Bedømmelse af Sunset (Karpathos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 83 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

Hans-Jørgen ,
Bøgfeldt

+
Fantastisk beliggenhed med den mest fantastiske udsigt, og ikke mindst guddommelige solnedgang. Verdens sødeste og varmhjertede værtspar. Selv efter græske normer fantastiske. De daglige gåture op ad bakken er kun et problem for dårligt gående. Efter besøg på 18-20 forskellige græske øer siden 1985, er det her et af de få steder hvor vi siger: Vi kommer helt sikkert igen.
-
Eneste lille minus er lidt service på aircon systemet.

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

Lone,
Oksbøl

+
Privatliv
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


10 ud af 10

Kirsten,
Vejle

+
Udsigt, imødekommende og venlig ejer, tag terrasse ( skygge om eftermiddagen)
-

Bekræftet køb : 2019-09-13


8 ud af 10

Jasper,
Ålsgårde

+
Udsigt, stand
-
Wifi

Bekræftet køb : 2019-09-12


10 ud af 10

Jannie,
Aarhus

+
Super udsigt med skønne solnedgange og rigtig go service. Opgradering til øverste etage var alle pengene værd.
-
En lille ting...en madras til solsengene på terrassen ku være en go idé.

Bekræftet køb : 2019-08-23


9 ud af 10

Bent,
Milano

+
Udsigten, roligt og værterne
-
En parasol på balkonen der blokerer solen stråler bedre

Bekræftet køb : 2019-08-16


10 ud af 10

Henrik,
Billund

+
Udsigten og solnedgange
-

Bekræftet køb : 2019-08-02


8 ud af 10

,

+
Utrolig sød og hjælpsom værtinde
-

Bekræftet køb : 2019-06-21


8 ud af 10

Eva,
Snekkersten

+
Udsigten
-
På grund af højdeforskel og afstand til byen var det nødvendigt for os at leje en bil. Parkeringforhold burde forbedres

Bekræftet køb : 2018-09-13


10 ud af 10

Lars,
Svogerslev

+
Det flottest beliggende hotel/Cabin i Lefkos
-

Bekræftet køb : 2018-09-13


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

21 bedømmelser
Meget godt
 
12
Godt
 
6
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

09-07-2019

Indlæg af luisafranzone Province of Piacenza, Italien

We came back and we will come back again ..

This is a place to enjoy time for and with yourself , surrounded by a beautiful simple context, great paths to go for running in the morning with almost nobody around , fantastic breakfast ( almost a brunch enough for the day) prepared with love and care by Sophia, unforgettable sunsets and astonishing night sky . If you look for a place to regenerate yourself with nature , slow motion life, sun and beautiful sea and beaches this is the place . We found it in the past and we came back and we will do it again, definitively.

 
02-07-2019

Indlæg af Tuonoti

Holiday

The best vacation at this hotel. Incredible sea views. Staff always ready to help, cleanliness of the best A class. I recommend to anyone who wants to enjoy a quiet stay. Breakfast incredibly good and tasty.

 
17-09-2016

Indlæg af rdv Marlow, Storbritannien

Magnificient View

This hotel is at a high level hence the fantastic view. Only downside is the climb back up after a night out. Have to admit we had a car so we drove to the central parking area every night. We had a top floor room with a huge furnished balcony inc. 2 sunbeds. Stayed 7 nights and this place had everything we look for. Eleni and Nikos were great hosts. An earlier review suggests there is no aircon, not true and we needed it at night in September, great place

 
12-09-2016

Indlæg af Krixikraxi123 Wien, Østrig

Lovely place!

The lady who owns this beautiful place was just lovely. We didn't book ahead, just showed up and were lucky to get a room with the most fantastic view onto the sea (hence sunset hotel) from a huge balcony. Rooms are simple, but everything works and housekeeping is daily. Outdoor shower on site. Breakfast not included. Everything here was really nice..

 
07-07-2016

Indlæg af MK_TK_98 Riihimaki, Finland

An awesome view over the sea

We had a room on a top floor with a nice and spacious balcony. The view was awesome. The hotel is on the hills so there is always a nice breath of wind, balcony door can be kept open, so the lack of AC is not an problem. Quite ok sleeping and a very nice staff.