Bedømmelse af Diakonis

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 132 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


9 ud af 10

+
Beliggenheden og roen.
-
Apollo kunne sagtens forbedre præsentationen af Diakonis på hjemmesiden- bedre fotos, f.eks.

Bekræftet køb : 2019-10-10


9 ud af 10

+
At det ligger der hvor det gør. stille og roligt, gå afstand til alt.
-
Vi havde forberedt os på at der ikke meget køkken grej, så vi havde taget noget med hjemmefra, Vi måtte alligevel ud og købe plastik tallerkner osv,, Godt hvis der kunne blive lavet nogle forbedringer på det punkt.

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

+
Balkon med udsigt. Poolen var rigtig god.
-

Bekræftet køb : 2019-10-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-03


7 ud af 10

+
Beliggenhed og størrelsen
-
lidt rengøring - badeværelset

Bekræftet køb : 2019-10-03


9 ud af 10

+
De østvendte altaner, stilheden,poolområdet og havet lige i nærheden. Vi havde heldigvis lejlighed på 1 sal, og kunne derfor også se havet. Ligger i gåafstand til Karpathos by.
-
Opmærksomhed på at nogle af de lejligheder der ligger i stueplan ligger dårligt ( men det har I nok allerede)

Bekræftet køb : 2019-10-03


6 ud af 10

+
Beliggenhed samt indretningen var rigtig god og hyggelig. Udsigten var perfekt.
-
Anbefal hotellet at købe en støvsuger, der lå meget skidt i krogene. Morgenmaden som kunne tilkøbes var under ALT kritik. Det kan I simpelhen ikke tillade jer at tage over 400kr for!!!

Bekræftet køb : 2019-10-03


7 ud af 10

+
Stille og rolig Lå i rolige omgivelser Kunne være os selv og passe os selv, hvilket for os er vigtigt
-
Toilettet og toiletfaciliteterne nedslidte, kunne godt forbedres Hårde madrasser i sengene, topmadrasser ville være godt. Medbring selv karklud og viskestykke

Bekræftet køb : 2019-09-26


9 ud af 10

+
Venligt personale. Rolige omgivelser. God service(fik en topmadras uden at bede om det, da personalet opdagede jeg havde problemer med for hård madras). Fin pool.
-
Mere køkkengrej. Bedre senge.

Bekræftet køb : 2019-09-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

161 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
82
Middel
 
26
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

21-09-2019

Indlæg af Kirsten N Brørup, Danmark

Meget flottere end billederne viser

Stedet er så pænt, stille og roligt sted og nær til byen. Ejeren er supersød vært og mangles der noget til i køkkenredskaber mm, er han så behjælpelig.. Der var intet at udsætte på hverken hotellet, omgivelser, rengøring.Kunne leje vrl til afgang til en minipris.WIfi virkede fint og gratis.n

 
15-08-2019

Indlæg af Thomas5660

Rigtig fint hotel med søde ejere

Fint nyt hotel, med søde ejere. Med Gå afstand til byen og købmændsbutikker lige nede rundt om hjørnet. Små fine værelser. Dog var sengene lidt hårde men og aircondition kostede 6€ pr. nat. Poolen var lækker og der var mulighed for leje af bil på hotellet. Hotellet kan godt anbefales.

 
29-07-2019

Indlæg af Kate M Aalestrup, Danmark

Fint til pengene

Godt sted der levede op til forventningerne. Pænt og rent, flinkt personale. Stille og roligt ( bortset fra blæsten) fin afstand til centrum. Lidt spartansk køkkenudstyr men det gik alligevel. Selve byen byder på mange gode spisesteder. Tættest på Maistrali og Acropolis henne ved havnen kan anbefales.

 
28-07-2019

Indlæg af Uffe A

Fint hotel til pengene

Alt i alt et fint hotel til pengene. Poolen var fin og ren. Personalet var søde og imødekommende. Der kan lejes bil på hotellet til en rigtig god pris. Placeret i udkanten af byen, hvor der er stille og roligt, men i gåafstand til både strand og centrum. Køkkenet er lidt spartansk udstyret. Der er larm fra vinden, når det blæser fra vest. Lidt hårde senge. Kommer gerne igen.

 
15-07-2019

Indlæg af Stine H Valby, Danmark

Ferien der klart blev redet af gederne bag hotellet.

Hotellet til nul stjerner. Ferien der klart blev redet af omgivelser, skønne rejsepartner og gederne bag hotellet. De var så søde, og stak ofte af og holdt os med selskab og bidrog med megen sjov. Meget dårligt, kan på ingen måder anbefales. Men mindre du er til aircondition der ikke køler (virkede ej heller på værelse nr 2), et wc som løber og det meste af tiden ikke kan trække ud ikke kan trække ud, et vindue som ikke kan åbnes (farvel udluftning på badeværelset) og nåhh ja at skulle spørger efter nyt lagen og håndklæder, hver gang når rengøringen har været forbi og taget de brugte til vask, og ikke efterlader nyt. Personalet var ikke venlige, ej heller imødekommende eller forstående overfor problemerne. Når vil du kunne gå på wc? underlig og besværlig gæst. Apollo snakkede med hotellet og aftalte at vi ville få 20 euro tilbage, dagen før hjemrejsen, som et plaster på såret (et meget lille). Får os var det symbolsk og ikke selve pengene det kom an på. Da de så skal afleverer dem, siger de ikke et ord og kommer ind på værelset med 12. Vi snakkede ikke med dem om det eller andet, og glædet os bare til at komme hjem dagen efter. Det anbefales at: man selv tager en lille kniv samt et skærebræt med, da tekøkkennet er meget spartansk. samt et wc, en ventilator, en vvs-mand og eget personale. Men sød kat ved poolen.