Udflugter, Karpathos

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Karpathos Perler

Afgår fra: 

Tag med på en dejlig eftermiddags- og aftentur på denne smukke ø. Her oplever du en vidunderlig udsigt over øen og kommer i nærkontakt med det lokale liv. Vi kører igennem flere fine bjerglandsbyer, og stopper i to af vores favoritbyer; Piles og Mesohori. Her begiver vi os ud på en lille vandretur, og udforsker de små stræder, og nyder den fantastiske natur. På turen vil der også blive fortalt om Karpathos' fascinerende historie. Udflugten afsluttes med en lækker græsk middag på en lokal restaurant i solnedgangen.

Inkluderet: Mad.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, disse kan købes på stedet.

Bjergbyen Olympos

Afgår fra: 

Efter en dejlig bådtur langs kysten besøger vi byen Olympos, hvortil vi kommer med bus. Den gamle bjergby Olympos har næsten været helt isoleret frem til 1980'erne pga. dens beliggenhed i bjergene. Her føles det som om tiden har stået stille, så traditioner og gamle skikke har været bevaret siden byen blev bygget tilbage i 900-tallet. Se de specielle dragter de bærer, nyd duften af krydderierne som vokser i bjerget, smag på det hjemmelavede brød og blive fascineret af den fantastiske udsigt over bjergene og havet. Besøg også den fine Mariakirke. En perfekt chance for at lære Karpathos og en del af den græske historie bedre at kende.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Bådudflugt til øen Saria

Afgår fra: 

En smuk bådtur langs Karpathos østkyst tager os frem til Sarias enestående skønhed. Den lille ø som tidligere hang sammen med Karpathos byder på fantastiske naturoplevelser. Vi passerer to byer, der blev forladt, og får fortalt historien bag. Hvis man har lyst, kan man tage med på en vandretur op til toppen af Saria. Det er en utrolig smuk tur igennem en spændende kløft. Vandreturen tager ca. 1 time. Er du eventyrlysten, så kan du også svømme/klatre ind i grotter med krystalklart vand.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer, disse kan købes om bord.

Bådtur langs østkysten

Afgår fra: 

Tag med på denne tur, der lokker med forfriskende dukkerter i det klare vand, og som tilbyder mange muligheder for, at fange Karpathos' dramatiske natur på et billede. Langs østkysten af Karpathos venter der os, nogle af øens fineste og bedste strande.

Fra båden opleves det spændende hav, de imponerende bjergvægge og klippeformationer, der rejser sig mod himlen. Vi stopper ved den smukke Apellastrand. På vejen har vi en vidunderlig udsigt over den fine strand Kyra Panagia.

Inkluderet: Let frokost.
Ikke inkluderet: Drikkevarer, disse kan købes om bord på båden.

Art & walk

Afgår fra: 

Tag med det unge par Thom og Renate på Art & walk. En vandretur hvor du lærer mere om Karpathos. Art & walk arrangerer daglige vandreture ad forskellige ruter og steder på øen. I løbet af vandreturen fortæller parret om øens flora og fauna og om øens historie. Kontakt din rejseleder fra Apollo for at høre hvilken tur, der passer netop dig!

Vær opmærksom på: Art & walk bestilles på rejsemålet.

Eftermiddagstur til Karpathos by

Afgår fra: 

Tag med på en eftermiddagstur til Karpathos by, Pigadia. Om eftermiddagen er der både tid til shopping og til at nyde en god middag på en af byens hyggelige restauranter i havnen.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Eftermiddagen (ca. 4 timer) tilbringes på egen hånd.

Voksne (12+ år): 150 DKK
Børn (2-11 år): 75 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halv dag
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Eftermiddagstur til Lefkos

Afgår fra: 

Tag med på en udflugt til den charmerende fiskerby Lefkos og nyd en dag med afslapning og god mad. Start med nogle timer på en af de fine sandstrande med krystalklart vand og spis efterfølgende middag på en af Lekos' skønne fiske- og skaldyrsrestauranter med solnedgangen som kulisse.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Dagen tilbringes på egen hånd.

Voksne (12+ år): 150 DKK
Børn (2-11 år): 75 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk, Skandinavisk
Varighed: Halv dag
Udflugtsdag: Tirsdag
Book