Livadi Nafsika

  • • Tilkøb halvpension
  • • Frodigt poolområde
  • • Rolige omgivelser

Hotel Livadi Nafsika ligger i rolige og hyggelige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du kun et stenkast fra stranden og har adgang til et stort, frodigt poolområde med plads til både store og små. Om aftenen kan man nemt gå ind til centrum i Dassia, hvor der er et godt udbud af restauranter, barer og butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Ingen trafikstøj
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Livadi Nafsika bor du med bedste beliggenhed i Dassia! Fra hotellet er der gåafstand til stranden, butikker, restauranter og barer, hvilket gør Livadi Nafsika perfekt for dem, der vil opleve omgivelserne. Poolområdet er frodigt og her findes en stor pool med børnesektion for de små samt solstole og parasoller. Nær poolområdet ligger en bar hvor du kan bestille noget køligt at drikke. Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag (mulighed for halvpension mod tillæg).

På hotellet findes gratis tennis og bordtennis. Billard mod betaling. Wifi i receptionen (dækningen varierer). Deponering i receptionen (mod betaling) der er åben døgnet rundt. Udforsker du Korfu med lejet bil, er der gratis parkering på hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.