Udflugter, Cypern

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Katamaran på Middelhavet (heldagsudflugt)

En behagelig tur for hele familien hvor vi sejler med katamaran på Middelhavets klare blå vand. Vi stopper for badeture og for at snorkle, der serveres frokostbuffet og sæsonens friske frugter. På turen kan du nyde Protaras smukke udsigter og forfriskende drikkevarer fra baren.

Frokostbuffet, frisk frugt og snorkeludstyr er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 441 DKK
Børn (2-11 år): 120 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Torsdag, Lørdag
Book

VIP-Katamaran for voksne

Tilbring en afslappende dag til søs i voksent selskab ombord på VIP-katamaranen. Under turen serveres der en god frokost, og der er fri bar om bord under hele turen. For at forstærke VIP-oplevelsen yderligere, er der et begrænset antal pladser, så der er god plads om bord.

På katamaranen er der brusere og solmadrasser, så man kan slappe af i solen efter et forfriskende dyp i det klare hav. Der er også pladser i skyggen. Dem som vil have en mere aktiv tur kan låne snorkeludstyr og kano.


Frokostbuffet og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 664 DKK
Børn (2-11 år): 0 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag, Fredag
Book

Cyperns højdepunkter – Famagusta og Nicosia

Afgår fra: 

Denne udflugt tager dig til to af Cyperns mest kendte steder – spøgelsesbyen Famagusta og hovedstaden Nicosia, som er verdens eneste opdelte hovedstad.

Dagen starter med, at vi besøger den tyrkiske side af Cypern, og stopper i Famagusta. Byen er også kendt som Spøgelsesbyen, da tiden næsten har stået stille her siden den tyrkiske invasion i 1974. Vi begynder med et stop i den gamle bydel hvor vi blandt andet ser Othello Tower. Derefter er der tid på egen hånd til at opleve Famagusta, inden vi kører med bussen til øens hovedstad.

I Nicosia starter besøget på den tyrkiske side, og vi besøger bl.a. hotellet Buyuk Hane og den tidligere katedral, og nu moskeen Agia Sofia. Vi besøger også et lokalt marked, inden vi tager til den græsk-cypriotiske side. Her er det tid til frokost, inden vi udforsker de små gader på egen hånd. Langs de små gader ligger ærkebiskopspaladset og Skt. Johannes-katedralen.

Grænseafgift er inkluderet i prisen. Husk pas.
Frokost og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 411 DKK
Børn (2-11 år): 202 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Svensk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag
Book

Jeepsafari i Troodos-bjergene

Tag med på en sjov udflugt! Vi kører i jeeps til steder hvor busser og normale biler har svært ved at komme frem. Vi gør et stop i den lille by Lefkara, som er kendt for deres fine sølvarbejde og broderier, inden vi fortsætter op i Troodos-bjergene, hvor vi stopper ved et smukt vandfald.

Oppe i bjergene får vi en traditionel Meze-frokost, og herefter er der tid til at slappe af ved poolen. Så kører vi hen til et område, der er verdenskendt for sin dessertvin, Commandaria, hvor vi også får en smagsprøve.

Meze-frokost inklusiv lokal vin, vand og lemonade indgår i prisen.

Voksne (12+ år): 523 DKK
Børn (2-11 år): 374 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Onsdag, Fredag
Book

Fisketur

Afgår fra: 

Benyt lejligheden til at prøve lykken på en fisketur, nu når du er på Cypern! På denne halvdags-udflugt får du mulighed for at fange alt, som der rører sig under den krystalklare havoverflade. Cypern er kendt for sine store tunfisk, og i juni, juli og august er der sæson for tunfisk.


En sandwich, vand og læskedrikke er inkluderet. Bemærk at denne udflugt kun kan bestilles på rejsemålet.

Magic Dancing Waters i Fig Tree Bay

Afgår fra: 

Nyd det spektakulære springvandsshow i Fig Tree Bay! Når mørket falder på starter et fantastisk vandshow med ild, røg, fontæner og meget andet, der akkompagneres af både klassisk- og pop musik. Showet varer ca. en time og der benyttes mere end 1000 lamper.

Transfer, mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Udflugten kan kun bookes på rejsemålet.

Prøve-dyk

Afgår fra: 

Vil du prøve at dykke, når du er på Cypern? Denne udflugt giver dig mulighed for at prøve at dykke med flaske. Sammen med erfarne dykkerinstruktører gennemgår vi grundlæggende PADI på under 3 timer. Efterfølgende skal vi prøve at dykke i vandet blandt farverige fisk.

Inkluderet: Dykkerudstyr
Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.
Vær opmærksom på: Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.