1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Romantic Palace

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

Britt ,
Kastrup

+
Ejeren og personalet
-
Hvis der kunne være en hårtøre på værelserne

Bekræftet køb : 2018-08-20


10 ud af 10

Annette,
Hvidovre

+
Det hele
-

Bekræftet køb : 2018-08-06


10 ud af 10

Morten,
Købnehavn

+
servicen, beliggenhed
-
bruserne/vandet var af og til af tvivlsom karakter

Bekræftet køb : 2018-07-30


10 ud af 10

Peter,
Roskilde

+
Beliggenhed og ansatte
-
Bedre morgenmads service. Virkede som om de ikke regnede med at man spiste morgenmad på hotellet

Bekræftet køb : 2018-07-23


10 ud af 10

Bodil,
Charlottenlund

+
Service og beliggenhed. Atmosfæren.
-

Bekræftet køb : 2018-07-16


7 ud af 10

Trine,
Fyn

+
Personalet samt beliggenhed tæt på vandet. Der blev bygget på nyopført hotel helt op af vores værelse hvilket medførte meget støj og støv fra kl 8/9 om morgenen.. vi fik brev forinden om at udsigten var taget men lovning på at der ikke ville være byggegener.
-

Bekræftet køb : 2018-06-11


8 ud af 10

Annette & Jørgen,
Brøndby

+
Bare at sige at det er et dejligt hotel og lever op til det med romantikken, - bla.a.med udsmykning af blomster på forskellige måder rundt omkring og sød,hjælpsom og hyggelig familie som driver hotellet og så ligger det jo ud til havet.
-
Vi var blevet oplyst af Apollo nogle mdr. forinden juni, at der ej var byggestøj i sommermdr, i forbindelse med at der er ved at blive bygget et stort hotel lige op af Romantica Palads. Dette var dog desværre ikke rigtigt, men det generede os i mindre grad. Vi var positive stemt ved at bo på dette skønne hotel og håber det allerbedste, for hotellet i fremtiden, ikke mindst pga. den søde familie.

Bekræftet køb : 2018-06-11


9 ud af 10

Jussi,
Helsinki

+
Kreikassa turismin pitkä historia näkyy ja tuntuu eritoten Albanian jälkeen. Perhehotellin henkilökunta aidosti välittää asiakkaistaan.
-
Omistajaperhe tekee vuosittain parannuksia hotellille ja heillä vaikutti olevan realistinen toimintasuunnitelma. Hyvä näin.

Bekræftet køb : 2019-07-22


7 ud af 10

Petri,
Porvoo

+
Sijainti
-
Huoneen ovien lukot voisi modernisoida.

Bekræftet køb : 2019-05-20


7 ud af 10

Kari,
Porvoo

+
Sijainti rannalla. Pieni perheomisteinen hotelli, ei massatunnelmaa.
-

Bekræftet køb : 2018-07-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 5/5 Sted
 • 4,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

140 bedømmelser
Meget godt
 
113
Godt
 
17
Middel
 
5
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

23-06-2018

Indlæg af J-A W Brøndby, Danmark

Romantisk

Dejligt hotel på enhver måde. Stort og rummeligt selvom der ikke er så mange værelser. God betjening af familien, de er hjælpsomme og lyttende.Skønt at bo så tæt ved den dejlige strand. God mad.Sengene har ikke hårde madrasser. Et godt råd: Når I går ind på værelset om aftenen,så tænd ikke det elektriske lys med det samme,pga.myg.

 
26-07-2017

Indlæg af Jessen22 Kalundborg, Danmark

Fantastisk familieejet hotel

Vi er lige kommet hjem efter en skøn uge på Romantic Palace. For 17 år siden havde vi været på et andet hotel familien ejede på det tidspunkt, men var nede og spise på Romantic Palace. Vi var derfor spændte på at komme tilbage og møde familien igen. Det var simpelthen så fantastisk at se dem alle igen og de var ligeså søde og imødekomne som for 17 år siden. Det er et fantastisk hyggeligt hotel at bo på, som ligger lige ned til stranden og med en skøn udsigt ud over havet og en flot solnedgang hver aften. Maden smager fantastisk og der er den helt rigtige græske stemning. To gange om ugen er der græsk aften, med live musik og underholdning fra ejeren Michael og hans to sønner. Vi kan varmt anbefale at bo på dette skønne hotel.

 
20-07-2016

Indlæg af 313oleh København, Danmark

venlig og imødekommende familie - hyggeligt hotel

Vi oplevede trods travlhed for familien at blive budt hjertelig velkommen straks vi ankom. Vi blev vist op på vores værelse, der har en dejlig stor altan med udsigt over vandet. Der er høj hygiejnestandard med daglig rengøring. Maden er fantastisk lækker - i rigelige mængder: slow-food og høj kvalitet, råvarerne er økologiske og fra familiens egen gård i nærheden. Beliggenheden af hotellet kan ikke fåes bedre: direkte til en dejlig strand, som ikke er så stor og overrendt eller ødelagt af "turisme". Man fornemmer en familie, der trods varme og høj luftfugtighed kæmper og holder sammen for at give deres gæster den bedst mulige ferie. Vi vil gerne tilbage igen, men i forårsmånederne.

 
01-09-2014

Indlæg af Jetthe Rosann J

3 skønne uger på Romantic Palace

Vi havde brug for afslapning og allerede ved ankomsten var det formidlet. En lejlighed der gav ro og afslappet atmosfære. Vi havde rigtig følelsen af en familie der havde fokus på gæsterne. Vi fik en fantastisk venlig velkomst. Med det samme følte vi os hjemme. Lejligheden var skøn og der manglede intet. Hver dag god rengøring. Vi spiste næsten alle dage i restauranten med det åbne køkken. Kunne se råvarer fra egen gård og de friske fisk. Fik altid en kompetent og grundig vejledning til valg af menu. Maden var altid veltillavet og perfekt. Selv når der var speciel græsk dans, som var skøn underholdning, og alt var booket, var betjeningen venlig og omsorgsfuld. Altid tid til en snak. Hver dag følte vi en fantastisk atmosfære. Hotellet lå lige ned til fin sandstrand, hvor vi havde dejlige bade oplevelser. Restauranten var smuk og holdt i de græske farver, både ude og inde. Afskeden var en smuk oplevelse. Som ekstra service blev vi og vores bagage kørt til bussen af Michalis. Vi kan varmt anbefale Romantic Palace

 
25-07-2013

Indlæg af AnnetteF767 Holbæk, Danmark

Dejligt hotel

Hyggeligt hotel på stranden. Havde booket lejliged med lille køkken med kogekedel, to plus, køleskab med lille fryser og det nødvendige kogegrej. Gider man ikke selv lave mad er deres restaurant super god til rimelig pris. Lille altan med plads til fire under vindrue ranker og lidt skæv udsigt over havet med solnedgang. Meget venlige og serviceminded ejer/famillie. Kunne låne solparasol og luftmadrasser til strand brug. Myggenet i vinduer og døre - skønt! Ellers medbring selv myggenet til seng. Byen er ikke stor, men meget hyggelig og med mange hyggelige spisesteder. Sand strand med lidt sten. Muligehed for at leje vandcykler, sit-on-top kajakker og motorbåde, samt div andre vand aktiviteter. Vi lejede motorbåd i to timer til 85 eur inkl brændstof. Dejlig tur sydpå til et par klipperev, hvor vi snorklede.