1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Bedømmelse af Vergina

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
5,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


8 ud af 10

mette,
strøby

+
fred og ro
-
længere åbningstid i reception hvor man kan købe drikkelse

Bekræftet køb : 2018-10-04


9 ud af 10

Pia,
Helsingør

+
Hyggeligt lille hotel
-
Der skal helt klart strammes op omkring gæsternes fodring af kattene som holder til ved hotellet.

Bekræftet køb : 2018-09-20


10 ud af 10

Benny,
Høje Taastrup

+
Hjælpsom personale.
-
Udvidelse af service , grej og lignende , var lige småt nok ,

Bekræftet køb : 2018-09-13


10 ud af 10

Ulla,
Frederiksværk

+
god servicen
-

Bekræftet køb : 2018-09-06


8 ud af 10

jan,
roskilde

+
det venlige personale
-
tv på værelserne

Bekræftet køb : 2018-09-06


10 ud af 10

Torben,
Frederiksværk

+
Meget venligt personale og dejligt rent hotel
-
Ændre hjemme side billede og omtale af mindre 1 værelses lejlighed. jeg købte på grund af jeres tilbud og tænkte nu ofrer jeg lidt mere istedet for 1 værelses lejlighed, bestilte jeg mindre 2 værelses lejlighed, der var ikke billede på hjemmesiden, og denne lejlighed ligner på ingen måde 1 eller 2 værelse lejligheder om talt på hjemmeside. Jeg prøvede at ændre til anden lejlighed men her krævede i 250 Euro for et skifte, det var jo helt vildt og dårlig service

Bekræftet køb : 2018-09-06


8 ud af 10

Lene,
Virum

+
Stille og roligt. Fint poolområde. Sødt personale
-
Bruseforhæng sluttede 20 cm over gulvet, så man kunne ikke undgå at sprøjte hele badeværelsesgulvet til. Det må være nemt at udskifte med et der passer i længden. Det ville være rart med en lille ovn på værelset.

Bekræftet køb : 2018-09-06


3 ud af 10

Anne-Grethe,
Rødvig

+
Stor lejlighed og daglig rengøring
-
Vedligeholdelse af hotellet generelt og en pool der ikke er fyldt med klor og korrekt maling beregnet til swimming pools.

Bekræftet køb : 2018-08-30


7 ud af 10

Lene,
Otterup

+
At vi havde en terrasse udenfor lejligheden, hvor vi kunne sidde ugenert.
-
Der skal kunne købes vand på hotellet til rimelig pris. De tog næsten 2 euro for 2 liter vand. Så vi købte vand nede i byen og det var hårdt at slæbe så meget vand op af bakken til hotellet.

Bekræftet køb : 2018-08-30


7 ud af 10

Nina,
Holbæk

+
Udsigten fra stor fin balkon.
-
Det vil være fint med mulighed for transport til og fra byen - eller i hvert fald at beskrive at hotellet ligger forholdsvis langt fra byen.

Bekræftet køb : 2018-08-23


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Søvnkvalitet
 • 4,5/5 Værelser
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Værdi
 • 4,5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
27
Godt
 
19
Middel
 
4
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

08-09-2018

Indlæg af TorbenBro Frederiksværk, Danmark

Roligt og skønt hotel

Vergina aparthotel i Karparthos er et stille og roligt hotel med meget flink personale, dette gælder både reception og rengøring, man går hurtigt ned til byen med masser af liv og restauranter, gider man ikke gå hjem er der Taxi til 6 Euro. Jeg vil varmt anbefale dette sted, min rejse var med Apollo Sep 2018

 
28-08-2018

Indlæg af Michael R Longyearbyen, Norge

Roligt og rent hotel

Et roligt og fint hotel. Flink og behjælpelige personale i receptionen og rengøringen. Hotellet ligger lidt fra hovedbyen og hjem er der op af bakke. Ingen mad på hotellet, is og øl er dyrt på hotellet. Poolen er overkloret så meget at malingen på siderne bliver opløst og sætter sig på kroppen og badetøj Men alt i alt et dejligt hotel.

 
09-07-2018

Indlæg af PeterKrogh København, Danmark

Tag bare børnene med

Hyggelige hotel lejligheder beliggende over Karpathos hovedby. Personalet er virkelig søde og serviceminded. Priserne i den lille bar i receptionen er en smule højere end gennemsnitsprisen i byen, men ikke meget. Værelserne er ikke klinisk rene, men pæne. Husk det er en hotel lejlighed og ikke et hotel værelse. Da hotellet ligger oppe over byen blæser det lidt, hvilket gør det lettere at klare varmen. Dog skal man være klar over det er 500 meter op af bakke når man skal hjem fra byen (eller 6€ i en taxa 2018)

 
26-08-2017

Indlæg af 132mikkelh Helsingør, Danmark

Et udmærket ferieophold, alt taget i betragtning.

Vi (søn 3 år, kæreste og jeg) boede på dette hotel i 14 dage. Vi havde købt turen igennem Apollo. Hotellet var som forventet. Typisk græsk størrelse, stil og kvalitet. God størelse pool med børne afdeling. Værelset var som det plejer at være, i grækenland, i den prisklasse. Tilpas størrelse værelse, stor stue med tekøkken og ok udstyr. Badeværelset var stort og rent. Selvfølgelig det sædvanlige cirkus med svingende varmt vands temp, manglende holder til brusehoved og et toilet der var 20 min om at fylde cisternen ;-D Men HALLO det er Grækenland ;-) Minus - Afstand til by og strand - Pris for Air condition (8€ / døgn) Det er ikke OK! - Ejer løftede ikke blikket og hilste på mig en eneste gang. - Ejers private gæsters børn larmede ved pool. (jeg er ligeglad, men andre gæster blev irriteret over det) - Wifi var som den plejer i Grækenland ;-) - Dyre øl til poolen (3€ for en lille dåse) Det samme som en stor serveret øl på en restaurant. Plus - Opholdet var billigt - Receptionisten var rigtig sød og hjælpsom - Gode parkeringsforhold - Venligt rengørings personale Stor ros til et venligt rengøringspersonale (bulgarer) De var SÅ søde, hjælpsomme og arbejdsomme. Deres børn vær søde og opdragne, da de lånte hotellets pool. Alt i alt var vi glade ved opholdet, prisen taget i betragtning.

 
23-09-2017

Indlæg af Judith374 Bornholm, Danmark

Lovely quiet hotel

We choose this hotel because it was a little out of town.Very quiet at the top of a steep hill approx 10-15 mins. walk from the center.If your feeling lazy a taxi costs 6 euro which you get in the center opposite a large supermarket. The apartment was very clean and large.Large kitchen/dining room / lounge. Very good size bed and bathroom. Very nice large balcony over looking the pool which has plenty of sunbeds and umberellas situated in a lovely garden.Personal (who are only there til 15:00 were extemely pleasant and helpful can highly recommend Vergina hotel and Karpathos which is stunning 😊💕enjoy 😜👍