Oplevelser på Karpathos

Karpathos - rejsetips

Smukke sandstrande, bedårende bjerglandsbyer og ægte græsk ø-liv. Alt dette og så meget mere finder du i ferieparadiset Karpathos. Find inspiration til din rejse - se øens skønneste perler og dejlige adspredelse her.

Book din rejse til Karpathos

Karpathos strande

Karpathos' skønne strande

Kast dig i vandet! Karpathos har en bred vifte af strande i forskellige størrelser og forskellige typer - hvilken slags passer dig bedst? Se vores tips og få ideer til Karpathos-rejsen.

Læs mere om Karpathos' skønne strande
Bjergbyen Olympos på Karpathos

Karpathos charmerende byer

De fleste af Karpathos byer ligger oppe i bjergene og byder både på pragtfulde udsigter og en smagsprøve på ægte Karpathos-kultur. 

Læs mere om Karpathos byer her
Mad og drikke på Karpathos

Mad og drikke på Karpathos

Leder du efter nogle udsøgte tips? Så er du det helt rigtige sted! Her finder du tips om Karpathos mest indbydende spisesteder, delikate specialiteter og græske klassikere, som du bare ikke må gå glip af.

Læs vores tips her
Sport og aktiviteter

Aktiviteter på Karpathos

Hold formen på ferien - Karpathos er et udmærket sted for dig, der elsker aktiviteter i vandet, så drag fordel af de smukke bølger og prøv windsurfing og andre former for vandsport!

Læs mere her
Udflugter på Karpathos

Udflugter og eventyr

Har du lyst til at komme ud af din komfortzone? For naturelskeren er Karpathos en ægte drøm med meget at udforske både på øen og i nærheden.

Læs mere her
Kultur på Karpathos

Kunst og kultur på Karpathos

Kom helt ind under huden på Karpathos ved at botanisere rundt i de mange kirker og museer. Se vores mest lærerige tips her!

Læs mere om kunst og kultur her