Vores rejsemål, Korfu

byer sorteret efter

Agios Gordis

Agios Gordis er en hyggelig badeby på Korfus vestkyst, tværs over øen fra Korfu by. Her venter smukke sandstrande med fantastisk vand og førsteklasses hoteller.

Læs mere om Agios Gordis 4 hoteller fra 2.548 DKK

Agios Georgios

Tag væk fra hverdagen med vores børnevenlige rejser til Agios Georgios. Her finder du en af Korfus fineste strande og området er perfekt til skøn afslapning. Vil du bo på et hotel med en skøn beliggenhed og et lokalt touch, så er Likithos Village det bedste valg.

Læs mere om Agios Georgios 2 hoteller fra 2.648 DKK

Dassia, Gouvia & Kontokali

Dassia, Gouvia & Kontokali er tre populære områder på Korfu. Her få du en ferie med gode muligheder for at kombinere strand, shopping, forlystelser og udflugter.

Læs mere om Dassia, Gouvia & Kontokali 6 hoteller fra 2.498 DKK

Moraitika

Rejs til den lille og hyggelig fiskerby Moraitika til sommer og hold ferie blandt smukke græske oliventræer med udsigt ud over det krystalklare hav. Byen har gamle aner, men domineres mere og mere af det moderne ferieliv, hvor taverner, pubs og butikker ligger side om side.

Læs mere om Moraitika 1 hoteller fra 4.748 DKK

Korfu by

Du skal rejse til Korfu by, hvis du længes efter en varieret ferie med romantisk stemning og mange indtryk. Her er der kulturhistorie, shopping, restauranter og charmerende stræder - du trives garanteret.

Læs mere om Korfu By 1 hoteller fra 4.748 DKK

Agios Ioannis Peristeron

I Agios Ioannis Peristeron venter krystalklart, blåt hav med en strand, som har fået EU's blå flag for rent og klart vand. Her nyder du en rolig og skøn ferie i en idyllisk, græsk by, hvor de skønne omgivelser også værdsættes af lokalbefolkningen.

Læs mere om Agios Ioannis Peristeron 2 hoteller fra 7.348 DKK

Pelekas

Pelekas Beach anses af mange for at være den bedste strand på Korfu. Sandstranden er bred, vandet er krystalklart og omringet af klipper i hver ende. Her ligger der nogle fine strandtaverner, som du kan besøge, når du tilbringer dagen på stranden.

Læs mere om Pelekas