Bedømmelse af Elea Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6 ud af 10 baseret på 1 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
6,0 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Service
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mad og drikke
 
3,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


6 ud af 10

Kate,
FR-værk

+
Tæt ved vandet
-
Bedre mad

Bekræftet køb : 2019-06-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

389 bedømmelser
Meget godt
 
107
Godt
 
158
Middel
 
87
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

24-10-2016

Indlæg af LKalaca Randers, Danmark

Forfærdeligt hotel..

Mig og min kæreste er lige kommet hjem fra en uges ferie i dejlige Kofru. Hvad der var mindre dejligt er hotellet vi boede på. Værelset vi fik var støvet (man kunne se, at de ikke havde gjort rent i lang tid på værelset), der var en bussemand på væggen ved stolene, og en meget gammel og muggen appelsin under sengen. Værelset lugtede hver gang man var i bad, selvom vi havde de store døre åbne, og det blev hurtigt fugtigt på værelset pga. dette. Det værste var dog maden. Den var dårlig og intetsigende, og personalet var direkte uhøflige til tider. Sengene var hårde som sten og deres underholdning består af en "DJ", som spiller de samme sange, hver aften, og danser med børnene... Den samme dans, hver aften.. Det eneste gode var busforbindelserne og stranden. Ikke andet.

 
07-08-2014

Indlæg af Paulina S Bagsværd, Danmark

Super lækkert hotel

Vi ankom til Elea B Hotel efter en tur gennem de gamle græske gader. Der er en stemning og leben så man med det samme føler at man er på ferie. Hotel Elea Beach er på deres eget entre skilt et 4 stjerner hotel. Vi kan KUN bekræfte de 4 stjerner. Ude fra gaden ser det ikke id af så meget .. Men det skal jeg love for at den anden side gør ( bestil med havudsigt, og mulighed for up grade ). Der er ikke mange skridt fra elevator til pool og fra pool til strand og den smukkeste udsigt. Dejlig omgivelser og udsigt til både Grækenland og Albanien. Hotellet er fuld af muligheder for vandaktiviteter og sejle ture. Kort afstand til små supermarkedet og hæveautomater samt masser af hyggelige taverner. Personalet har alle været meget søde og imødekommende samt ydet en fantastisk service. Buffet for alle hotel gæster og med stort og forskelligt udvalg våde af varme retter og desserter. Underholdning hver aften både for små og store og meget varieret. Priser i baren er som de fleste andre euro lande. 6 E for 1 drink 2 E for en lille fadøl. Vi skal helt sikkert tilbage til Elea Beach på Corfu.

 
25-08-2012

Indlæg af Kjelle59 Esbjerg, Danmark

Skønne Corfu, Fantastisk udsigt, dejligt område

Alea Beach ligger helt perfekt ned til en grusstrand i det dejlige Dassia. Ingen bilstøj idet hotellet ligger for enden af en sidevej. Hotellet har et stort udenomsområde med flere pools for både børn og voksne, græsplæner og en hyggelig bar. Aftenunderholdningen er gennemsnitlig, men der er masser af andre muligheder i området. Bus nr. 7 går jævnligt mod den skønne Corfu By som byder på mange hyggelige forretninger og restauranter. Kanon atmosfære. Spyros Boat Tours i Gouvia er helt klart at anbefale, hvis man ønsker en BBQ sejltur. Se hans side på facebook. Værelsets dejlige balkon og den fabelagtige udsigt mod Albaniens bjerge i øst, Corfu by og det altdomominerende bjerg Pantokrator mod nord opvejer at hotellet er af ældre dato og lidt slidt i kanterne. Etagernes gange og pooltoilet trænger til en kærlig hånd, men her er man jo heller ikke så meget. Receptionsområdet er super med storskærm og sofaer. Sød mørkhåret receptionist som er meget hjælpsom og venlig. Der er fri Wi-Fi som er en fordel. Bedst i bygningen over receptionen. Vi havde booket halvpension, og må sige at maden er accaptabel både morgen og aften (frokost ved vi ikke noget om), dog er det ikke den store oplevelse at sidde i resatauranten i "rush hour", her kan man finde bedre alternativer ude i byen. Det skal fremhæves at kokkens Tzatziki og kalvekød fik vores absolutte ros. Udvalget af drikkevarer er begrænset i "All inclusive". Værelset var tilpas stort og havde en velfungerende air condition, hvilket var nødvendigt. Toilettet er ok, uden at være overdådigt på nogen måde. Hotellet er ikke 4 stjernet på alle områder, så her passer 3 eller 3+ bedre, når alt tages i betragtning. Vi havde et super dejligt ophold på Elea beach Hotel og fandt hurtigt stedets charme uden at fokusere på de slidte detaljer. Vi kommer gerne igen.

 
06-09-2019

Indlæg af jan112018 Greater London, Storbritannien

Lovely family holiday

Just returned from this hotel and can honestly say I would definitely go back. All of the staff were friendly and very helpful, especially Georgie, vicky and Peter. We had a sea view room and the views and sunrises were spectacular, the room was very clean, bright and airy and there were lots of plug points in useful positions! The beach is all pebbles so aqua shoes were very useful to get into the sea, but once you are in the bottom is very clear sand and the water is amazing. We made good use of the water sports and had a great boat trip up to kassiopi. I didn't mind paying for the sunbeds on the beach as that's normal for most holiday resorts. All in all if you want a clean, friendly layed back resort then Dassia is perfect.

 
05-09-2019

Indlæg af melodyhorton Birmingham, Storbritannien

Very good hotel

Lovely hotel. All staff members there were ever so friendly and helpful. The rooms were modernly decorated and to a high standard- the sea view was gorgeous! There were many activities to take part in throughout the day: french bowles, darts, water aerobics, where the staff were lovely and we met so many new people. If not all inclusive, guests will have to pay 2 euro for a sunbed but most hotels do charge this now. The food at the hotel was good but there are also many restaurants along the beach. The only problem probably was that if you don’t go all inclusive the drinks are priced quite high. The nightly entertainment was always a laugh and sometimes included audience participation. I would definitely recommend this hotel to people, was such a lovely, friendly, welcoming environment.