Bedømmelse af Electra Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 203 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-12


9 ud af 10

+
Beliggenhed,udsigt,rengøring hver dag.
-
Morgenmad god, men ensformig.

Bekræftet køb : 2019-09-12


8 ud af 10

+
-
Ikke minibar Bare køleskab

Bekræftet køb : 2019-09-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-05


10 ud af 10

+
-
I skriver at der er restaurant på hotellet, det bør I rette til morgenmadsrestaurant.

Bekræftet køb : 2019-08-29


9 ud af 10

+
Venligt personale. Roligt sted, mest velegnet til voksne. Pænt og velholdt sted. Ligger meget centralt.
-
Ingen reservation af solvogne. Eller i det mindste et senere tidspunkt for reservation (pt kl 7) Køleskab til egne varer ville være dejligt. Bedre mulighed for privat bad/omklædning ( aflåst) når man skal rejse hjem sent aften. Der var f.eks ikke mulighed for at hænge håndklæde op i baderummet.

Bekræftet køb : 2019-08-22


7 ud af 10

+
Lige ved stranden
-

Bekræftet køb : 2019-08-01


7 ud af 10

+
Beliggenhed var god
-
Personalet var ret reserveret - generelt

Bekræftet køb : 2019-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

225 bedømmelser
Meget godt
 
93
Godt
 
109
Middel
 
18
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

04-08-2015

Indlæg af OleEVirum Virum, Danmark

Super hotel

Electra Beach har perfekt beliggenhed, 5 minutter i gåafstand fra byen og direkte på en OK strand, meget flotte, moderne og velvindrettede værelser, super service, fornem daglig rengøring og et pool/haveområde, der er smukt, altid rent, velorganiseret og med god plads. Bedre fås det ikke. Hvis Karpathos igen - kun Electra Beach

 
10-08-2019

Indlæg af Nela K

Splendid hotel to stay in

Beautiful hotel in excellent location. Everything is new, clean, rooms are great. The swimming pool area looks like from the best 5 star hotels. Very nice sandy beach is in front of hotel. Staff is very friendly. Nice breakfast. We didn't have sea view room but we had in front of our balcony nice big pine so we had also a privacy and a nice view. Air condition works great in the room. I highly recommend this hotel.

 
18-06-2019

Indlæg af larsfausko Oslo, Norge

No Smiles.

hotel premises is nice, beds are very hard. breakfast is good. average age og guest + 75. beach bar food was quite bad. I did not see a smile on the face to any of the guys standing in the bar for one week. the young guys serving the food was very nice. I asked the guys in the bar if they could give me som ice cube and they asked what for ?. terrible service and very bad attitude . will never com back,

 
11-05-2019

Indlæg af HannekeLeonie Almere, Nederland

Good

I think this hotel is good, especially for the price. When my sister and I were there, the island was still recovering from the heavy rainfall in the winter and many restaurants and shops at the island where still closed. The hotel was also quiet, which was nice to have a relax holiday. I can imaging that during the busy months it can get crowded in the breakfast room and at the pool. The beach in front of the hotel is not the nicest beach the island has to offer (I recommend Amoopi and Lefkos beach). Although I think the hotel is good, it is quite basic and it misses things like more wall outlets, a towel tack in the bathroom, a box of tissues and a ventilation systeem in the bathroom. The breakfast, the lounge area of the hotel and the view from the balcony of the room are nice.

 
07-10-2018

Indlæg af Johnny-osby Osby, Sverige

Good choice

Nice hotel perfect placed close to the beach and city center. Nice poolarea with a very good restaurang. The rooms was better than our expectation.If you pay extra for seaview, remember you will not see the sun go down. you will se it rise.