Bedømmelse af Malama Beach Holiday Village

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 641 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

Torben Damgaard,
Vejle

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


3 ud af 10

Ditte,
Skibby

+
Værelserne
-
Her er hvad vi oplevede på hotellet... - 2 dage uden varmt vand - håndklæder blev ikke skiftet på værelset (selvom de lå på gulvet = internationalt sprog “de håndklæder vil vi gerne have skiftet”) - poolhåndklæder kunne kun blive skiftet hver 3. dag (normalvis ikke et problem, men når det regner og luftfugtigheden er høj, når de ikke at tørre til næste dag) - alt all inclusive skal bestilles baren - ikke særlig børnevenligt! - virkelig sparet drinkskort - medmindre man vil betale ekstra (ikke vores ide med all inclusive og heller ikke hvad vi har oplevet på alle vores andre rejser med all inclusive) - ingen udendørs opvarmet pool - heller ikke børnepoolen. Man kan så tilkøbe 30 minutter i den indendørs (opvarmede) pool for 10€!! - vi bestilte en 8 pers bil, de kom med en 7 pers bil?? Så vores udflugt måtte aflyses, da det viste sig de sket ikke havde en 8 pers bil (hvilket de jo bare kunne have sagt)!! - lav effektivitet i restauranten og lang ventetid på maden - børnene blev mere eller mindre tysset ned i poolen - vi blev faktisk i tvivl om det var et familieresort - vores vennepars 5 årige datter fik af vide hun ikke måtte få mere is, fordi bartenderen syntes hun fik for meget - hvilket på ingen måde kan være hans ansvar, idet hendes forældre var med på rejsen - ved afrejse udleverede receptionisten vores pas til en anden familie - det må bare ikke ske! Alt i alt har vi aldrig oplevet så ringe service på et hotel!

Bekræftet køb : 2019-10-27


7 ud af 10

Dorrit Kirsten,
Helsinge

+
Super søde ansatte, dejlig mad og god beliggenhed
-
Forbedring af vandforsyning ( det tog meget lang tid at få bare lidt varmt vand på badeværelset) Der var alt, alt for mange mennesker på alt for få m2.

Bekræftet køb : 2019-10-27


6 ud af 10

Michael,
Frederikssund

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


10 ud af 10

Mette,
Roskilde

+
Deres food cover og all inclusive koncept var virkelig godt, det bedste jeg har oplevet af all inclusive hoteller
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


9 ud af 10

Jenny Nova,
Hørning

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


9 ud af 10

Hans Peter,
Jordrup

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


10 ud af 10

Lone Fenger,
Odense nv

+
Det var fantastisk godt tilrettelagt i restauranten. Der var meget varierede retter og vi følte os utrolig velkomne som en stor familiegruppe. Vi kunne spise samlet, personalet stod parat til at sørge for at dække op til os. Det var det helt ideelle sted når man rejer som en stor familie. Aktiviteter som tilgodeså alle. Man skulle bare vælge. Rigtig godt arrangeret.
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

Diana Holmsted,
Vig

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


8 ud af 10

Kenni,
Fredericia

+
Mad og aktiviteter
-
Poolen var meget meget kold

Bekræftet køb : 2019-10-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.

Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1278 bedømmelser
Meget godt
 
765
Godt
 
401
Middel
 
76
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

19-10-2019

Indlæg af Peter G København

Super fantastisk

Vi havde en pragtfuld ferie på dette fantastiske hotel. Super sødt personale og den lækreste mad. Flotte rene værelser og skønne pools med dejlige liggestole til. Helt klart et besøg værd og vi kommer med glæde retur næste år. Tusind tak for en skøn ferie til personalet på Malama.

 
15-10-2019

Indlæg af Bo A Gili Trawangan, Indonesien

Alt perfekt

Virkelig gennemført familie hotel. Rejste med en på 9 og en på 13. Begge har tendens til at være en smule kræsen. Alt mad faldt i deres smag. Kvaliteten af maden er yderst udsøgt. Råvarerne er af høj kvalitet og de sætter en ære i at bruge dem rigtigt. Værelser, udendørs områder, fælles toilettet og restauration er super rene. Eneste lille minus kunne være at man ikke selv kan hente drikkevare til frokost og aftensmad. Det skal “bestilles” ved en tjener som ikke altid er lige opmærksom på gæsterne. Dette kunne måske løses hvis der var flere tjenere der måtte tage imod drikke bestillinger. Dette minus er dog ganske lille! Vi er meget glade for at bo på stedet. Vi rejser med Apollo og deres guider er meget vidende og vi føler at vi får alt nødvendig information uden selv af skulle opsøge den. Tak fra værelse 3811 og 3812

 
11-10-2019

Indlæg af kenthvidbjergk Slagelse, Danmark

All inklusive hotel

Sidste år besøgte vi hotellet og det var fantastisk. Derfor prøvede vi igen i år og præcis som tidligere er det en dejlig og afslappende oplevelse med en hyggelig atmosfære og gode rammer. Maden er fantastisk og varierende. Hotellet er begavet med personale som er ansat af forskellige nationaliteter og de driver og servicere gæsterne så fint og høfligt.

 
06-10-2019

Indlæg af Klaus12345678901

Fantastisk hotel

Beliggenhed, service mad værelser og strand var helt perfekt! Kan kun anbefales og "all inclusive" fungerede perfekt og maden var god, varierende og frisk. Vandet var flot at snorkle i og dejlig varmt og klart.

 
26-07-2019

Indlæg af Elena S

Rigtig godt græsk hotel

Hvis man kender til græske hoteller, er dette helt sikkert et hotel i særklasse. De har nytænket flere ting som gør din ferie nemmere. Heriblandt er at fremhæve faste solsenge til alle gæster - genialt! Endvidere er alle værelser beliggende i små separate bygninger, hvor der kun er 8-9 lejligheder. Det betyder at man ikke oplever larm på gangene, og generelt oplever en ro ved aften-altan-hyggen. Familie livet på dette hotel er i højsædet! Maden er rigtig god, og de formår at variere maden rigtig godt. Jeg ville dog gerne at de altid havde scramblet eggs og pandekager på menuen til morgenmad hver dag - men sådan er det jo bare ;) De bruger lang tid på at forberede maden i de forskellige boder, og nogle gange virker det måske lidt omsonst, da køen vokser... køer på 10-20 minutter er lige i overkanten til, hvad man gider hver dag. Spaen på hotellet er lækker og grotten med pool er også rigtig sjov at besøge. Værelserne er rigtig flotte og velindrettet. Eneste minus er placering af aircon, som gør det umuligt at sove med dem tændt om natten, eller alternativt at komme forkølet hjem. Poolen er rigtig fin, dog kunne vi godt have ønsket os lidt mere pool areal, da man ofte var mange i ad gangen. Stranden er rigtig flot, vandet er så blåt som på billederne, men stolene er slidte og der er ikke meget plads. Alt i alt et fint besøg, og man kunne sagtens finde på at vende tilbage.