Yallos

  • • Familiær atmosfære
  • • God mad på hotellets taverne
  • • Høj gæstetilfredshed

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Yallos passer til dig, der sætter pris på en rar atmosfære og enkle værelser. Her bor du fint i gåafstand til både centrum og den skønne strand. Når du vil slappe af efter en dag med sightseeing kan du se tv i opholdsrummet. Hotelejerne driver en taverne lige ved siden af.

UGENS REJSEMÅL - Billund

Book senest den 23/1 og få 500,- rabat/person i ordinær seng på rejser til Karpathos med afrejse fra Billund med afrejse 4/6 – 8/10. Gælder kun nybookninger. Gælder ikke uspecificerede rejser eller kun fly. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. 


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Flotte værelser i Lefkos
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Yallos er et hyggeligt hotel med familiær atmosfære. Her er et hyggeligt lobbyområde med tv. Gratis wifi. Ejerne ejer en taverne ca. 200 meter fra hotellet hvor din morgenmad serveres. Receptionen har begrænsede åbningstider kl. 8.00-12.00 og 16.00-20.00. men ejerne kan altid findes i deres restaurant. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg. Morgenmaden serveres på hotelejernes taverne, ca. 200 meter fra hotellet.

Værd at vide

Betaling med kreditkort accepteres i mindre udstrækning i restauranter og butikker. Der findes en hæveautomat i Lefkos, men den fyldes ikke op regelmæssigt. Der findes også en hæveautomat i Arkasa, ca. 30 min. fra Lefkos og i Karpathos by, ca. 1 time fra Lefkos.