bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Spa med massage og behandlinger mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Hotellet ligger lige ved lufthavnen og flytrafikken kan virke forstyrrende.

Måltider

Halvpension.

Morgenmad kl. 07.30-10.00. Middag kl. 19.00-21.30.