Sunrise Jade

  • • Velkommen gæster over 16 år
  • • Tilkøb halv- og helpension med Dine Around
  • • Stort poolområde

Sunrise Jade i Fig Tree Bay er et perfekt hotel for dig som rejser uden børn. Hotellet har et skønt design, et herligt poolområde og flere gode restauranter. Vil du have ekstra ferieforkælelse kan du booke deluxe-suite med direkte udgang til delt pool.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-suiter med delt pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Stort dejligt poolområde med solstole, parasoller og håndklæder. Poolbar. Lille sandstrand ca. 50 meter fra hotellet.

På hotellet er der foruden en buffetrestaurant den asiatiske restaurant Ginger og grill- og sportsbaren Reef American. Vælger du at tilkøbe halv- eller helpension kan du også spise på den græske restaurant Kyklos og den brasilianske restaurant Braseiro Rodizio, ca. 15 minutters gåafstand fra hotellet. Loungebar.

Gratis fitness og yoga. Spa med opvarmet indendørs pool og behandlinger mod betaling. Reception som er åben 24 timer. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser, ca. 15 minutters gåafstand fra centrum i Fig Tree Bay. Lokaltrafik. Hotellet byder kun gæster over 16 år velkomne.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- og helpension mod tillæg.

Halvpension: Morgenmad og middag i buffetrestauranten. 1 gang pr. restaurant/uge kan middag nydes på den asiatiske restaurant Ginger, den amerikanske restaurant Reef, den græske restaurant Kyklos og den brasilianske restaurant Braseiro Rodozio.

Helpension Morgenmad, frokost og middag i buffetrestauranten. 1 gang pr. restaurant/uge kan middag nydes på den asiatiske restaurant Ginger, den amerikanske restaurant Reef, den græske restaurant Kyklos og den brasilianske restaurant Braseiro Rodozio.

Vær opmærksom på at den græske restaurant Kyklos og den brasilianske restaurant Braseiro ligger på hovedgaden i Fig Tree Bay, ca. 15 minutters gåafstand fra hotellet.