Vores rejsemål, Korfu

byer sorteret efter

Agios Gordis er en hyggelig badeby på Korfus vestkyst, tværs over øen fra Korfu by. Her venter smukke sandstrande med fantastisk vand og førsteklasses hoteller.

Læs mere om Agios Gordis 4 hoteller fra 2.970 DKK

Tag væk fra hverdagen med vores børnevenlige rejser til Agios Georgios. Her finder du en af Korfus fineste strande og området er perfekt til skøn afslapning. Vil du bo på et hotel med en skøn beliggenhed og et lokalt touch, så er Likithos Village det bedste valg.

Læs mere om Agios Georgios 2 hoteller fra 3.119 DKK

Dassia, Gouvia & Kontokali er tre populære områder på Korfu. Her få du en ferie med gode muligheder for at kombinere strand, shopping, forlystelser og udflugter.

Læs mere om Dassia, Gouvia & Kontokali 10 hoteller fra 2.938 DKK

Rejs til den lille og hyggelig fiskerby Moraitika til sommer og hold ferie blandt smukke græske oliventræer med udsigt ud over det krystalklare hav. Byen har gamle aner, men domineres mere og mere af det moderne ferieliv, hvor taverner, pubs og butikker ligger side om side.

Læs mere om Moraitika 2 hoteller fra 5.693 DKK

Du skal rejse til Korfu by, hvis du længes efter en varieret ferie med romantisk stemning og mange indtryk. Her er der kulturhistorie, shopping, restauranter og charmerende stræder - du trives garanteret.

Læs mere om Korfu By 1 hoteller fra 5.398 DKK

I Agios Ioannis Peristeron venter krystalklart, blåt hav med en strand, som har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Her nyder du en rolig og skøn ferie i en idyllisk, græsk by, hvor de skønne omgivelser også værdsættes af lokalbefolkningen.

Læs mere om Agios Ioannis Peristeron 2 hoteller fra 7.310 DKK

Benitses er en af Grækenlands ældste turistbyer med en idyllisk følelse og gamle traditioner. Byens snoede stenveje giver en fornemmelse af en charmerende by højt oppe i bjergene, men Benitses ligger faktisk lige ved siden af det smukke Ioniske Hav. Strandpromenaden er omgivet af restauranter, cafée...

Læs mere om Benitses 1 hoteller fra 3.670 DKK