Bedømmelse af Lefkos Village

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 56 Anmeldelser Reevoo.com
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
6,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


10 ud af 10

Flemming,
Fredensborg

+
Vi har været der før. Området og lejlighederne er blevet faceliftet og fremstår nu særdeles indbydende.
-
Wi-Fi også i lejlighederne

Bekræftet køb : 2019-09-12


10 ud af 10

Bettina,
Næstved

+
Central, rolig og fredelig beliggenhed. Meget imødekommende og sødt personale .
-

Bekræftet køb : 2019-09-06


6 ud af 10

Børge,
Rødding

+
Beliggenhed
-
Mere udstyr i køkken. Mangler i badeværelset.

Bekræftet køb : 2019-08-30


10 ud af 10

Karin,
Bogense

+
Størrelsen og beliggenheden
-

Bekræftet køb : 2019-08-23


9 ud af 10

Ulla,
Hvidovre

+
Venlig personlig betjening, store værelser, rolige omgivelser.
-
Nogle skabslåger kunne trænge til at efterjusteres, så de ikke binder. Bruseafløb trænger til rensning.

Bekræftet køb : 2019-08-22


10 ud af 10

Jane ,
Helsinge

+
Udsigten og poolen
-

Bekræftet køb : 2019-07-11


9 ud af 10

Ove,
Nykøbing F

+
Fredeligt sted - meget positivt personale, men sprogligt udfordret
-
Lejlighedernes udstyr er utilstrækkeligt, hvis man ønskede at lave mad. Meget begrænset mængde af service

Bekræftet køb : 2019-07-11


5 ud af 10

Rene,
Køge

+
Beliggenheden
-
Der trænger til forbedringer i rummene. der mangler basale køkkenredskaber. På 5. år er der intet ske på værelserne.

Bekræftet køb : 2019-06-13


10 ud af 10

Alice,
Rødovre

+
Freden og roen - den gode udsigt - venligt personale - poolen
-
Vi boede i lejlighed 104, og her bør man udskifte hele skabe eller dele af skabe, da de på et tidspunkt har fået fugt, og der lugter meget muggent inde ved servicet. Safetyboksen bør også repareres, da den er i stykker. Ville også sådan ønske, at der var hvidt sengetøj, da det meget mønstrede let kommer til at syne nusset. (Vi ved, det blev vasket, for vi oplevede en del tøjtørring på vores terrasse, da personalet ikke brugte tørrepladsen for enden af husene ret meget - der var jo også længere at gå ;) - Måske kunne der anbringes myrelokkedåser rundt omkring, for der var småbitte myrer i køkken og flere gange også i sengene...

Bekræftet køb : 2018-10-04


10 ud af 10

Bettina,
Næstved

+
Rolig og central beliggenhed. Det søde og venlige personale.
-
Bedre Wlan. Gelænder ved trappen ned i poolen.

Bekræftet køb : 2018-09-06


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.