Bedømmelse af Meltemi (Karpathos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 83 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

+
Tæt på vandet og få lejligheder
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

+
God beliggenhed ikke langt til vandet. Gode senge med gode madrasser i det ene værelse, men i det andet værelse var sengen hård og fjedrene var synlige. Rengøring på værelset var i orden.
-
Bedre madrasser i det ene værelse

Bekræftet køb : 2019-09-26


10 ud af 10

+
Hyggeligt og behageligt. Ligge godt i forhold til strand, by og indkøb. Dejlig vært og god atmosfære
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


7 ud af 10

+
lyst/ dejligt og hyggeligt indrettet det store plus er de gode senge/madrasser samt brødrister,elkedel og kaffemaskine
-

Bekræftet køb : 2019-09-05


9 ud af 10

+
Sofia/ejeren
-
. Havde udtrykkeligt anmodet om en lejlighed mod havet, fik en lejlighed med støj mod hovedgaden, værtsparret sagde, at dette havde Apollo ikke givet dem besked om.

Bekræftet køb : 2019-08-29


9 ud af 10

+
Ejer af hotellet Sofia - meget sød og imødekommende. Pæne lyse og rumlige værelser, gode senge og fint lille køkken.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-08-29


10 ud af 10

+
Alle mødte en med et smil og en hilsen. Sofia udviste stor interesse for gæsterne og at man havde det godt og ikke manglede noget. Værelserne var altid super rene efter rengøring, rene håndklæder hver anden dag og rent sengetøj en gang om ugen.
-

Bekræftet køb : 2019-08-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 2/5 Værelser
  • 2,5/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 2/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

7 bedømmelser
Meget godt
 
3
Godt
 
2
Middel
 
1
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

26-11-2018

Indlæg af Lisa M Solrød Strand

Hyggeligt hotel - lidt langt fra byen

Boede på Meltemi i oktober 2018, så sent på sæsonen, at alt i byen lukkede som dagene gik. Værelserne er hyggeligt indrettede med en masse pynteting, man normalt ikke ser på et hotel. På ankomstdagen kunne døren ikke låses, toilettet løb i en uendelighed og vandhaner sprøjtede et par tynde stråler ud til alle sider. Det blev dog ordnet, og alt var godt. Hotellet er beliggende med en kort tur til stranden, men en lidt for lang og kedelig gåtur om aftenen til byen. Man kan spise i hotellets restaurant, men det kan dog ikke anbefales.

 
30-07-2019

Indlæg af Yandersson Munkedal, Sverige

Litet och genuint

Ett mysigt familjeägt hotell med närhet till strand och supermarket och promenadavstånd till hamnen i Karpathos stad. Vår tvårumslägenhet är ren och fin och innehåller allt man behöver. Sofia med familj är mycket måna om att gästerna ska trivas. Familjens restaurang serverar god mat från grekiska köket. Vi kommer gärna tillbaka till detta hotell.

 
25-07-2019

Indlæg af kattskiten Stockholm, Sverige

Enkelt men bra!

Ett enkelt lägenhetshotell som ändå har allt man behöver. Trevlig personal. Städningen var verkligen jättebra och rummet fräscht, det enda dåliga med rummet var att duschdraperiet var väldigt kort så det blev blött i hela badrummet när man duschade. Litet poolområde men det fanns alltid plats där ändå. Nära till strand och restauranger och mataffär precis bredvid hotellet.

 
12-09-2018

Indlæg af micaland Skara

Enkelt men trivsamt!

Tillbringade en vecka på Meltemi och trivdes alldeles utmärkt. Rummen är enkla, men det mesta man behöver finns. Ett bra alternativ för resenärer som inte behöver hög standard och service utan mer söker en utgångspunkt. Funktionellt och trivsamt. Det är ca 100 m till havet och ca 15 min promenad in till hamnpromenaden i Pigadia. Läget är mao bra. Våra rum vette mot vägen men nattetid med balkongdörr stängd fann vi inte vägen som störande. Personalen finns tillgänglig på hotellet ett par timmar på morgonen/förmiddagen men finns övrig tid tillgängliga på tavernan precis intill. Trevlig och hjälpsam personal som vill att man ska trivas. Kan absolut tänka oss att bo på Meltemi igen!!!

 
11-07-2018

Indlæg af Maria E Göteborg, Sverige

Bra budgetalternativ

Utmärkt lägenhetshotell för resenären som reser budget. Bästa läge nära stranden, endast 15 min promenad till centrum. Hotellet är inte så bemannat och har det allra nödvändigaste att tillgå i lägenheterna. Det är alltså inget för dig som kräver hög service och standard. Vi var mer än nöjda med vår vistelse.