Bedømmelse af Comwell - Køge Strand

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

43% af gæsterne anbefaler

249 bedømmelser
Meget godt
 
42
Godt
 
98
Middel
 
66
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

16-10-2020

Indlæg af anonymoususer00 Danmark

Godt tilfreds med opholdet

Vi har været her en overnatning, hvor vi fik aftensmad på hotellet. Trods lidt lang ventetid mellem retterne, var den overordnet oplevelse tilfredsstillende. Værelset var også rent og ordenligt. Vi brokker os ikke 🙂

 
12-10-2020

Indlæg af Carsten J Ballerup, Danmark

God beliggenhed med dejlig udsigt over Køge Bugt.

Pænt stort rent værelse med gode møbler og stort flytbar TV. Husk at bede om at værelset er beliggende på 1.ste sal for den bedste udsigt. Smilende og venligt personale. Restaurationen er godt beliggende ud til åbne arealer og retterne var præsentable og velsmagende.

 
19-08-2020

Indlæg af puka_kmd Allerød, Danmark

OK men ikke mere end det - 3 stjernehotel med 4 stjernehotel priser

Værelset er ok, rent, men der er INGEN toiletartikler, som man er vant til på disse hoteller (jeg skulle i byen og købe nogle, da jeg ikke havde taget dem med). Meget dårlig wifi forbindelse. Maden om aftenen total intetsigende.

 
11-08-2020

Indlæg af 890bos

Rengøring var ikke tilstede

Besøgte hotellet i weekenden, og da vi kommer ind på værelset set det fint ud indtil vi kigger rundt, spindelvæv over alt, specielt på terrassen som vi havde ekstra for, vi måtte sidde på håndklæder for at vores tøj ikke blev beskidt, på badeværelset var der masser af hår i badekarret, det syntes jeg simpelthen er under alt kritik, specielt når de i receptionen sagde at værelse lige var blevet færdig. Derudover var deres morgenmad bakeoff og rigtig kedelig. Mandag skulle jeg arbejde og bruge deres WiFi til Skype samtaler, det var helt umuligt da jeg blev smidt af nettet konstant. Så vi kommer ikke igen.

 
03-08-2020

Indlæg af 512menoka Billund, Danmark

Vælg værelser med udsigt mod haven/vandet

Rigtig god oplevelse at overnatte på hotellet. Vi havde en suite med opredning til et barn. Rigtig fint nyt inventar. God rengøring. Altan ud mod haven/vandet var super lækkert. Kan se andre anmeldelser har kritiseret værelsestandard - men vores var nyrenoveret. Spiste i restauranten til sommermenu/buffet. Det var rigtig fint. Og corona restrektioner blev overholdt med afspritninger, begrænset antal personer i resturanten og påførelse af engangs handsker hver gang man besøgte buffet-området. Ikke et kæmpe udvalg, men bestemt godt det der var. Venligt personale. Flotte ny-renoverede/velholdte omgivelser både ude og inde.