1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Cephalonia Palace

  • • Pænt poolområde
  • • Ved sandstranden Xi
  • • Rolige omgivelser

Hotel Cephalonia Palace på Kefalonia har en rolig beliggenhed nær den fine sandstrand. Hotellet har et populært poolområde med en separat børnepool. Med hotellets All Inclusive får du en dejlig bekymringsfri ferie, og hvis du vil ud og røre dig lidt, så er der en tennisbane.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer eller 2-4 personer, 2 børn. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Maden og poolen samt at den varm tæt på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Cephalonia Palace på Kefalonia er et pænt All Inclusive-hotel beliggende ved sandstranden Xi Beach, der har rødligt sand. Hotellet har et poolområde med en stor pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller ved poolen. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. På Cephalonia Palace er der en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant, som ligger på stranden. To barer heraf en poolbar som serverer drikkevarer og enkle retter.

Gratis wifi på fællesområder. Gratis beachvolley, bordtennis.  Tennis mod betaling. Legeplads. Aktiviteter for børn i hotellets regi med engelsktalende personale. Børneklub på stranden. Underholdning (for sommer 2018 starter underholdningen d. 15. juni). Minimarked ved stranden. Ca. 7 km til centrum i Lixouri. I højsæsonen kører lokalbussen fra Xi Beach til Lixouri 2 gange pr. dag mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

- Morgenmadsbuffet, kl. 06.45-10.00
- Snacks og is i poolbaren kl. 10.00-18.00
- Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
- Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. I hotellets restaurant er pæn påklædning et krav til middagen (mænd skal bære lange bukser)
- Lokale drikkevarer ad libitum, øl/vin kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.