1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Mondo Food & Beverage

Kaffe- og juicebar

Velkommen til Mondo Café!

Apollos nye kaffe- og juicebar Mondo Café er en oase i oasen. Et sted for hele familien at slappe af og unde sig selv det lille ekstra. Vi har ansat en af verdens bedste baristaer, Johan Damgaard fra Johan & Nyström, som lærer cafépersonalet op i kunsten at lave den perfekte latte, og hvordan den perfekte specialkaffe laves til de kræsne danske smagsløg. Selvfølgelig kan du også købe lokal kaffe, cappuccino, espresso, fem forskellige slags nypresset juice, yoghurt, lokalt bagværk og is med tilbehør – alt i højeste kvalitet! Det er den berømte indretningsarkitekt Jon Eliasons, som står bag indretningen af caféen samt børneklubben.

Spis sundt og godt på Malama Beach Holiday Village

Nu kan du endelig spise og drikke med god samvittighed - selv på ferien! På Malama Beach Holiday Village kan hele familien spise lækre og sunde retter, og hvis du følger en speciel diæt eller har en eller anden form for allergi, skal det stadig være let at finde mad i buffeten. Børnene har en specialkomponeret buffet, og du får også chancen for at stifte bekendtskab med det ægte cypriotiske køkken. Hold øje med skiltene med Mondo Local, Mondo Kids og Mondo Healthy i restauranten!

I All Inclusive får du:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-15.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.30
 • Is til børnene (op til 16 år), kl. 10.00-18.00
 • Eftermiddagste og kage, kl. 16.00-18.00
 • Lokale drikkevarer, læskedrikke, vin og øl ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.