Likithos Village

  • • Familievenligt
  • • Rolige omgivelser
  • • Pænt poolområde

Likithos Village på Korfu er et dejligt lejlighedshotel med god beliggenhed og et lokalt touch. Hotellet ligger i rolige omgivelser i bekvem gåafstand til sandstranden. På hotellet er der børnepool og en stor pool med børnesektion.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder i ældre del for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den nye del for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage i den nye del for 2-5 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder i ældre del for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

poolen
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Likithos Village består af en ældre del fra 2001 og en nyere del fra 2015. På hotellet er der to pools, heraf en med børnesektion samt en separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolområdet. Ca. 600 m fra hotellet ligger en meget lille sandstrand og ca. 2 km herfra ligger den gode, lavvandede Issos-strand.

Snackbar og restaurant der har åben om dagen. Restaurant og bar på tagterrassen (åben om aftenen) der har en fantastisk udsigt over Agios Georgios og havet. Lille gratis fitnessrum. Gratis bordtennis. Gratis wifi på fællesområder. Barneseng og klapvogn findes på hotellet (for at få det garanteret, skal det sættes som tillæg når du booker).

Hotellet ligger lige udenfor byen Agios Georgios centrum med restauranter, taverner og butikker. Musik fra hotellets bar og restaurant kan virke forstyrrende. Ca. 450 m til et lille minimarked, ca. 1,5 km til det centrale Agios Georgios og ca. 30 km til Korfu by. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg. Til middag, som indtages på tagrestauranten, vælger du hovedret fra buffet eller fra flere retter på à la carte-menuen.

Værd at vide

Receptionen har åbent fra morgen til sen aften.