Bedømmelse af Comwell Hvide Hus Aalborg

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

39% af gæsterne anbefaler

402 bedømmelser
Meget godt
 
112
Godt
 
153
Middel
 
84
Mindre godt
 
41
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

16-10-2020

Indlæg af mereteo50 Kolding, Denmark

Dejligt ophold

Fint ophold sammen med min datter. Super service, og lækker morgenmad, dejligt at man skulle bestille tid, så der ikke var crowded. Fine senge. God beliggenhed og sublim udsigt! Nem parkering. Eneste minus var stoppet afløb i badet - ad!

 
14-10-2020

Indlæg af Mette C Allerød

Fint ophold

Vi boede 3 nætter på Comwell Hvide Hus, og alle forventninger blev indfriet. Fine værelser på 12. etage med flot udsigt over parken og byen, meget venligt og hjælpsomt personale, fin morgenmad, hvor der var gjort meget for at Corona-sikre, og bedst af alt en hyggelig bar med fantastiske cocktails og en bartender i verdensklasse. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
11-10-2020

Indlæg af Per A

Meget slidte værelser, og mangelfuld rengøring.

Som et af de største hoteller i Nordjylland havde jeg store forventninger til hotellet, desværre kommer man op i superior værelse hvor der ligger ledninger på gulvet som tydeligt er faldet af væggen, tapet der er flosset, et hav af pletter i møblerne og et badeværelse der ikke var særligt lækkert, lignede ikke noget der havde haft en hovedrengøring i lang tid. For er 4 stjernet hotel i Danmark havde jeg forventet noget mere, havde det været et tilsvarende i Tyrkiet havde jeg nok været mere forstående omkring værelsets tilstand.

 
02-10-2020

Indlæg af pernielsen12 Herning, Danmark

Altid imødekommende og venlige, det meste kan lade sig gøre.

Fint og dejligt værelse med en skøn udsigt, der er det som man kan forvente af et ordentligt hotel, kan kun anbefales. booking og indkvartering kvik hurtig og nemt, brugte ikke mange timer på hotellet, men morgen maden var som den skal være i disse Corona tider, der var stor fokus på sikkerhed og renlighed.

 
18-09-2020

Indlæg af 218arnen Tyskland

Kedeligt værelse

Beligheden er rigtig god men værelserne mangler et køleskab og man kan lave en kop kaffe. Aftensmaden kunne godt være lidt støre portioner vi fik andebryst 5 tynde skiver og næsten helt rådt med 3 halve rodfrugter og ingen kartofler så vi måtte gå i byen for at blive mætte Det hotel kan vi ikke anbefale med de priser de skal for det.