1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bedømmelse af Apolis (Karpathos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet indsamlet af Reevoo, der er en uafhængig 3. parts service til anmeldelser.
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10

Seneste 10 Anmeldelser


9 ud af 10

,

+
Hotelpersonalet
-
Mulighed for skygge på hotelværelsets balkon i løbet af dagen. Solen/Varmen gør det umuligt at være der. Mulighed for at hænge håndklæder og vådt tøj ude.

Bekræftet køb : 2019-07-12


9 ud af 10

Carsten,
Skovlunde

+
Morgenmaden
-
Lidt omkring poolen, hvor nogle lade håndklæder ud om morgenen flere timer før de kom ned til poolen. Hotellet kunne godt her have nogle regler.

Bekræftet køb : 2019-07-11


7 ud af 10

Anja,
Odense

+
Beliggenheden tæt ved fantastisk strand
-
Få maskinerne i fitnessrummet lavet og indkøb flere. Det var meget ringe og ingen aircondition. Det levede langt fra op til betegnelsen "fitnesscenter"

Bekræftet køb : 2019-07-05


9 ud af 10

Anita,
Odense

+
Skønt og lækkert poolområde. Flittig daglig rengøring. Dejlig udsigt ud over havet.
-
Vi ville gerne have haft mulighed for at shoppe i Amopi, men der var ikke eet eneste sted, man kunne det. Byen bestod kun af meget små supermarkeder og lidt restauranter. Hvis vi skulle vælge at rejse til Karpathos igen, ville det aldrig blive Amopi. Men det er ikke pga. hotellet, for det var vi meget tilfredse med. Det kunne også være fint, hvis de ville spille noget mere musik ved poolen, helst græsk popmusik, så man kan mærke, man er i Grækenland. Var til sidst lidt træt af deres ensformige musik.

Bekræftet køb : 2019-07-05


10 ud af 10

Pernille,
Helsingør

+
Fantastisk personale som gør alt for man har en god ferie.
-

Bekræftet køb : 2018-10-04


8 ud af 10

Janne,
Gentofte

+
De er simpelthen så serviceminden og søde. Dejligt drinks og skønne omgivelser. Poolen dejlig og det var til at få plads.
-
Deres morgenmad er en smule ensformig, og ikke altid lige god. keep it simple, men godt må være "the key". sengen er lidt hård i det, men det vænner man sig dog til i løbet af ugen.

Bekræftet køb : 2018-08-23


10 ud af 10

Anettte,
Allerød

+
Kender hotellet fra tidligere besøg. Værelser og faciliteter er normalt helt i top - udendørs områder/haveanlæg holdes i flot stand. Morgenmaden er varieret og god. Servicen fra alle ansatte er absolut fremragende, og familiens mange medlemmer yder deres allerbedste.
-
Lidt mere frisk frugt til morgenbuffeten ville hæve niveauet lige en tand yderligere. For vores skyld måtte man gerne dæmpe musikken i restaurantområdet en anelse - men det er altså småting, når man i øvrigt har et rigtigt fremragende hotel og dygtige ejere og ansatte.

Bekræftet køb : 2018-08-16


8 ud af 10

Henriette,
København

+
Morgenbuffeten og swimmingpoolen
-
Vores badeværelse trængte til en renovering, bruserarmaturet var slidt og rustent og bruseren utæt. Der manglede en bruserstang og afløbet lugtede ind imellem. Baren på hotellet havde en tendens til at spille for højt musik i løbet af dagen.

Bekræftet køb : 2018-08-02


9 ud af 10

Milla,
Helsinki

+
Uskomattoman hyvä palvelu. Ruoka erinomaista, parasta Amopissa.
-
Tänä päivänä ilmainen wifi pitäisi olla joka huoneessa, koska usein matkan suunnittelu paikan päällä tapahtuu surffailemalla. Huonot sängyt, jotka paranisivat huomattavasti mikäli sänkyihin laitettaisiin petauspatjat, nyt jouset tuntuivat nukkuessa. Lasten lisäsängyt olivat myös epämukavat eikä kovin käytännölliset.

Bekræftet køb : 2019-06-30


8 ud af 10

Sanna-Marja,
Tuusula

+
Siisteys, ystävällisyys
-
Aamupala merkattu klo 10.00 asti mutta ennen sitä aamupalatarvikkeet loppuneet

Bekræftet køb : 2019-06-09


Vis alle anmeldelser

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

250 bedømmelser
Meget godt
 
157
Godt
 
79
Middel
 
11
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

27-07-2015

Indlæg af Niels127 Horsens, Danmark

Fantastisk hotel

Kan kun anbefale dette sted på det kraftigste. Alt er bare dejligt, poolen, stranden, maden, personalet, udsigten osv.. Der er 10min ind til hovedbyen som er rigtig hyggelig. Der er 3 strande indenfor gå afstand. God snorkling lige nedenfor hotellet.

 
10-06-2012

Indlæg af Riksy København, Danmark

Paradis :)

Dette er simpelthen det bedste hotel på Karpathos. Smukke, fantastisk omgivelser - fuldstændig fantastisk personale og meget lækre rum og udsigt... Gennemført skønt!

 
04-10-2018

Indlæg af sarkrol Göteborg, Sverige

Amazing visit

We were greeted with a smile! The Hotell and staff were fantastic. The staff were helpful and contributed to a relaxing and very friendly atmosphere. We had half board and the the breakfast was good and the dinner was fabulous. The best food we have eaten in Greece. The rooms where comfortable, modern and clean. The balcony facing the sea was really great with a breathtaking view of the sea. We rented a car and drove round the island looking for snorkelling beaches. But the beaches below the Hotell were also great! Turquoise and crystal clear water. You can rent a sun bed if you want. And finally we left with a smile! We will be back for sure!

 
08-07-2018

Indlæg af SiniS180 Sipoo, Finland

Better than we could imagine!

Visited this hotel july 18 for a week. Friendly staff, clean rooms and nice atmosphere. Food was delicious also in breakfast, lunch and dinner. Our three year old boy just loved the pool :D Small minus about the breakfast being so warm... All butters were allways melted and yoghurts super warm... Overall loved the place and ofcourse its breathtaking view to the sea.

 
26-05-2018

Indlæg af M-Puffin Sarpsborg, Norge

Very friendly staff

This is a clean and very nice hotel with a very friendly and service minded staff. Location is excellent with a seaview and close to a small beach covered by small stones. Nearby is also a few restaurants serving greek and international food. We can really recommend the hotel resturant as well, very good lunch and dinner. The breakfast is fresh and the cleaness is outstanding. Distance from hotel to beach is short, but there is a level change. (Complimantary exercise) We visited in May, which is a quiet month.