Bedømmelse af Comwell Kolding

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

57% af gæsterne anbefaler

353 bedømmelser
Meget godt
 
65
Godt
 
166
Middel
 
83
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

17-10-2020

Indlæg af mch-dk

Familietur

Dejligt værelse, dårlig håndtering af corona regler. Følte os ikke velkommen havde fornemmelsen af, at det var bedre vi kom en anden gang. 50 kr skulle vi give for at få en café latte til morgen buffeten synes det var dyrt når almindelig kaffe er med i buffeten.

 
13-10-2020

Indlæg af Camilla E

Lækkert Hotel, kan anbefales

Lækkert nyrenoveret hotel og værelser. God beliggenhed, 10 min gang til centrum. Gode parkeringsforhold. Fint pool område med gode åbningstider. Rigtig god morgenmad og god service. Kan varmt anbefales.

 
22-09-2020

Indlæg af leneflemming Ringe, Danmark

Nærværende personale

Personalet var meget imødekommende og smilende. Super fin morgenmad og vores værelse helt i top. Hyggeligt og roligt. God placering tæt på centrum. Manneager som tog imod var super til at spørge ind til vores behov for vores ophold, og anbefalede os muligheder ( klasse)

 
13-09-2020

Indlæg af Jens J Frederikssund, Danmark

Overnatning

Overnatning før videre kørsel til Vadehavet. Skulle bruges som afslapning før vi kørte videre til Vadehavet, og vi må sige, at det blev en rigtig god oplevelse. Super service ved ankomst og afrejse. Venlig og rar stemning. Personalet var imødekommende og hjælpsomme. Hele hotellet og værelse var velholdt og rent. Dejlig morgenbuffet. Alt i alt et super ophold. Håndsprit findes overalt på hotellet og i restauranten på hvert bord.

 
10-09-2020

Indlæg af J-156V6

Mini ferie

3 overnatninger med morgenmad på hotel Comwell Kolding og sidste aften spiste vi i hotellets restaurant, dagens svømmer smagte helt fantastisk, alle ansatte var smilende og glade. Helt igennem et rigtig godt ophold som vi helt sikkert vil gentage. Vh John