Bedømmelse af Kurhotel Skodsborg

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

72% af gæsterne anbefaler

473 bedømmelser
Meget godt
 
186
Godt
 
144
Middel
 
79
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

13-10-2020

Indlæg af Larswt Hellerup, Danmark

Ærgerligt!

Hvor er det synd hvordan servicen er blevet skudt helt til jorden her på det seneste . Aften tjenerne virker ikke særligt interesseret i at have gæster, og morgenstjenere virker underbemandet og irriteret. Er hele budgettet blevet brugt på renovation og sparret væk på personalet? Jeg savner den gode stemning med søde tjenere der har overskud til deres gæster

 
12-10-2020

Indlæg af 230jespers Odense, Danmark

Minus forkælelse

Var på Kurhotel Skodsborg for ca 3 år siden, og det var en helt igennem god oplevelse. Derfor var vores forventninger også høje, da vi sammen med et hold venner havde købt en deal, som inkluderede en 3 retters menu, ophold, adgang til spa og morgenmad. Jeg ved godt at en deal er et tilbud, men her kan vi næsten sige det er et minus forkælelses tilbud . Stresset personale. Værelser ikke klar. En menu der i bedste fald kan kaldes kantine mad. Forret : Iskold saltet sur torsk der lugtede af havn og ikke hav. Hovedret: Kyllingebryst med slattent skind, mærkelig sød sauce og undekogte kartofler. Dessert : Tunge profiteroles der smagte som en fastelavnsbolle. Til gengæld er vinkortet og bar kortet meget dyrt og vores tjener gik med vores hvidvin inden den var tom. På morgenmaden ventede vi sammen med alle andre 45 min på en ret lille tallerken anretning. Kaffen skal man også vente på. Til gengæld en den meget tynd. PÅ vejen ud efter morgenmaden mødte vi flere par, der havde ventet 35 min på bare at komme ind i restauranten. Spa oplevelsen bar præg af corona situationen og det samtidig med rigtig mange mennesker gjorde, at det også var en ret dårlig oplevelse. Hvis det bliver ved på denne måde tror jeg ikke de overlever. De kan ikke leve højt på fordoms tid og selve adressen.

 
11-10-2020

Indlæg af nannasoendergaard Store Spjellerup, Danmark

Ikke pengene værd!

Sidder og venter på morgenmaden, hvilket vi har gjort i 45 min nu (uden at have mødt en tjener der gad kigge vores vej og selv fundet bord blandt alle de beskidte), så vi udfylder tiden med at lave denne anmeldelse. Dette er sigende om opholdet. Nedslidt overfyldt “spa” der mere minder om den offentlige svømmehal i primetime med larm og for mange mennesker. Lille kedeligt hotelværelse med udsigt til parkering og lugt af kloak da vi kom ind. Fejl booking så vi måtte i byen og finde aftensmad (hvilket kan være rigtig svært at finde et ledigt bord lørdag aften kl.19.00) da alt var booket på hotellet, vi forsøgte i 2 dage at komme igennem til deres booking tlf. For at snakke med dem om opholdet/gavekortet vi havde - “Du er nummer 1 i køen” det bliver man træt af at høre på i henholdvis 40 min den første dag og 30 min den næste. Der kom heller ikke noget svar på mailen vi sendte. Nu har vi efter 50 min fået vores morgenmad, vi har spurgt efter vand, da ta selv drikke baren var tom, men det lød ikke til at være en mulighed. Min mand må se om han kan blive mæt på den ene lille bitte bolle han har fået.... tror bare det er bedst at vi tjekker ud nu. Tak for denne gang Skodsborg!

 
05-10-2020

Indlæg af SteenLindholm Holte, Danmark

Brasserie Carl

Denne anmeldelse gælder IKKE selve kurhotellet, kun restauranten Brasserie Carl, som man også kan benytte uden at bo på hotellet. Vi sad 10 mennesker i en separat afdeling, åben ind til resten af restauranten. Udmærket og rummeligt lokale med god afstandsplads i virustider. Maden var OK, hvilket den også burde være, prisen taget i betragtning, for billigt er det ikke, og vinkortet slet ikke. Betjeningen venlig, men et minus, at man ikke kan slippe for baggrundsmusik til maden.

 
13-09-2020

Indlæg af bol314 Vallensbæk Strand, Danmark

Seriøs afslapning

Skal du lade batterierne op, kan stedet her anbefales. Voksne, professionelle tjenere, et sted der emmer af fortiden og inkluderer nutidens lækkerier. Brasserie Carl får højeste karakter, gennemført lækker mad hvor man kunne se at køkkenet har lækkert udstyr (mon det er fra H.W.Larsen?),og vine der matchede perfekt. Gode forhold og masser af plads kombineret med super service. Her kunne jeg godt bo en uge :-)