Udflugter, Cypern

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Katamaran på Middelhavet (heldagsudflugt)

Afgår fra: 

En behagelig tur for hele familien hvor vi sejler med katamaran på Middelhavets klare blå vand. Vi stopper for badeture og for at snorkle, der serveres frokostbuffet og sæsonens friske frugter. På turen kan du nyde Protaras smukke udsigter og forfriskende drikkevarer fra baren.

Frokostbuffet, frisk frugt og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 426 DKK
Børn (2-11 år): 165 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Cyperns højdepunkter – Famagusta og Nicosia

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig til to af Cyperns mest kendte steder – spøgelsesbyen Famagusta og hovedstaden Nicosia, som er verdens eneste opdelte hovedstad.

Dagen starter med, at vi besøger den tyrkiske side af Cypern, og stopper i Famagusta. Byen er også kendt som Spøgelsesbyen, da tiden næsten har stået stille her siden den tyrkiske invasion i 1974. Vi begynder med et stop i den gamle bydel hvor vi blandt andet ser Othello Tower. Derefter er der tid på egen hånd til at opleve Famagusta, inden vi kører med bussen til øens hovedstad.

I Nicosia starter besøget på den tyrkiske side, og vi besøger bl.a. hotellet Buyuk Hane og den tidligere katedral, og nu moskeen Agia Sofia. Vi besøger også et lokalt marked, inden vi tager til den græsk-cypriotiske side. Her er det tid til frokost, inden vi udforsker de små gader på egen hånd. Langs de små gader ligger ærkebiskopspaladset og Skt. Johannes-katedralen.

Grænseafgift er inkluderet i prisen. Husk pas. Vi går ca. 3 kilometer i Nicosia.
Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 202 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Svensk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Det ægte Cypern

Afgår fra: 

På denne udflugt kommer vi op i Troodos-bjergene, til små byer med charmerende gamle huse, smalle stræder og taverner med traditionel mad. Vores første stop er i den lille by Kampia, hvor vi har et kort stop til kaffe/te og frugt. Vi fortsætter til den UNESCO-beskyttede by Fikardou, hvor vi går en tur gennem byens velbevarede middelalderlige smalle gader. Vi tager videre op til en af Troodos-bjergets toppe for at besøge det højt beliggende Macheras-kloster. Klostret er tilegnet Jomfru Maria og er kendt for sine imponerende ikoner og vægmalerier. Efter besøg i klostret er det tid til frokost i byen Vavatsinia på en familieejet taverne. Her bydes vi velkommen af Takis og hans familie og tilbydes en traditionel meze-frokost. Der er også tid til at gå en tur i byen, inden vi fortsætter vores udflugt. Dagens sidste stop er i byen Lefkara, der er kendt for sit fine sølv og broderier. Distriktet Lefkara er også kendt for sine mange vingårde, og vi afslutter dagen med en vinsmagning.

Inkluderet: Kaffe/te, meze-frokost og vinsmagning.

Voksne (12+ år): 508 DKK
Børn (2-11 år): 299 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Svensk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Jeepsafari i Troodos-bjergene

Afgår fra: 

Tag med på en sjov udflugt! Vi kører i jeeps til steder hvor busser og normale biler har svært ved at komme frem. Vi gør et stop i den lille by Lefkara, som er kendt for deres fine sølvarbejde og broderier, inden vi fortsætter op i Troodos-bjergene, hvor vi stopper ved et smukt vandfald.

Oppe i bjergene får vi en traditionel Meze-frokost, og herefter er der tid til at slappe af ved poolen. Så kører vi hen til et område, der er verdenskendt for sin dessertvin, Commandaria, hvor vi også får en smagsprøve.

Meze-frokost inklusiv lokal vin, vand og lemonade indgår i prisen.

Fisketur

Afgår fra: 

Benyt lejligheden til at prøve lykken på en fisketur, nu når du er på Cypern! På denne halvdags-udflugt får du mulighed for at fange alt, som der rører sig under den krystalklare havoverflade. Cypern er kendt for sine store tunfisk, og i juni, juli og august er der sæson for tunfisk.


En sandwich, vand og læskedrikke er inkluderet. Bemærk at denne udflugt kun kan bestilles på rejsemålet.

Magic Dancing Waters i Fig Tree Bay

Afgår fra: 

Nyd det spektakulære springvandsshow i Fig Tree Bay! Når mørket falder på starter et fantastisk vandshow med ild, røg, fontæner og meget andet, der akkompagneres af både klassisk- og pop musik. Showet varer ca. en time og der benyttes mere end 1000 lamper.

Transfer, mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Prøve-dyk

Afgår fra: 

Vil du prøve at dykke, når du er på Cypern? Denne udflugt giver dig mulighed for at prøve at dykke med flaske. Sammen med erfarne dykkerinstruktører gennemgår vi grundlæggende PADI på under 3 timer. Efterfølgende skal vi prøve at dykke i vandet blandt farverige fisk.

Inkluderet: Dykkerudstyr
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.