Bedømmelse af Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1018 bedømmelser
Meget godt
 
312
Godt
 
458
Middel
 
166
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

25-10-2020

Indlæg af memigaard

Skønt ophold

Fantastisk Imødekommende personale der yder et højt serviceniveau. Værelse er virkelig i orden, og med god rengøring. Corona restriktionerne er meget gennemført. Også i restauranten, er der høj hygiejne standard. Vi har benyttet hotellet flere gange og det vil vi også i fremtiden. Prisen er ganske fair.

 
08-10-2020

Indlæg af solomonm520

Fantastisk Hostel

Cafeen er dejlig og der er et flot udsigt over hele byen. Personale er venlig og de lave også en god kop kaffe. 5/5 Jeg synes at hvis jeg skulle blive ved et hostek til resten af livet, ville det være Danhostel Aarhus. Mange tak!

 
14-09-2020

Indlæg af troelssorensen Roskilde, Danmark

Altid godt

Vi har overnattet her en del gange, men denne gange, krøb vi fra 10. og 11. etage til den 9., men kvaliteten var på højde med etagerrne ovenover, dog manglede der en flaske vand på værelset. Covid-19-løsningen af morgenmaden var løst med små portioner i glas, så man undgik den klassiske buffet, men morgenbrødet var noget sejt, og ikke til at skære igennem. Grilskær på knivene kunne være en ide?

 
08-09-2020

Indlæg af Vintherbottom Aabenraa, Danmark

Ældre hotel

Beliggenheden kunne foranledige én til at tro, at der er tale om et nyere hotel. Det er det ikke, og det kommer tydeligst til udtryk på badeværelset, der ikke alene virker slidt. Der var desværre både i håndvask og i bruser (som er oppe i badekar...) en ram lugt af kloak. Ikke specielt appetitligt når man står og børster tænder. Personalet er venligt, omend receptionisten ved check-in glemte at fortælle mig, hvor morgenmaden er. Jeg fandt det dog uden problemer. Værelset er rummeligt og fint. Morgenmaden var pga COVID-19 ikke noget særligt.

 
01-09-2020

Indlæg af msoren671128

Under middelmådig

Desværre skuffet over opholdet da servicen ikke levede op til vores forventninger og ej heller standen på især badeværelse. Der manglede ligeledes hundeseng og vandskål som ellers plejer at være når man har bestilt til hund.