Værelsestyper

Dobbeltværelser

Moderne og lyse dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning. Tv med satellitkanaler. Minikøleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt. Dobbeltværelser med havudsigt er beliggende i hovedbygningen. Øvrige dobbeltværelser er i ældre stil og er beliggende i bygningen bag hovedbygningen (renoveres til sommer 2019). Vær opmærksom på at børn under to år beregnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med tv med satellitkanaler. Minikøleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har havudsigt. Enkeltværelser med havudsigt er beliggende i hovedbygningen. Øvrige enkeltværelser er i ældre stil og er beliggende i bygningen bag hovedbygningen (renoveres til sommer 2019).

Antal personer: 1 person.

Større dobbeltværelser

Pæne og helt nyrenoverede dobbeltværelser beliggende i to-etagers bungalower nær stranden. Satellit-tv, telefon og radio. Minikøleskab samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse eller balkon, Dobbeltværelser i stueplan har lille terrasse med havudsigt. Dobbeltværelser der ligger en trappe oppe har balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer